Portal poświęcony młodym zespołom muzycznym » forum muzyczne, gitara, gitara basowa, perkusja, klawisze
Login:
Pass:
Pierwszy Elektryk
Idź do strony Poprzedni  1, 2

Napisz nowy temat   {L_POST_REPLY_TOPIC}    Forum » Gitara » Gitary
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
torm
~user

Wpisów: 270
Miasto: Łódź
Solówki: 1
WpisWysłany: Sob Lip 01, 2006 10:48    Temat wpisu:  Zacytuj zaznaczone      

Cóż, zawsze można spojrzeć na komentarze sprzedającego. Czy jest rzetelnym użytkownikiem, itede. Jak ma sie czas i checi (i hajs na paliwo) to mozna sie przejechac te pół Polski, o ile nie więcej, i sprawdzić samemu sprzęt.

Mimo wszystko najlepszym sposobem jest kupienie dobrego sprzetu na zachodzie, jest o wiele tańszy i można zaoszczędzić na prawde sporo pieniędzy. Jednym z bardziej znanych i "łatwiej" dostępnych jest chyba Music Center w Berlinie.
Ogląda profil użytkownika   
raiq
~user

Wpisów: 139
Miasto: Poznań
Kapela: Infinity
WpisWysłany: Pią Lip 14, 2006 11:18    Temat wpisu:  Zacytuj zaznaczone      

Jeśli ktoś szuka przypadkiem niezłej gitarki za naprawdę nieduże pieniądze, to właśnie mój kolega z zespołu sprzedaje swoje EMP:

http://allegro.pl/item114837034_emp_meg_fingertip_dodatki_.html

Na koncertach Infinity sprawowała się naprawdę dobrze - co jest chyba najlepszą reklamą Very Happy

Ogląda profil użytkownika   Odwiedź stronę autora
9uitar9irl
~user

Wpisów: 2
WpisWysłany: Czw Sie 03, 2006 11:16    Temat wpisu:  Zacytuj zaznaczone      

Moją pierwszą gitarą był właśnie Cort i jestem bardzo zadowolona. Naprawde, z tańszych odpowiedników gitar to Cort robi jedne z lepszych. A co do sklepów w Łodzi - wszyscy chcą tylko zbis kase, i jak chcesz zeby cos Ci pomogli wybrać to tylko mozna liczyc na towar który im się najbardzierj opłaca wcisnąć komuś... Mi gitare wybierał mój znajomy...ponad 30 lat gra, po studiach muzycznyh jest więc jest the beściarska gitrka
torm
~user

Wpisów: 270
Solówki: 1
WpisWysłany: Pią Sie 04, 2006 2:34    Temat wpisu:  Zacytuj zaznaczone      

9uitar9irl napisało:
wszyscy chcą tylko zbis kase, i jak chcesz zeby cos Ci pomogli wybrać to tylko mozna liczyc na towar który im się najbardzierj opłaca wcisnąć komuś...

Zbić kase to każdy chyba chce kto prowadzi działalność handlową, nieprawdaż? Branży muzycznej to również nie omija. A sprzedawcy z reguły podają ci taki sprzet jaki sam sobie wybierzesz i przetestujesz, a jeśli jest sie zielonym w temacie to najlepiej przyjść z kimś bardziej doświadczonym w temacie gitar.
Wyświetl wpisy z ostatnich:   
Napisz nowy temat   {L_POST_REPLY_TOPIC}    Forum » Gitara » Gitary Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Strona 2 z 2

Skocz do: