| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
lordlolek ~user
|
Wysłany: Wto Maj 08, 2007 6:17 Temat wpisu: gry on-line |
|
|
nie chodzi mi o mini gierki w które pograsz na stronach typu gry.pl czy miniclip.com, tylko chodzi mi o coś typu ogame.pl , thecrims.com
osobiście pogrywam w kilka takich gier. w powyższe grałem dawniej i już mi sie znudziły. teraz gram w:
1: tribalwars.net - gra w której wcielasz się w 'sołtysa' czli kierujesz wioską. świetna, swietna gra. gorąco polecam
2; plemiona.pl - to samo co powyżej tyle że po polsku
3: bitefight.org - wcielasz sie w wilkołaka lub wampira, kupujesz bronie, zbroje, i przede wszystkim - rozwalasz drugą rase
4: travian.com - ja gram w polską wersje na stronie travian.interia.pl. także rozbuduwujesz wioske jednak ta gra jest o wiele trudniejsza...
Pozdrawiam! _________________ ROCKIE!!!!! |
|
|
|
|
|
|
8ystry ~user

Dołączył: 14 Cze 2006 Wpisów: 94 Miasto: Łódź Kapela: The Cada
|
Wysłany: Wto Maj 08, 2007 6:29 Temat wpisu: |
|
|
ja preferuje inne gry on-line
np FSW:Ten Hammers, UT2004, bf2, fear i ostatnio C&C3
jak masz towarzystwo do gierczenia.. to hmm noł problem odpalasz hamachi i jadziesz _________________
 |
|
|
|
|
|
|
Kisioł ~user

|
Wysłany: Sro Maj 09, 2007 5:13 Temat wpisu: |
|
|
Ja gram w bitefighta, takie nieabsorbujące gówienko...
1 000 000 razy wolę NeverWinter Nights na serwerze Lands Of The Damned (polecam).  _________________ Ten post posiada atest PZH
Był testowany na zwierzętach |
|
|
|
|
|
|
8ystry ~user

Dołączył: 14 Cze 2006 Wpisów: 94 Miasto: Łódź Kapela: The Cada
|
Wysłany: Pią Maj 11, 2007 7:48 Temat wpisu: |
|
|
A nie denerwuje was np jak entuzjaści bitefighta wysyłają wam ciągle linki i liczą ze jesteście takimi naiwniakami, że je otworzycie? Dla mnie deczko przegięcie... ale jak kilka razy opier***e to się uspokajaja na jakiś czas
Po drugie jakoś niespecjalnie w tym akcja jest zn tylko moim skromnym zdaniem ale ok _________________
 |
|
|
|
|
|
|
|