Portal poświęcony młodym zespołom muzycznym » forum muzyczne, gitara, gitara basowa, perkusja, klawisze
Login:
Pass:
Problem z liderem

Napisz nowy temat   {L_POST_REPLY_TOPIC}    Forum » Wasze opinie
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
BiZii
~user

Wpisów: 1
Kapela: Under The Bridge
WpisWysłany: Sob Lis 24, 2007 9:32    Temat wpisu: Problem z liderem  Zacytuj zaznaczone      

Nie wiem gdzie to dać więc daje tu. ale do rzeczy. Czy mogę zrobić tak że osobę która przyjme dac liderem ale ja równiez moge zmienicać wiadomości co do zepołu, dodawac fotki i wysyłac zaproszenia. I czy wogule można usunąć zepół z tego portalu
Ogląda profil użytkownika   
quba
@Naczelny

Wpisów: 445
Miasto: Olesno
Kapela: newbandz
WpisWysłany: Sob Lis 24, 2007 11:43    Temat wpisu:  Zacytuj zaznaczone      

Nie ma takiej opcji ,zeby zmienaic lidera, gdyz to nie ma sensu praktycznego, bo i tak lider ma takie same prawa jak i czlonek zespolu. Zmienia sie tylko fakt osoby wyswietlanej jako lider. Ogolnie nie jest mozliwa zmiana lidera przez uzytkownika, ale mozliwe jest, zebym ja to zmienil po uprzedniej prośbie. Podobnie tez jest jesli chodzi o usunięcie zespołu.
Ogląda profil użytkownika   Odwiedź stronę autora
Wyświetl wpisy z ostatnich:   
Napisz nowy temat   {L_POST_REPLY_TOPIC}    Forum » Wasze opinie Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: