| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Valgaav ~user
|
Wysłany: Wto Maj 15, 2007 10:27 Temat wpisu: |
|
|
Korgi są rewelacyjne. Alesis tak samo. Co do Casio. To po prostu zabawka, nie ma więc po co się przez nią entuzjazmować
Polecam Korg OASIS:D Jak ktoś ma kasę _________________ --
Official Hasscrew Website: http://hasssassin.com
Official Hasscrew Myspace: http://myspace.com/hasscrew |
|
|
|
|
|
|
Smar ~user

|
Wysłany: Nie Maj 20, 2007 6:20 Temat wpisu: |
|
|
ja mam tylko słąbe casio i nie zanosi aie na szybkązmiane:(  _________________ Nie czas na pisanie durnych postów, czas ciąć metal i krzesać iskry. |
|
|
|
|
|
|
SadaM +Redaktor

Dołączył: 02 Gru 2006 Wpisów: 568 Miasto: Zgierz Kapela: Northern Lights Solówki: 3 |
Wysłany: Sro Cze 06, 2007 11:22 Temat wpisu: |
|
|
Smar, napisales w profilu ze jestes klawiszowcem, skoro mowisz ze masz slabe casio no to na nim , o ile chcesz, sie raczej nie rozwiniesz. Proponuje Ci pogadac ze mna na gadu bo ja mam do sprzedania klawisze Yamahy i to calkiem niezle. Jesli bedziesz zainteresowany pisz na priw albo gg. Mowie powaznie. \,,/AvE\,,/ PS: napewno jakos sie dogadamy. _________________ Where Death is Most Alive
 |
|
|
|
|
|
|
Smar ~user

|
Wysłany: Pią Cze 08, 2007 4:59 Temat wpisu: |
|
|
niestety nie mam na razie funduszów na zakup nowego sprzetu  _________________ Nie czas na pisanie durnych postów, czas ciąć metal i krzesać iskry. |
|
|
|
|
|
|
mona ~user
|
Wysłany: Czw Maj 29, 2008 7:41 Temat wpisu: |
|
|
| ktos wie jak wylaczyc klawiature dynamiczna w korg pa 50? ratunku bo w piatek gram w remizie |
|
|
|
|
|
|
SadaM +Redaktor

Dołączył: 02 Gru 2006 Wpisów: 568 Miasto: Zgierz Kapela: Northern Lights Solówki: 3 |
Wysłany: Czw Maj 29, 2008 7:01 Temat wpisu: |
|
|
po co chcesz wylaczyc dynamike na klawiszach?? Przez to stracisz mozliwosc ekspresji w grze i jakiegokolwiek zaakcentowania jakies nuty badz dzwieków.
Co do wylaczenia klawiorki to nie wiem dokaldnie, moge tyle zapropownowac co widze na fotce z neta.Wydaje mi sie ze wchodzac w menu, znajduje sie ten przycisk na panelu glownym obok ekranika po lewej stronie, powinnas znalesc opcje do wylaczenia dynamiki lecz tak szczerze to nie polecam nigdy nikomu tego robic. Nie wiem czy wiele pomoglem ale moze sie udalo, powodzenia \,,/ _________________ Where Death is Most Alive
 |
|
|
|
|
|
|
mona ~user
|
Wysłany: Czw Maj 29, 2008 7:55 Temat wpisu: |
|
|
| Dzieki ze jako jedyny probowales mi pomoc !!!!a czy pomogles napewno napisze! |
|
|
|
|
|
|
quba @Naczelny

Dołączył: 26 Mar 2006 Wpisów: 445 Miasto: Olesno Kapela: newbandz
|
Wysłany: Czw Maj 29, 2008 9:53 Temat wpisu: |
|
|
A co maja powiedziec Ci, ktorzy w ogole maja takie keyboardy, w ktore w ogole dynamiki nie obsluguja?  |
|
|
|
|
|
|
mona ~user
|
Wysłany: Pią Maj 30, 2008 8:34 Temat wpisu: |
|
|
To fakt ,ale ja grając 15 lat na dennym sprzecie i teraz od razu Korg to kurna ciężko jest!!!!!!
[ Dodano: Minutę temu ]
Wiesz majac przedtem Yamacha SPR 510 i SPR 230 to spróbuj chociaż poczuc sie tak jak ja teraz mając Korga!Skomplikowane troche to jest dla mnie. |
|
|
|
|
|
|
sarkastycxna ~user
|
|
|
|
|
Adder ~user
|
Wysłany: Nie Paź 12, 2008 12:43 Temat wpisu: |
|
|
Hehe... to casio to jakas zabawka, chyba nikt na powaznie myslacy o graniu sie tym nie zainteresuje  |
|
|
|
|
|
|
|