|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
torm ~user

Wysłany: Sob Lip 01, 2006 10:48 Temat wpisu: |
|
|
Cóż, zawsze można spojrzeć na komentarze sprzedającego. Czy jest rzetelnym użytkownikiem, itede. Jak ma sie czas i checi (i hajs na paliwo) to mozna sie przejechac te pół Polski, o ile nie więcej, i sprawdzić samemu sprzęt.
Mimo wszystko najlepszym sposobem jest kupienie dobrego sprzetu na zachodzie, jest o wiele tańszy i można zaoszczędzić na prawde sporo pieniędzy. Jednym z bardziej znanych i "łatwiej" dostępnych jest chyba Music Center w Berlinie. |
|
|
|
|
|
|
raiq ~user

Dołączył: 11 Lip 2006 Wpisów: 139 Miasto: Poznań Kapela: Infinity
|
|
|
|
|
9uitar9irl ~user
|
Wysłany: Czw Sie 03, 2006 11:16 Temat wpisu: |
|
|
Moją pierwszą gitarą był właśnie Cort i jestem bardzo zadowolona. Naprawde, z tańszych odpowiedników gitar to Cort robi jedne z lepszych. A co do sklepów w Łodzi - wszyscy chcą tylko zbis kase, i jak chcesz zeby cos Ci pomogli wybrać to tylko mozna liczyc na towar który im się najbardzierj opłaca wcisnąć komuś... Mi gitare wybierał mój znajomy...ponad 30 lat gra, po studiach muzycznyh jest więc jest the beściarska gitrka  |
|
|
|
|
|
|
torm ~user

Wysłany: Pią Sie 04, 2006 2:34 Temat wpisu: |
|
|
| 9uitar9irl napisało: | wszyscy chcą tylko zbis kase, i jak chcesz zeby cos Ci pomogli wybrać to tylko mozna liczyc na towar który im się najbardzierj opłaca wcisnąć komuś...  |
Zbić kase to każdy chyba chce kto prowadzi działalność handlową, nieprawdaż? Branży muzycznej to również nie omija. A sprzedawcy z reguły podają ci taki sprzet jaki sam sobie wybierzesz i przetestujesz, a jeśli jest sie zielonym w temacie to najlepiej przyjść z kimś bardziej doświadczonym w temacie gitar. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich wpisów Nie możesz usuwać swoich wpisów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz dołączać plików na tym forum Nie możesz ściągać plików na tym forum
|
|
|