|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
jaszczur12 ~user
|
Wysłany: Pią Lip 04, 2008 8:16 Temat wpisu: pomoc dla poczatkujacego.. |
|
|
witam.. dodalem jakis czas temu temat.. ale zbyt duzego odezwu nie bylo.. a wlasciwie jedna odpowiedz...
mam ten cholerny bas.. i co .. cwiczylem to co ''kolega'' mi powiedziall.. te wydobywanie dzwieku.. ale ja wogole. nie wiem co to za dzwiek nie znam gamy... wogole nie wiem nic o tych calych '' nutach'' i moze ktos bylby tak mily i powiedzial mi czego sie nauczyc.. i wogole.. kazdy z was zaczynal.. i mniej wiecej wiecie jakie sa problemy gdy sie zaczyna gre na tym instrumencie.. a tymbardzej ja.. coemny w tym fachu jak dziora zabita dechami..
wiec prosze.. i krzycze POMOCY
[ Dodano: <b>Minutę temu</b> ]
odzewu.. maly blad
[ Dodano: Minutę temu ]
odzewu.. maly blad sorka  |
|
|
|
|
|
|
sledz +Redaktor

|
Wysłany: Pią Lip 04, 2008 10:16 Temat wpisu: |
|
|
Doprawdy nie wiem, dlaczego nie zapytałeś w tamtym temacie. I doprawdy nie wiem, dlaczego nie mam możliwości kasowania i zamykania tematów. I do prawdy nie wiem, jak można nie znać strony takiej jak www.google.pl.
Z takim podejściem to może pograj w guitar hero a nie w instrument muzyczny. _________________
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich wpisów Nie możesz usuwać swoich wpisów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz dołączać plików na tym forum Nie możesz ściągać plików na tym forum
|
|
|