| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
sledz +Redaktor

|
Wysłany: Nie Maj 25, 2008 4:46 Temat wpisu: |
|
|
Kolory dobre a srobre, mi się nie podobają, męczą moje oczy (tym bardziej, że zdecydowana większość stron internetowych jest w jasnych odcieniach i przeskakiwanie między nimi to coś strasznego, szczególnie wieczorem). Nie da rady zrobić jasnej skórki i dać personalną opcję wyboru? Nie pamiętam, panie administratorze, czy już o to pytałem  _________________
 |
|
|
|
|
|
|
quba @Naczelny

Dołączył: 26 Mar 2006 Wpisów: 445 Miasto: Olesno Kapela: newbandz
|
Wysłany: Nie Maj 25, 2008 5:04 Temat wpisu: |
|
|
Można to zrobić, ale trzeba do tego jakiegoś grafika, ktory by sie tym zajac. Ode mnie masz zapewnienie, ze kolejna skórka też będzie mroczna, jednak nie aż tak Cos przejsciowego bedzie. |
|
|
|
|
|
|
Juhas +Redaktor
Dołączył: 20 Lut 2007 Wpisów: 408 Miasto: Łódź Kapela: Neurotic
|
Wysłany: Nie Maj 25, 2008 5:09 Temat wpisu: |
|
|
| dredzik napisało: | | A moze by tak umiescic na stronie glowniej Shoutbox...umożliwiłoby to nam szybka i krotka wymiane zdan.. |
Shoutbox już tu kiedyś był, ale się popsuł i został usunięty  _________________ Cóż to za impreza była, że się zebra urodziła? |
|
|
|
|
|
|
quba @Naczelny

Dołączył: 26 Mar 2006 Wpisów: 445 Miasto: Olesno Kapela: newbandz
|
Wysłany: Nie Maj 25, 2008 5:19 Temat wpisu: |
|
|
Poki co shoutbox nie ma sensu  |
|
|
|
|
|
|
sledz +Redaktor

|
Wysłany: Nie Maj 25, 2008 6:06 Temat wpisu: |
|
|
No. Jakby było więcej ludzików to można na IRCu siedzieć. _________________
 |
|
|
|
|
|
|
Juhas +Redaktor
|
Wysłany: Nie Maj 25, 2008 7:08 Temat wpisu: |
|
|
| sledz napisało: | | No. Jakby było więcej ludzików to można na IRCu siedzieć. |
Albo nawet bezczelnie wypić browara w świecie rzeczywistym... _________________ Cóż to za impreza była, że się zebra urodziła? |
|
|
|
|
|
|
cała w trawie ~user

|
Wysłany: Nie Maj 25, 2008 7:22 Temat wpisu: |
|
|
Hej! O czymś innym była mowa..Nie skomentowaliście mojego pomysłu i nie wiem jak go rozumieć.. _________________ Żyjmy długo i szczęśliwie póki nas ktoś nie zabije |
|
|
|
|
|
|
sledz +Redaktor

|
Wysłany: Nie Maj 25, 2008 7:25 Temat wpisu: |
|
|
Juhas to co, zapraszam do Poznania! ;P _________________
 |
|
|
|
|
|
|
cała w trawie ~user

|
Wysłany: Nie Maj 25, 2008 7:29 Temat wpisu: |
|
|
Woodstock będzie to i piwo będzie..i forumowiczki(jeśli jeszcze nie powymierały)  _________________ Żyjmy długo i szczęśliwie póki nas ktoś nie zabije |
|
|
|
|
|
|
Juhas +Redaktor
|
Wysłany: Nie Maj 25, 2008 7:32 Temat wpisu: |
|
|
Mój dziadek jest z Poznania
Ale ogólnie to daleko. W Łodzi lepiej, bo bliżej wszyscy mają  _________________ Cóż to za impreza była, że się zebra urodziła? |
|
|
|
|
|
|
cała w trawie ~user

|
Wysłany: Nie Maj 25, 2008 7:35 Temat wpisu: |
|
|
Noo..mogę się zgodzić(bo nie mam daleko )Ale Woodstock to tak okazyjnie,bo przecież jedziem,no nie?  _________________ Żyjmy długo i szczęśliwie póki nas ktoś nie zabije |
|
|
|
|
|
|
dredzik ~user

|
Wysłany: Nie Maj 25, 2008 9:06 Temat wpisu: |
|
|
dolacze sie do tego off-topu..pewnie ze jedzemy na Wood, kupis sie kilka krat wina i impreza bedze udana
[ Dodano: Minutę temu ]
| cała w trawie napisało: | a może tak podchwytliwie wystawiać komentarze
"Dziękujemy za dodanie naszego portalu do ee..znajomych! Zapraszamy do odwiedzania" czy coś?  |
Niezle niezle...a nie lepiej jak kazdy forumowicz ustawil by na opise gg nbandz.com _________________ Z dokładnością atomowej sekundy globalnej
Wyruszyliśmy ratować świat |
|
|
|
|
|
|
SadaM +Redaktor

Dołączył: 02 Gru 2006 Wpisów: 569 Miasto: Zgierz Kapela: Northern Lights Solówki: 3 |
Wysłany: Nie Maj 25, 2008 9:45 Temat wpisu: |
|
|
Ja na woooooda nie jade bo wypierdalam na brutalassalt ale napic sie z ziomkami (oczywiscie nie pomijam tutaj tej jak to wspomniano wymierajacej czesci forum czyli kobiet) z NB bym chetnie sie napil w Lodzi. Z mojego zadupia nie mam tam daleko . Moze jakis koncercik i zgadac sie godz przed otwarciem bram przed miejscem pozniejszej rzezni eee znaczy koncertu??.
BTW: kolory sa spoko, quba mowiles o mrocznym skinie na forum, hmmm mroczne to sa kolory czarny, czerwony i bialy. Wiec jak chcesz mrok to napierdol wszedzie czarnego a ramki czerwone albo biale. Emotki mozna wziasc z forum na rockmetalshopie bo sa tam male smieszne belzebubki hehehe.
shoutbox to fajna sprawa ja uwazam ze byc powinien ale jednoczesnie jego istnienie ograniczaloby wydajnosc forum na nowe posty. Wiekszosc problemow rozwiazywana bylaby przez shuta a nie postowo przez co i na forum jest mniej tresci i ludzie ktorzy tu wbija nie znajda odpowiedzi na pytanie o ktorym byc moze 10 min temu ktos pisal w shutboxie.
Omg sie rozpisalem, jak zadko cos pisze na forum tak w chuj konkretnie hahahaha
 _________________ Where Death is Most Alive
 |
|
|
|
|
|
|
Juhas +Redaktor
|
Wysłany: Nie Maj 25, 2008 10:09 Temat wpisu: |
|
|
A mi się te emoty i kolorystyka podobają.
Jest dobrze, jest dobrze... _________________ Cóż to za impreza była, że się zebra urodziła? |
|
|
|
|
|
|
SadaM +Redaktor

Dołączył: 02 Gru 2006 Wpisów: 569 Miasto: Zgierz Kapela: Northern Lights Solówki: 3 |
Wysłany: Pon Maj 26, 2008 4:02 Temat wpisu: |
|
|
Ja nie mowie ze jest zle. Jest zajebiscie a to co pisalem o kolorach czarnych, bialych i czerwonych tyczy sie iwylacznie tej hahaha zapowiadaniej mrocznej odslony forum.  _________________ Where Death is Most Alive
 |
|
|
|
|
|
|
|