| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
8ystry ~user

Dołączył: 14 Cze 2006 Wpisów: 91 Miasto: Łódź Kapela: The Cada
|
Wysłany: Wto Maj 08, 2007 3:32 Temat wpisu: |
|
|
torm się odgryzł
nie ma *uja we wsi  _________________
 |
|
|
|
|
|
|
lordlolek ~user
|
Wysłany: Wto Maj 08, 2007 3:38 Temat wpisu: |
|
|
po pierwsze: o qrva
po drugie: zaskakujesz mnie (pozytywnie)
po trzecie: wszechwiedzący jest tylko Bóg
po czwarte: gratuluje wiedzy
po piąte: cały czas myśle że Rubik choc nie jest świetny nie robi gówna (choc pewnie także, jak wszyscy -> potrzeby fizjologiczne:P)
po szóste: wybacz - do burdelu nie chodzę, ale dzięki za chęc do pomocy
po siódme: nie najeżdżałem na ciebie, jeśli tak sie poczułes to sorcia, jednakże jest dużo napalonych gnojków, którzy obrażają Rubika tak dla picu, bo uważają że wtedy są git...
po ósme: zjechałes mnie równo
po dziewiąte: nadal uważam że Rubik komponuje przeciętnie, ale na pewno nie do dupy. tutaj będe stał twardo! _________________ ROCKIE!!!!! |
|
|
|
|
|
|
Smar ~user

|
Wysłany: Wto Maj 08, 2007 3:56 Temat wpisu: |
|
|
nie wiem co jest trudnego w ułożeniu trójdźwięku?? _________________ Nie czas na pisanie durnych postów, czas ciąć metal i krzesać iskry. |
|
|
|
|
|
|
lordlolek ~user
|
Wysłany: Wto Maj 08, 2007 5:41 Temat wpisu: |
|
|
ktoś kto nie chodził (nie zaczął) szkoły muz. to nie wie taki osobnik co to nawet ósemka, czy ćwierćnuta... _________________ ROCKIE!!!!! |
|
|
|
|
|
|
torm ~user

Wysłany: Wto Maj 08, 2007 5:50 Temat wpisu: |
|
|
| lordlolek napisało: | ty sie nie wymądrzaj bo załoze sie że wymienił byś wszystkich epok muzycznych, albo nie wiesz jak sie buduje interwały czy trójdźwięki czy dominanty... pisze to by ci udowodnić że na muzyce klasycznej sie nie znasz, i odejdź z powrotem na tematy o deathmetalu bo wierzę że tam będziesz wiedział co piszesz  |
| lordlolek napisało: | | nie najeżdżałem na ciebie |
Mysle, ze nie ma sensu tego komentowac.
| lordlolek napisało: | | ktoś kto nie chodził (nie zaczął) szkoły muz. to nie wie taki osobnik co to nawet ósemka, czy ćwierćnuta... |
ja nie chodzilem i wiem.
Ostatnio zmieniony przez torm dnia Wto Maj 08, 2007 6:01, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
|
|
lordlolek ~user
|
Wysłany: Wto Maj 08, 2007 5:54 Temat wpisu: |
|
|
eh, powiedz qrde mi szczerze czy ktos kiedyś napisał posta w tym temacie a ty sie nie rzucałeś zaraz na piszącego... _________________ ROCKIE!!!!! |
|
|
|
|
|
|
Dabroz ~user

Dołączył: 03 Gru 2006 Wpisów: 122 Miasto: Płock/Wawa Kapela: Namerok
|
Wysłany: Wto Maj 08, 2007 9:50 Temat wpisu: |
|
|
Ja nie chodziłem do szkoły muzycznej żadnej, a założę się, że mam większą wiedzę o teorii muzyki od Ciebie.  _________________
 |
|
|
|
|
|
|
SadaM +Redaktor

Dołączył: 02 Gru 2006 Wpisów: 569 Miasto: Zgierz Kapela: Northern Lights Solówki: 3 |
Wysłany: Wto Maj 08, 2007 10:28 Temat wpisu: |
|
|
No wiec podziel sie nia z innymi w kolejnych artach CHetnie i ja sie dowiem czegos ciekawego ... _________________ Where Death is Most Alive
 |
|
|
|
|
|
|
Smar ~user

|
Wysłany: Sro Maj 09, 2007 2:48 Temat wpisu: |
|
|
| Cytat: | | ktoś kto nie chodził (nie zaczął) szkoły muz. to nie wie taki osobnik co to nawet ósemka, czy ćwierćnuta... |
nawet mój brat co jest w 2 klasie szkoły podstawowej wie co to jest ósemka wiec sie tak nie wymądrzaj _________________ Nie czas na pisanie durnych postów, czas ciąć metal i krzesać iskry. |
|
|
|
|
|
|
Dabroz ~user

|
Wysłany: Czw Maj 10, 2007 1:12 Temat wpisu: |
|
|
Jak tylko znajdę czas od analizy funkcjonalnej i układów techniki cyfrowej, to coś skrobnę.  _________________
 |
|
|
|
|
|
|
Anek! ~user
|
Wysłany: Pią Maj 18, 2007 5:11 Temat wpisu: |
|
|
a wracając to tematu.. to ja nigdy chyba nie przekonam się do twórczości i osoby tego pana R.  _________________ czarne z białym. |
|
|
|
|
|
|
;..;Lunatyk;..; ~user

|
Wysłany: Pią Maj 18, 2007 6:18 Temat wpisu: |
|
|
Dla mnie Rubik jest katastrofalny. takie klimaty mi nie pasuja. Metal For Ever!!!!!!!!!!! Żal poprostu panowie, żal..... _________________
 |
|
|
|
|
|
|
8ystry ~user

|
Wysłany: Pią Maj 18, 2007 10:17 Temat wpisu: |
|
|
| Cytat: | | takie klimaty mi nie pasuja. Metal For Ever!!!!!!!!!!! |
Nie no - wszystkiego trzeba posłuchać... Lunatyk - nie skreślaj artysty za to co tworzy. Nie liczy się gatunek tylko to jak to technicznie jest zrobione. Nie bądźmy rasistami muzycznymi _________________
 |
|
|
|
|
|
|
Dabroz ~user

|
Wysłany: Pią Maj 18, 2007 11:33 Temat wpisu: |
|
|
No właśnie. Inaczej odpada instrumentalne, techniczne techno. (techno techno? ) _________________
 |
|
|
|
|
|
|
8ystry ~user

|
Wysłany: Sob Maj 19, 2007 8:27 Temat wpisu: |
|