| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
SadaM +Redaktor

Dołączył: 02 Gru 2006 Wpisów: 569 Miasto: Zgierz Kapela: Northern Lights Solówki: 3 |
Wysłany: Nie Mar 25, 2007 8:26 Temat wpisu: poszukiwana: sala\melina |
|
|
jednym slowem poszukuje jakiegos miejsca gdzie mozna pograc i nikt nie bedzie wlazil na dupe ze glosno albo cos. Jesli znacie jakies miejsce, najlepiej takie gdzie mozna w sumie robic co sie chce (moze byc nawet za jakas oplata) czyli odpada np szkola to piszcie pls!!!!!! Najlepiej Zgierz ale nie ma tu chyba nikogo z tego miasta wiec Łódż !!! Pomozcie !! _________________ Where Death is Most Alive
 |
|
|
|
|
|
|
Juhas +Redaktor
Dołączył: 20 Lut 2007 Wpisów: 408 Miasto: Łódź Kapela: Neurotic
|
Wysłany: Sob Kwi 28, 2007 11:34 Temat wpisu: Re: poszukiwana: sala\melina |
|
|
Skontaktuj się ze mną na maila: juhas@toya.net.pl _________________ Cóż to za impreza była, że się zebra urodziła? |
|
|
|
|
|
|
SadaM +Redaktor

Dołączył: 02 Gru 2006 Wpisów: 569 Miasto: Zgierz Kapela: Northern Lights Solówki: 3 |
Wysłany: Sob Cze 23, 2007 10:01 Temat wpisu: |
|
|
Ej jak ktos zna takie miejsce to blagam piszcie, strasznie goni mnie czas.... Najlepiej niech to nie bedzie studio nagraniowe bo nie mamy zbytnio keszu ale jakas melina gdzie mozna sie zaszyc!!!! pls!!!! _________________ Where Death is Most Alive
 |
|
|
|
|
|
|
8ystry ~user

Dołączył: 14 Cze 2006 Wpisów: 91 Miasto: Łódź Kapela: The Cada
|
Wysłany: Sob Cze 23, 2007 9:31 Temat wpisu: |
|
|
Chyba Ci uratuje tyłek
http://www.studioes.com.pl/mts/index.html
Łódź Brzeźna 3
moja miejscówka
dobry sprzęt pełne lampy na piecach, dobre wygłuszenie i całkiem niedrogo
wychodzi z 3 zł od osoby za godzinę _________________
 |
|
|
|
|
|
|
SadaM +Redaktor

Wysłany: Czw Lis 13, 2008 7:34 Temat wpisu: |
|
|
Tak wiec powracam z moim tematem, czy jesli ma ktos jakies miejsce gdzie moglbym grac z kapelka, oczywiscie jesli nie kolezensko to za jakas oplata. Nie chce jakiegos jebanego studia bo nie stac mnie a zreszta chcialbym miejsce gdzie bede mogl zostawic stuff i wiedziec ze nikt go nie ruszy bo tylko ja bede mial klutke, zrobic w tym pomieszczeniu to co bede chcial tzn wygluszyc je zrobic klimacik, taki drugi dom... Jeslo ktos ma takie pomieszczenie gospodarcze albo cos takiego to plssss dawajcie znac. To zajebiscie wazne...
[ Dodano: Minutę temu ]
Nadal aktualne, jak macie jakies pomieszczenie gospodarcze albo magazyn jakis maly (max do 25m2) czy cos to chetnie wynajme tylko bez przegiec cenowych. To bardo wazne bo nie mamy gdzie grac. woj Łódzkie najlepiej Łódź, Ozorków, Zgierz, Pabianice. ZAJEBISCIE PILNA SPRAWA!!!! _________________ Where Death is Most Alive
 |
|
|
|
|
|
|
|