| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
SadaM +Redaktor

Dołączył: 02 Gru 2006 Wpisów: 599 Miasto: Zgierz Kapela: Northern Lights Solówki: 3 |
Wysłany: Pon Lut 05, 2007 9:22 Temat wpisu: |
|
|
Ja powiem tak... Moje myslenie jest jak kazdego metala tyle ze miedzy drechami a metalami jest mala roznica. Mysle ze nie musze Ci mowic o co mi chodzi wystarczy tylko spojzec na to wszystko. Ja nie napierdalam kazdego kazdego kto jest inny poprostu mam go hmmm gdzies ale jest bo go stworzono. Jazz, blues spoko rowniez toleruje i nic nie mam napisalem ( normalni ludzie). Heh chyba nas nie zrozumiesz....
nvm
A ja tam jestem za tym aby w telewizji pokazywali ciagle slipknota
Jesli chodzi o inna generacje to koncze temat wracamy do eurowizji _________________ Where Death is Most Alive
 |
|
|
|
|
|
|
raiq ~user

Dołączył: 11 Lip 2006 Wpisów: 139 Miasto: Poznań Kapela: Infinity
|
Wysłany: Pon Lut 05, 2007 10:37 Temat wpisu: |
|
|
Zgadzam się z zupą. A Slipknot to syf i komercha jakich mało - też dla 12-sto latek, tyle że tych "mrocznych" (w glanach, z oczojebnym makijażem i pentagramem na szyi). Lubię różnorodność, dlatego pisałem wcześniej, że trochę przesadziłeś z tymi "samymi metalami". Lubię różnorodność i dlatego właśnie wkurwia mnie Eurowizja - bo tam wszystko jest na jedno kopyto Nie koniecznie muszą tam zacząć grać rockowo - jazz czy ambitny pop (w stylu wspomnianego Depeche Mode) jak najbardziej mile widziane!!!
PS. A ze stylów muzycznych, które mi najtrudniej zrozumieć to hip-hop (bo to nie muzyka wg mnie - choć słyszałem kiedyś jeden wyjątek i to na żywo) i punk (bo jak można k**** grać 2 akordy przez cały utwór?! ). _________________ Sebastian
poznański zespół metalowy INFINITY
http://www.infinity.metal.pl/ |
|
|
|
|
|
|
torm ~user

Wysłany: Pon Lut 05, 2007 10:41 Temat wpisu: |
|
|
Nic nie mam do eurowizji bo mnie to najzwyczajniej w swiecie nie interesuje, nie pamietam nawet kiedy ostatni raz to ogladalem. muzyczny showbiznes to jest jedna wielka szopka, jesli ktos chce sie wylansowac to zaczyna spiewac rumunskie disco polo i robi na tym hajs. Taka eurowizja mu w tym pomaga i naprawde pierdoli mi to równo, niech kazdy sobie robi co chce
| SadaM napisało: | | Zadnej duszy zadnego serca pusty umysl dla ktorego dres i hahaha sianie zniszczenia jest mysla przewodnia |
stary wez sie uspokój, ok? twoje prywatne problemy to nie nasza sprawa  |
|
|
|
|
|
|
SadaM +Redaktor

Dołączył: 02 Gru 2006 Wpisów: 599 Miasto: Zgierz Kapela: Northern Lights Solówki: 3 |
Wysłany: Pon Lut 05, 2007 10:24 Temat wpisu: |
|
|
dobrze torm dobrze .... koniec stekow na temat moich przemyslen i pogladow w koncu kogo to obchodzi. ok w sumie masz racje wybaczcie ponioslo mnie troche.....
PS: a roznica miedzy mna a drechem jest taka ze ja nikomu nic bez przyczyny nie robie i nie mam tak pustej czaszki jak on.
PS2: ale i tak sie ciesze ze znacie na ten temat moje zdanie
metale, goci, hipisi rul!! i to sie nie zmieni... _________________ Where Death is Most Alive
 |
|
|
|
|
|
|
zupa ~user

Dołączył: 26 Mar 2006 Wpisów: 324 Miasto: Łódź Kapela: Testowy
|
Wysłany: Pon Lut 05, 2007 10:29 Temat wpisu: |
|
|
| Cytat: | | hip-hop (bo to nie muzyka wg mnie - choć słyszałem kiedyś jeden wyjątek i to na żywo) |
Nie spodziewałem sie Jak się nazywali?
| Cytat: | | punk (bo jak można k**** grać 2 akordy przez cały utwór?!). |
W każdym gatunku są perełki i szity widać z punku trafiałeś na same szity, a szkoda
| Cytat: | | Ja nie napierdalam kazdego kazdego kto jest inny |
Tyle że dresy nie napierdalają samych metali tylko wszystkich. Taka już natura tych zwierząt i urok życia w mieście  |
|
|
|
|
|
|
raiq ~user

