|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Capricorn +Redaktor

Wysłany: Nie Kwi 29, 2007 7:14 Temat wpisu: The Longest Yourney. |
|
|
Dorzuciłem nowy kawałek do solówek zapraszam do przesłuchania i liczę na komentarze. Jakość trochę nie bardzo ale da się słuchać. trochę za dużo basów ale to przez kartę dźwiękową. Kawałek nagywałem na Yamaha która nie bardzo obsługiwała niskie częstotliwości. Po odsłuchaniu na innym sprzęcie wszystko wyszło na jaw niestety dopiero po dodaniu kawałka na nbandz. Napiszcie co myślicie o tej kompozycji. Może ktoś ma jakiś pomysł na wokal do tego abo linię klawiszy. Napiszcie też coć o Lost Soul.
Wasze opinie (także negatywne) bardzo mi się przydadzą.
Z góry dzięki za wszystkie posty. |
|
|
|
|
|
|
zupa ~user

Dołączył: 26 Mar 2006 Wpisów: 324 Miasto: Łódź Kapela: Testowy
|
Wysłany: Pon Kwi 30, 2007 8:54 Temat wpisu: |
|
|
Całkiem dobre, szkoda że jakość troche nie najlepsza. Ile waży ten plik? Minusem może byc to że troche za cicho słychać główny motyw Mimo to fajne brzmienie, niezle brzmi tez podkład. Ogólnie bardzo fajnie, ale Lost Soul bardziej mi sie podoba Powodzenia przy nastepnych nagraniach  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich wpisów Nie możesz usuwać swoich wpisów Nie możesz głosować w ankietach Możesz dodawać załączniki na tym forum Możesz ściągać pliki na tym forum
|
|
|