| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
;..;Lunatyk;..; ~user

|
Wysłany: Sob Maj 19, 2007 1:34 Temat wpisu: |
|
|
Dobrze juz dobrze. Ja poprostu jestem niereformowalny. Wole klimaty troche mroczniejsze. Nie twierdze że nie słucham innej muzyki. Czasem sie zdarzy
Poprostu nie przekonuje mnie ta muzyka. A co do złozoności... to nie widziałem nigdy Rubika i reszty w akcji , tylko słyszałem w radiu co on kombinuje. Ile razy mozna słuchać "Niech mówią że to nie jest miłość, że tak się tylko zdaje nam". I tyle. _________________
 |
|
|
|
|
|
|
SadaM +Redaktor

Dołączył: 02 Gru 2006 Wpisów: 569 Miasto: Zgierz Kapela: Northern Lights Solówki: 3 |
Wysłany: Sob Maj 19, 2007 2:54 Temat wpisu: |
|
|
taaaaa... jednym slowem rubik SAX!!!!!
Lunatyku hahaha naprawde nie przekreslaj tyworczosci innych tym ze metal jest dla Ciebie najwazniejszy. Ja tez obostwiam ten typ muzyki jak picie browara z piekna dziewczyna ale to nie znaczy ze nie moge napic sie go z kim innym hahahaha jazz blues muzyka powazna to sa moje odskocznie od tyupowych brzmien przestrojonych gitar  _________________ Where Death is Most Alive
 |
|
|
|
|
|
|
Juhas +Redaktor
Dołączył: 20 Lut 2007 Wpisów: 408 Miasto: Łódź Kapela: Neurotic
|
Wysłany: Sob Maj 19, 2007 7:04 Temat wpisu: |
|
|
| torm napisało: |
Jesli ktos mi mowi, ze rubik to jego idol, a to co robi to genialna kompozycja, to po prostu ciezko mi traktowac taka osobe powaznie.
|
Czemu? Kurde nie wjeżdżajmy se Rubikiem.
Ktoś może uważać Mandarynę za swoją idolkę. No i niech se uważa. Ale nie znaczy to wcale, że ta osoba jest głupia i niepoważna. Po prostu wybrała sobie z jakiegoś powodu takiego idola, a nie innego.
Każdy ma prawo do orgazm...eee....każdy ma prawo do słuchania tego, czego chce i mówienia, że to jest najlepsze na świecie, i wybierania sobie takich idoli jakich chce.
Nie oceniajmy ludzi po tym, kogo uważają za swojego idola, tylko(jeśli już w ogóle oceniać) po czynach i wypowiedziach(chociaż to też będzie subiektywne, więc lepiej w ogóle nie oceniać ) _________________ Cóż to za impreza była, że się zebra urodziła? |
|
|
|
|
|
|
torm ~user

Wysłany: Sob Maj 19, 2007 7:19 Temat wpisu: |
|
|
Oczywiscie, ze ma do tego prawo, tak samo jak ma prawo zeby sie zesrac u siebie na dywan. Tego nie negowałem.
ktos mowi ze slucha np. discopolo albo mandaryny (i oczywiscie mowi powaznie) to dla mnie dyskusja o aspektach muzycznych tego typu tworcow nie ma sensu i jej dalej nie kontynuuje.
Rowniez tej osoby w ocenie muzycznej nie bede traktowal z respektem. Co nie znaczy, ze w innych dziedzinach tez jest pojebana. Moze byc nawet madrzejsza ode mnie. Ale to jest akurat forum muzyczne i patrze na to w tychże kategoriach. |
|
|
|
|
|
|
Smar ~user

|
Wysłany: Sob Maj 19, 2007 8:10 Temat wpisu: |
|
|
a o czym można pogadać z kimś kto słucha mandaryny (oczywiście w kategoriach muzycznych) jak to pewnie nie wie co to jest wiosło _________________ Nie czas na pisanie durnych postów, czas ciąć metal i krzesać iskry. |
|
|
|
|
|
|
Dabroz ~user

