| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
rider ~user

|
|
|
|
|
Markus ~user
Dołączył: 10 Lis 2007 Wpisów: 11 Miasto: Rybnik Kapela: Brain Contagium
|
Wysłany: Nie Gru 30, 2007 8:49 Temat wpisu: |
|
|
| nie ma teraz lepszj kapelki grajacej ten rodzaj metalu! a Alexi jest po prostu mistrzem, widzieliscie jak daja czadu na koncertach? mialem te szczescie i dostalem od kumpla z holandii zaproszenie na ich koncert w Amsterdamie... po prostu miazga! |
|
|
|
|
|
|
SadaM +Redaktor

Dołączył: 02 Gru 2006 Wpisów: 599 Miasto: Zgierz Kapela: Northern Lights Solówki: 3 |
Wysłany: Nie Gru 30, 2007 8:59 Temat wpisu: |
|
|
Powiem tak, rodzaj ktory oni graja to tzw Bodom Metal. Tak naprawde jest to troche hahahah weselsza odmiana melodic death metalu ale musisz posluchac tez wielu innych zepsolow grajacych fińska odmiane tego stylu. Dajmy na to taki Norther, ziomki maja proby w tym samym budynku co CoB i wcale nie graja gorzej. Miales farta ze dostales bilet, ja tez bym dal bardzo wiele aby pojawic sie na ich koncercie. Mowisz o Alexim heh a spojz np na takiego Warmana. Z tego co mi wiadomo to jest on jednym z najszybszych klawiszowcow swiata i podobnie jak Alexi dla gitarzystow tak i Warman dla wielu klawiszowcow jest Bogiem. Poponuje CI posluchac wlasnie Northera albo polskiego Archeona. Zespoly grajace zajebista muzykie rzecz jasna mowie o MDM jak dla mnie jednym z najlepszych gatownkow metalu. \,,/AvE\,,/ _________________ Where Death is Most Alive
 |
|
|
|
|
|
|
Markus ~user
|
Wysłany: Nie Gru 30, 2007 11:01 Temat wpisu: |
|
|
| Hehe Norther nie jest mi obcy tak sie sklada:p a i Archeona sluchalem choc srednio przypadl mi do gustu. Co do tej pierwszej, graja swietnie, maja niezle melodie, ale mysle, ze do cob im brakuje;-) Straszny niewypal z Till Death Unites Us, wogole nie podobala mi sie ta plytka. Ale ostatnia epka i najnowszym longplay'em pokazali klase, bardzo dobre plyty. |
|
|
|
|
|
|
SadaM +Redaktor

Dołączył: 02 Gru 2006 Wpisów: 599 Miasto: Zgierz Kapela: Northern Lights Solówki: 3 |
Wysłany: Pon Gru 31, 2007 12:04 Temat wpisu: |
|
|
nooooo frozen angel kopie po dupach, a i reszta jest niezla. ogolnie plytka ktora wymieniles jest jedna z gorszych. Ja najbardzije lubie death unlimited no i rzecz jasna no way back i mirror of madness  _________________ Where Death is Most Alive
 |
|
|
|
|
|
|
Markus ~user
|
Wysłany: Pon Gru 31, 2007 2:14 Temat wpisu: |
|
|
mirror of madness rzadzi lece spac;p |
|
|
|
|
|
|
Smar ~user

|
Wysłany: Wto Sty 15, 2008 7:00 Temat wpisu: |
|
|
CoB sa zajebiści fajny cover The Final Countdown _________________ Nie czas na pisanie durnych postów, czas ciąć metal i krzesać iskry. |
|
|
|
|
|
|
wesi ~user

Wysłany: Nie Lut 24, 2008 8:23 Temat wpisu: |
|
|
Niebawem nowa płyta!
Bodomy właśnie skończyły robotę w studiu. Znana jest nawet tracklista z noewgo albumu, który będzie się nazywał "Blooddrunk"
01. Hellhounds On My Trail
02. Blooddrunk
03. LoBodomy
04. One Day You Will Cry
05. Smile Pretty For The Devil
06. Tie My Rope
07. Done With Everything, Die For Nothing
08. Banned From Heaven
09. Roadkill Morning
Pozostaje tylko czekać na oficjalną premierę.
[ Dodano: Minutę temu ]
Niedawno wyszedł najnowszy teledysk pod tytułem "Blooddrunk". Stage6, tudzież youtube. Miłego oglądania |
|
|
|
|
|
|
|