Portal poświęcony młodym zespołom muzycznym » forum muzyczne, gitara, gitara basowa, perkusja, klawisze
Login:
Pass:
pomoc dla poczatkujacego..

Napisz nowy temat   {L_POST_REPLY_TOPIC}    Forum » Gitara Basowa » Basówki
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
jaszczur12
~user

Wpisów: 4
Miasto: Toruń
WpisWysłany: Pią Lip 04, 2008 8:16    Temat wpisu: pomoc dla poczatkujacego..  Zacytuj zaznaczone      

witam.. dodalem jakis czas temu temat.. ale zbyt duzego odezwu nie bylo.. a wlasciwie jedna odpowiedz...
mam ten cholerny bas.. i co .. cwiczylem to co ''kolega'' mi powiedziall.. te wydobywanie dzwieku.. ale ja wogole. nie wiem co to za dzwiek nie znam gamy... wogole nie wiem nic o tych calych '' nutach'' i moze ktos bylby tak mily i powiedzial mi czego sie nauczyc.. i wogole.. kazdy z was zaczynal.. i mniej wiecej wiecie jakie sa problemy gdy sie zaczyna gre na tym instrumencie.. a tymbardzej ja.. coemny w tym fachu jak dziora zabita dechami..
wiec prosze.. i krzycze POMOCY

[ Dodano: <b>Minutę temu</b> ]
odzewu.. maly blad

[ Dodano: Minutę temu ]
odzewu.. maly blad sorka
Ogląda profil użytkownika   
sledz
+Redaktor

Wpisów: 179
Miasto: Poznań
WpisWysłany: Pią Lip 04, 2008 10:16    Temat wpisu:  Zacytuj zaznaczone      

Doprawdy nie wiem, dlaczego nie zapytałeś w tamtym temacie. I doprawdy nie wiem, dlaczego nie mam możliwości kasowania i zamykania tematów. I do prawdy nie wiem, jak można nie znać strony takiej jak www.google.pl.

Z takim podejściem to może pograj w guitar hero a nie w instrument muzyczny.

Strona 1 z 1

Skocz do: