| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
SadaM +Redaktor

Dołączył: 02 Gru 2006 Wpisów: 569 Miasto: Zgierz Kapela: Northern Lights Solówki: 3 |
Wysłany: Wto Lis 27, 2007 10:48 Temat wpisu: |
|
|
zobaczymy co bosy tego forum powiedza
Jak dla mnie to niezly pomysl, po 1 zrobi sie wiekszy ruch na forum, po 2 rywalizacja mobilizuje ( chyba nikt nie chce przegrac ) a co za tym idzie - szybsze efekty w graniu
[ Dodano: Minutę temu ]
Widze ze marne uzyskalem odpowiedzi w takim razie czekam na jakies decyzje, moze chociaz ktos kto ma wladze nad tym forum powie nie albo tak a nie zleje w kibel moj post... _________________ Where Death is Most Alive
 |
|
|
|
|
|
|
quba @Naczelny

Dołączył: 26 Mar 2006 Wpisów: 445 Miasto: Olesno Kapela: newbandz
|
Wysłany: Wto Lis 27, 2007 3:45 Temat wpisu: |
|
|
| niech tylko sie zglosza osoby, ktore by byly chetne, to bez problemu moge to zorganizowac. |
|
|
|
|
|
|
Juhas +Redaktor
Dołączył: 20 Lut 2007 Wpisów: 408 Miasto: Łódź Kapela: Neurotic
|
Wysłany: Wto Lis 27, 2007 5:43 Temat wpisu: |
|
|
| quba napisało: | | niech tylko sie zglosza osoby, ktore by byly chetne, to bez problemu moge to zorganizowac. |
Z jednej strony to dobry pomysł(jak powiedział Sadam - ludzie się mobilizują do nauki itd). Ale z drugiej to wg mnie robienie trochę kurwy z muzyki... _________________ Cóż to za impreza była, że się zebra urodziła? |
|
|
|
|
|
|
;..;Lunatyk;..; ~user

|
Wysłany: Sro Lis 28, 2007 7:40 Temat wpisu: |
|
|
hehe. Dobry pomysł w sumie. jak znajde czas, to równiez wezme udział. _________________
 |
|
|
|
|
|
|
SadaM +Redaktor

Dołączył: 02 Gru 2006 Wpisów: 569 Miasto: Zgierz Kapela: Northern Lights Solówki: 3 |
Wysłany: Pią Lis 30, 2007 7:46 Temat wpisu: |
|
|
| Cytat: | | Ale z drugiej to wg mnie robienie trochę kurwy z muzyki... |
Czy ja wiem... Moze o i qrwy ale rowniez mozna pochwalic sie wlasnymi umiejetnosciami, zdobyc uznanie w uszach innych userow, no i jak napisalem wyzej rozwijac swoje umiejetnosci. Tak na marginesie to qrwy sie nie szanuje, a piszac lub coverujac kawalek musimy sie naprawde przylozyc aby wygrac w pojedynku a to chyba nie jest bezinteresowne podejscie.... Kolejna cecha ktora wywyzsza to ponad panny ktorewymieniles to to ze po ich zaliczeniu nie masz satysfakcji a po wygranym pojedynku masz i to nie mala a tym bardziej gdy wygrasz z kims nprawde niezlym... To moje zdanie... _________________ Where Death is Most Alive
 |
|
|
|
|
|
|
Ziobro ~user
|
Wysłany: Nie Sty 06, 2008 9:21 Temat wpisu: |
|
|
Jestem tu od niedawna i powiem, że portal w swojej formie jest dobry. Jednak troche doskwiera brak aktywnych użytkowników...
Niestety sam nie posiadam recepty na magiczne zwiększenie liczby userów. Ale razem zawsze można coś wykombinować. Powypytywać większe portale o możliwość reklamy itp itd.
Pozdrawiam |
|
|
|
|
|
|
quba @Naczelny

