| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
zupa ~user

Dołączył: 26 Mar 2006 Wpisów: 324 Miasto: Łódź Kapela: Testowy
|
Wysłany: Sro Lip 18, 2007 12:32 Temat wpisu: Gratulacje dla Capricorna |
|
|
Capricorn został zwycięzcą I Edycji Turnieju Muzycznego
Gratulujemy!
Wszystkie nagrania były na bardzo dobrym poziomie, a autorzy wykazali się niezłymi umiejętnościami. Dlatego już w najbliższym czasie zapierdalam na pocztę i wysyłam 4 zajebiste dyplomy do użytkowników:
- Capricorn
- Aquarius777
- Kirk1985
- Andrzej Pajor Amathory
Jeszcze raz zróbmy hałas dla tych panów!!! Hau
PS. Długo zastanawialiście się na kogo będziecie głosować? Mi to zajęło 2 tygodnie... Każde nagranie miało w sobie coś wartego głosu. Ogólnie wszystkie nagrania bardzo mi się podobały za co dziękuję uczestnikom. Zdrowie! |
|
|
|
|
|
|
Smar ~user

|
Wysłany: Sro Lip 18, 2007 6:51 Temat wpisu: |
|
|
Zupa jako admin stawia 2 litrową flaszke zwycięzcy a pozostałym 3 laureatą flaszke po 0.5l.  _________________ Nie czas na pisanie durnych postów, czas ciąć metal i krzesać iskry. |
|
|
|
|
|
|
Capricorn +Redaktor

Wysłany: Sro Lip 18, 2007 7:04 Temat wpisu: |
|
|
Wielkie, naprawde WIELKIE dzięki wszystkim tym którzy oddali na mnie swój głos. Właściwie to nie bardzo się przyłożyłem do tego kawałka i wyszedł tak sobie więc nie spodziewałem się nawet jednego głosu, ale jak widać JANOSIK ciągle jest wielki!.
Pzdrowienia dla pozostałych uczesników konkursu i na pocieszenie dodam że w następnym nie wezmę udziału.  _________________ Oh Sacreblueee!!!! |
|
|
|
|
|
|
zupa ~user

Dołączył: 26 Mar 2006 Wpisów: 324 Miasto: Łódź Kapela: Testowy
|
Wysłany: Sro Lip 18, 2007 9:18 Temat wpisu: |
|
|
| Cytat: | | Pzdrowienia dla pozostałych uczesników konkursu i na pocieszenie dodam że w następnym nie wezmę udziału. |
Dude, why?  |
|
|
|
|
|
|
Andrzej Pajor AMATHORY ~user

Dołączył: 10 Maj 2007 Wpisów: 22 Miasto: Limanowa Kapela: AMATHORY Solówki: 3 |
Wysłany: Sro Lip 18, 2007 10:57 Temat wpisu: |
|
|
Gratulacje Capricorn!!!
Pozdrawiam też Aquarius777 i Kirk1985.
Ja cieszę się z 2 miejsca i dziękuję za głosy.
Cieszę się równiesz, że moje wielogodzinne ślęczenie nad solówką saxu z beny hilla, zostało docenione przez Użytkowników NBANDZ.
A najbardziej cieszy mnie to, że 1-wsze i 2-gie miejsce to GITARA ELEKTRYCZNA
ps." JANOSIK ciągle jest wielki!. "
Zgadzam się z Capricorn.
Jest to kultowy utwór.
[ Dodano: Minutę temu ]
Acha!!! i czekam na pół litra od zupa  _________________ METAL METAL I JESZCZE RAZ METAL |
|
|
|
|
|
|
aquarius777 ~user
Dołączył: 25 Lut 2007 Wpisów: 8 Miasto: Dublin, IE Solówki: 3 |
|
|
|
|
Capricorn +Redaktor

Wysłany: Pią Lip 20, 2007 11:52 Temat wpisu: |
|
|
Ponieważ pożyczyłem kumplowi sprzetu na jakiś czas a ponadto wakacje, wyjazdy i mało czasu.
Powodzenia dla wszystkich tych którzy wezmą udział w II edycji. _________________ Oh Sacreblueee!!!! |
|
|
|
|
|
|
kirk1985 ~user
|
Wysłany: Sro Sie 01, 2007 9:39 Temat wpisu: |
|
|
Dzieki wielkie za głosy. Moze cos wykrece na II edycje, wszak niejedno ognisko bylo odjazdowe dzieki popisowej grze na giatzre i spiewie (grupowym) )) Pozdro
[ Dodano: Minutę temu ]
Czy cos sie stało,czy cos niedomogło? Nie otrzymalem do tej pory dyplomu za udział w konkursie...  |
|
|
|
|
|
|
quba @Naczelny

Dołączył: 26 Mar 2006 Wpisów: 424 Miasto: Olesno Kapela: newbandz
|
Wysłany: Sro Mar 19, 2008 10:06 Temat wpisu: |
|
|
| Witam. Pierwszą trójkę proszę o odezwanie się w tym temacie. Jeśli jesteście nadal aktywni w portalu, to obiecuję wysłać jakieś skromne nagrody. Przepraszam za zupę - chcę naprawić jego błąd. Pozdrawiam. |
|
|
|
|
|
|
|