| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
spleen ~user
Dołączył: 19 Cze 2006 Wpisów: 129 Miasto: Puławy Kapela: Red Town Solówki: 2 |
|
|
|
|
perun ~user
|
Wysłany: Pon Paź 02, 2006 5:11 Temat wpisu: |
|
|
| Mam Stanara Artonusa AD-101 i sprawdza sie znakomicie. Omijal bym Staggi. J&D ma calkiem przyzwoity model za ok 300zł. Porozgladal bym sie jeszcze za uzywanymi epiphonami. |
|
|
|
|
|
|
torm ~user

Wysłany: Pon Paź 02, 2006 8:34 Temat wpisu: |
|
|
modele za 300 zl nie sa przyzwoite.
Kup sobie jakas yamahe z preampem (seria fg czy cus). |
|
|
|
|
|
|
raiq ~user

Dołączył: 11 Lip 2006 Wpisów: 139 Miasto: Poznań Kapela: Infinity
|
Wysłany: Sro Paź 04, 2006 12:35 Temat wpisu: |
|
|
Ja bym stawiał na Jasamine by Takamine - w tej klasie cenowej nie znajdziesz lepiej brzmiącego pudła i wygodniejszego gryfu!!! _________________ Sebastian
poznański zespół metalowy INFINITY
http://www.infinity.metal.pl/ |
|
|
|
|
|
|
spleen ~user
Wysłany: Sro Paź 04, 2006 3:40 Temat wpisu: |
|
|
| Cytat: | | Jasamine by Takamine |
najtańszy jaki znalazłem kosztuje 500zł nie mam tyle, a nawet gdybym miał, to nie wydałbym tyle na akustyka
Wiem, że te 350zł to nic, i nie spodziewam się żadnych rewelacji, bo wiem na czym to wszystko polega... chcę tylko usłyszeć które Waszym zdaniem modele w tej klasie cenowej zasługują na uwagę... ew. przejadę sie do Lublina coś przetestować, ale nie ukrywam, że z tym byłby mały problem... no a u mnie w mieście pustki
Co myślicie o tym Corciku? Bo chyba się na niego zdecyduje...
http://bigbeat.pl/product_info.php?cPath=36_175_326&products_id=3279&topSsid=fba1bed753aa2fae67e252fdd340e662 _________________
 |
|
|
|
|
|
|
raiq ~user

|
Wysłany: Sro Paź 04, 2006 5:15 Temat wpisu: |
|
|
| spleen napisało: | | Cytat: | | Jasamine by Takamine |
najtańszy jaki znalazłem kosztuje 500zł  |
Niemożliwe! Mój kuzyn kupował kiedyś zajebistą gitarkę Jasmine (sorry wcześniej za literówkę) i z tego co pamiętam płacił 400 zł za wiosło, pokrowiec, struny i komplet kostek Aczkolwiek to było w Poznaniu - tutaj ceny na etykietkach są tylko dla frajerów, którzy nie chcą negocjować ;D
Ale wracając do jakości Jasmine - ten model mojego kuzyna brzmi lepiej od niektórych akustyków za ok. 1000 zł.[/url] _________________ Sebastian
|
|
|
|
|
|
raiq ~user

|
Wysłany: Sro Paź 04, 2006 5:17 Temat wpisu: |
|
|
Trudno mówić coś o gitarze, którą widzi się tylko na zdjęciu - a już tym bardziej o gitarze akustycznej... _________________ Sebastian
|
|
|
|
|
|
zupa ~user

Dołączył: 26 Mar 2006 Wpisów: 324 Miasto: Łódź Kapela: Testowy
|
Wysłany: Wto Paź 10, 2006 1:44 Temat wpisu: |
|
|
Potrzebna mi gitara do ćwiczeń... Zastanawiam sie własnie nad kupnem taniego akustyka i teraz mam dylemat - opłaca sie kupować gitare (akustyczną) za 200zł? Czy zbierac na cos lepszego?
Nie gram w zadnym zespole ani wyczynowo, poprostu mój stary klasyk powoli sie sypie... A chce sobie na czymś cwiczyć  |
|
|
|
|
|
|
torm ~user

Wysłany: Wto Paź 10, 2006 3:23 Temat wpisu: |
|
|
| kupujac gitare w cenie poniżej 400 zł ryzykujesz ze po roku ci sie rozleci. gryf sie powygina, odklei sie pudlo albo odwerwie strunnik (wszystko spowodowane slaba jakoscia drewna do duzego naciagu strun). Wiec w sumie po co ryzykowac. |
|
|
|
|
|
|
spleen ~user
Wysłany: Wto Paź 10, 2006 4:06 Temat wpisu: |
|
|
w czasie niedzielnego wypoczynku ( ) stwierdzilem cos podobnego co Ty torm... lepiej troche dozbieram  _________________
 |
|
|
|
|
|
|
|