Dołączył: 03 Gru 2006 Wpisów: 122 Miasto: Płock/Wawa Kapela: Namerok
|
Wysłany: Sob Maj 19, 2007 8:12 Temat wpisu: |
|
|
Takie drewniane?  _________________
 |
|
|
|
|
|
|
Smar ~user

|
Wysłany: Sob Maj 19, 2007 8:21 Temat wpisu: |
|
|
nom _________________ Nie czas na pisanie durnych postów, czas ciąć metal i krzesać iskry. |
|
|
|
|
|
|
Juhas +Redaktor
Dołączył: 20 Lut 2007 Wpisów: 408 Miasto: Łódź Kapela: Neurotic
|
Wysłany: Sob Maj 19, 2007 9:17 Temat wpisu: |
|
|
Ale panowie, nie uznawajmy muzyki gitarowej jako jedynej słusznej. Fakt, że taką jest , ale nie obnośmy się z tym, bo wezmą nas za bandę snobów  _________________ Cóż to za impreza była, że się zebra urodziła? |
|
|
|
|
|
|
Dabroz ~user

|
Wysłany: Sob Maj 19, 2007 9:19 Temat wpisu: |
|
|
W ogóle to myślę, że to miało być forum dla muzyków wszystkich gatunków, ale i tak zwabi tylko tych rockowo-metalowych. ;-) Reszta albo się boi, albo ją przepędzacie. :-P
Gitarowa jedyna słuszna? A co z muzyką klasyczną? Albo ambitną muzyką elektroniczną? Albo big-bandami? No? No? :-P _________________
 |
|
|
|
|
|
|
torm ~user

Wysłany: Nie Maj 20, 2007 9:54 Temat wpisu: |
|
|
| Dabroz napisało: | | Reszta albo się boi, albo ją przepędzacie. :-P |
Jesli sie boja to znaczy, ze wiedza, ze sa zbyt tepi jesli chodzi o muzyke i w rezultacie, nie majac nic sensowenego do powiedzenia, i tak wyjda na lamuchów. Idealny przykład sie nasuwa, maestro Lord Lol.
| Dabroz napisało: | | Gitarowa jedyna słuszna? A co z muzyką klasyczną? Albo ambitną muzyką elektroniczną? Albo big-bandami? No? No? :-P |
Muzyka klasyczna przede wszystkim, elektronicza rowniez (jesper kyd, vangelis, covenant, final selection)
Innymi slowy, muzyka gitarowa nie jest jedyna słuszna. |
|
|
|
|
|
|
Anek! ~user
|
Wysłany: Nie Maj 20, 2007 12:08 Temat wpisu: |
|
|
wszystkiego trzeba.. oczywiście! Ale czasem słychać klęskę już na wstępie  _________________ czarne z białym. |
|
|
|
|
|
|
Smar ~user

|
Wysłany: Nie Maj 20, 2007 5:44 Temat wpisu: |
|
|
| Cytat: | | Gitarowa jedyna słuszna? A co z muzyką klasyczną? Albo ambitną muzyką elektroniczną? Albo big-bandami? No? No? :-P |
osobiście nie mam nic do nich (uwielbiam Bacha i Beethovena) ale słucham jeszcze jezzu i blusa ale wk*** mnie ludzie którzy mówią że muzyka która moża w 30 min zrobic w jakimś tam programie i maja od tego kisiel w gaciach i mówią jakie to cudowne to dostaje lekkiego odjeba muzgu _________________ Nie czas na pisanie durnych postów, czas ciąć metal i krzesać iskry. |
|
|
|
|
|
|
Dabroz ~user

|
Wysłany: Nie Maj 20, 2007 6:35 Temat wpisu: |
|
|
Ale nie sądzę, żeby np. Depeche Mode robiło swoje kawałki w Discopolo generator. :-P _________________
 |
|
|
|
|
|
|
Smar ~user

|
Wysłany: Nie Maj 20, 2007 6:41 Temat wpisu: |
|
|
masz racje ale ja mówie o polskim kiczu typu mandaryna jakiego ostatnio wyszło dużo na rynek _________________ Nie czas na pisanie durnych postów, czas ciąć metal i krzesać iskry. |
|
|
|
|
|
|
Kisioł ~user

|
Wysłany: Pon Maj 21, 2007 3:00 Temat wpisu: |
|
|
Mandaryna musiała się nieźle narobić przy nagrywaniu swoich piosenek, przy takim fałszowaniu musiałaby dość długo szukać dobrze zaśpiewanych fragmentów i sklejać je w całość...  _________________ Ten post posiada atest PZH
Był testowany na zwierzętach |
|
|
|
|
|
|
|