Dołączył: 11 Lip 2006 Wpisów: 139 Miasto: Poznań Kapela: Infinity
|
Wysłany: Pon Lut 05, 2007 10:35 Temat wpisu: |
|
|
| zupa napisało: | | Cytat: | | hip-hop (bo to nie muzyka wg mnie - choć słyszałem kiedyś jeden wyjątek i to na żywo) |
Nie spodziewałem sie Jak się nazywali?
|
Właśnie nie pamiętam Widziałem ich na żywo Instrumentalnie to był taki lightowy jazz (tzn. trudny do zagrania jak cholera, ale w miarę łatwo przyswajalny). Do tego koleś coś tam napierdalał do mikrofonu i o dziwo jakoś mi to wielce nie przeszkadzało
Szkoda tylko, że im się sprzęt zj***ł i niestety koncert został przerwany chyba po 3 kawałkach
Muszę poszukać ich po sieci... Jak znajdę nazwę to dam znać!
Aaa dodam, że to poznański zespół... oczywiście  _________________ Sebastian
poznański zespół metalowy INFINITY
http://www.infinity.metal.pl/ |
|
|
|
|
|
|
ioper11 ~user
|
Wysłany: Nie Kwi 29, 2007 8:42 Temat wpisu: |
|
|
| w Eurowizji mnie wkurza to, że nie ma tam muzyki dla powaznych ludzi. Lordi dałą jakąś odmiane, ale dla mojego osbistego gustu to to jest za słabe. A Slipknot to totalny shit. |
|
|
|
|
|
|
SadaM +Redaktor

Wysłany: Czw Maj 10, 2007 10:42 Temat wpisu: |
|
|
qrwa patrze na te wszystkie piosenki i w sumie mam mieszane uczucia. Te zespoly ktore 'graja' sa wedlog mnie beznadziejne. Mysla ze jak Lordi zagral t6roche ciezej i na przesterowanym sprzecie to teraz wszyscy tak zagraja... OMG !!!! poprostu ŻAL!!! i to jeszcze dzieje sie w finlandi miejscem gdzie rodzi sie najwiecej metalowych pomiotow... bez sensu... _________________ Where Death is Most Alive
 |
|
|
|
|
|
|
;..;Lunatyk;..; ~user

|
Wysłany: Pią Maj 11, 2007 4:25 Temat wpisu: |
|
|
Eurowizja... po co to wogóle?? konkurs dla zespolików które nie potrafią sie przebić. ( no sory Lordi znane było przed eurowizja czałkiem dobrze) Żenada. Mnie to nie interesuje. Moze kilkanascie lat temu było to wielkie wydarzenie ale teraz... Wole zmarnowac czas na cos bardziej twórczego _________________
 |
|
|
|
|
|
|
ioper11 ~user
|
Wysłany: Pią Maj 11, 2007 5:27 Temat wpisu: |
|
|
| ja se lubie obejrzeć i się posmiać.......co do tego nie przebicia się to nie dokońca, ale nie am już nadzei na przełom |
|
|
|
|
|
|
SadaM +Redaktor

Wysłany: Sob Maj 12, 2007 12:38 Temat wpisu: |
|
|
hahaha ja tez lubie popatrzec na te rozowe panienki i Emo debili spiewajacych jakis jebany pop.  _________________ Where Death is Most Alive
 |
|
|
|
|
|
|
gracjanaz ~user
Dołączył: 30 Kwi 2007 Wpisów: 17 Ostrzeżeń: 1 Miasto: GLUBCZYCE
|
Wysłany: Sob Maj 12, 2007 7:13 Temat wpisu: |
|
|
mamy ladna oprawe graficzna a tak na serio skoro jestescie tacy madrzy to sami wystapcie w eurowizji. _________________ HEJKA TU REDAKTOR |
|
|
|
|
|
|
SadaM +Redaktor

Wysłany: Sob Maj 12, 2007 10:09 Temat wpisu: |
|
|
czlowieku... nie widzisz co sie dzieje??!!! przeciez Eurowizja to syf... hahaha no i co z tego ze bym tam wystapil z jakas piosenka popowa, zaspiewac jakis durny kawalek i tk prawdopodobnie z plejbeku pfff bez sens.... _________________ Where Death is Most Alive
 |
|
|
|
|
|
|
;..;Lunatyk;..; ~user

|
Wysłany: Sob Maj 12, 2007 2:32 Temat wpisu: |
|
|
No właśnie. Co to z muzyka jak z plejbeku będzie leciała?? Nie rozumiem tego. To własciwie nie słychac jak kto spiewa. Tylko dzwięk juz elegancko obrobiony w studiu. A który szanujący sie zespół metalowy zagra z plejbeku?? Żaden. Bo to żenada. _________________
 |
|
|
|
|
|
|
SadaM +Redaktor

Wysłany: Sob Maj 12, 2007 3:02 Temat wpisu: |
|
|
napewno zaden bo zespolow metalowych na eurowizji chyba nie zobaczysz hahahahaha CANNIBAL CORPSE na eurowizje !!!!!!! _________________ Where Death is Most Alive
 |
|
|
|
|
|
|
|