| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
SadaM +Redaktor

Dołączył: 02 Gru 2006 Wpisów: 599 Miasto: Zgierz Kapela: Northern Lights Solówki: 3 |
Wysłany: Nie Kwi 29, 2007 10:23 Temat wpisu: |
|
|
albo jestes jeszcze dosc mlody albo nie wiesz co dobre. nie ma nic lepszego od zimnego Leszka na wieczor prosto z puszeczki mmmmmmm no poprostu odjazd, chce sie zyc
PS: panowie nie mialem stycznosci z kupowaniem wodki wiec nie orientuje sie zbytnio w cenach to tylko tak podalem ze 10 za litr ale z moich obliczen hahaha wynika i tak ze najlepsza meta hahahahaha
wnioskujac mozna ze3 majac 15 zlotych mozna sie niezlke bawic haha  _________________ Where Death is Most Alive
 |
|
|
|
|
|
|
NiCO ROBiN ~user

|
Wysłany: Nie Kwi 29, 2007 10:59 Temat wpisu: |
|
|
młody... no akurat nie jestem jedyny alkohol jaki ja kupiłem to spirytus, jak musiałem odkażać bzusek przed zrobieniem sobie zastrzyku przeciwzakrzepowego;p |
|
|
|
|
|
|
Juhas +Redaktor
Dołączył: 20 Lut 2007 Wpisów: 441 Miasto: Łódź Kapela: Neurotic
|
Wysłany: Pon Kwi 30, 2007 9:15 Temat wpisu: |
|
|
| NiCO ROBiN napisało: | | a ja nie piję, "alcohol to zło!!!" |
Narzędzie w rękach Szatana!! _________________ Cóż to za impreza była, że się zebra urodziła? |
|
|
|
|
|
|
zupa ~user

Dołączył: 26 Mar 2006 Wpisów: 324 Miasto: Łódź Kapela: Testowy
|
Wysłany: Pon Kwi 30, 2007 3:29 Temat wpisu: |
|
|
| Cytat: | | Narzędzie w rękach Szatana!! |
No to że tak powiem jesteśmy w dupie Zginiemy! |
|
|
|
|
|
|
SadaM +Redaktor

Dołączył: 02 Gru 2006 Wpisów: 599 Miasto: Zgierz Kapela: Northern Lights Solówki: 3 |
Wysłany: Pon Kwi 30, 2007 4:03 Temat wpisu: |
|
|
hahahaha na cos trzeba umrzec  _________________ Where Death is Most Alive
 |
|
|
|
|
|
|
waldek89 ~user
|
Wysłany: Nie Lut 10, 2008 3:58 Temat wpisu: |
|
|
tyskie ponad wszystkie!  _________________ www.streemo.pl Portal społecznościowy dający szanse młodym artystom na pokazanie się szerszemu gronu. Idealna strona dla osób blogujących. STREEMO |
|
|
|
|
|
|
|