|
Wysłany: Nie Sty 06, 2008 10:06 Temat wpisu: |
|
|
| mi niestety tez to doskwiera, ale niestety nie potrafie znalezc innego powodu, anizeli ekipa, ktora sie rozleciala. Sam zas nie mam czasu ani mozliwosci, zeby ow portal merytorycznie wzbogacic. |
|
|
|
|
|
|
Juhas +Redaktor
|
Wysłany: Pon Sty 07, 2008 10:50 Temat wpisu: |
|
|
| quba napisało: | | mi niestety tez to doskwiera, ale niestety nie potrafie znalezc innego powodu, anizeli ekipa, ktora sie rozleciala. Sam zas nie mam czasu ani mozliwosci, zeby ow portal merytorycznie wzbogacic. |
Kameralnie lepiej  _________________ Cóż to za impreza była, że się zebra urodziła? |
|
|
|
|
|
|
quba @Naczelny

|
Wysłany: Pon Sty 07, 2008 4:49 Temat wpisu: |
|
|
| No lepiej, ale niech w tym kameralnym towarzystwie jest chociaz 5 stalych userow, ktorzy czesto cos madrego pisza. |
|
|
|
|
|
|
Ziobro ~user
|
Wysłany: Pon Sty 07, 2008 9:56 Temat wpisu: |
|
|
| Jak by tak założyć jakieś radyjko internetowe tego forum, to akurat może nie zwiększy liczby użytkowników ale fajna sprawa. Tylko nie wiem jak z rozwiązaniami technicznymi bo dawno w takie coś się nie bawiłem. |
|
|
|
|
|
|
Juhas +Redaktor
|
Wysłany: Wto Sty 08, 2008 10:52 Temat wpisu: |
|
|
| Ziobro napisało: | | Jak by tak założyć jakieś radyjko internetowe tego forum, to akurat może nie zwiększy liczby użytkowników ale fajna sprawa. Tylko nie wiem jak z rozwiązaniami technicznymi bo dawno w takie coś się nie bawiłem. |
No damn, panowie. Radyjko internetowe, "lista przebojów" do tego i do przodu. Oczywiście w radiu puszczamy TYLKO piosenki z portalu. Jakoś rozreklamować to radio w necie jeszcze i mamy przy okazji dodatkową i to zajebistą promocje młodych zespołów. _________________ Cóż to za impreza była, że się zebra urodziła? |
|
|
|
|
|
|
quba @Naczelny

|
Wysłany: Wto Sty 08, 2008 4:35 Temat wpisu: |
|
|
| to zaden problem, jesli chodzi o serwer. Juz dawno powstala taka ideal. Tylko niestety nie za bardzo było zainteresowanie samych userów tym czyms. Poza tym watpie zeby ktos chcial zostac prezenterem - lecialaby sama muza, a to mogloby sie okazac nudne na dluzsza mete. |
|
|
|
|
|
|
Juhas +Redaktor
|
Wysłany: Wto Sty 08, 2008 5:38 Temat wpisu: |
|
|
| quba napisało: | | to zaden problem, jesli chodzi o serwer. Juz dawno powstala taka ideal. Tylko niestety nie za bardzo było zainteresowanie samych userów tym czyms. Poza tym watpie zeby ktos chcial zostac prezenterem - lecialaby sama muza, a to mogloby sie okazac nudne na dluzsza mete. |
Ja bym się nawet porwał na to, ale mam dość mało czasu(jak już wiesz ) i byłbym złym prezenterem, bo puszczałbym zbyt często nasze kawałki
Może namówić na to jakąś kobietę o seksownym i ponętnym głosie?  _________________ Cóż to za impreza była, że się zebra urodziła? |
|
|
|
|
|
|
Smar ~user

|
Wysłany: Sro Sty 09, 2008 6:11 Temat wpisu: |
|
|
a znasz taka która chciała by być prezenterem w tym radiu?? _________________ Nie czas na pisanie durnych postów, czas ciąć metal i krzesać iskry. |
|
|
|
|
|
|
Juhas +Redaktor
|
Wysłany: Sro Sty 09, 2008 10:50 Temat wpisu: |
|
|
| Smar napisało: | | a znasz taka która chciała by być prezenterem w tym radiu?? |
Kiedyś miałem kontakt z jedną, która była prezenterką w jakimś radiu hh. Spróbuję odnowić kontakt
[ Dodano: <b>Minutę temu</b> ]
OK, odpowiedź po niedzieli. BTW, jak wyedytować swój post?? _________________ Cóż to za impreza była, że się zebra urodziła? |
|
|
|
|
|
|
|