| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
zupa ~user

Dołączył: 26 Mar 2006 Wpisów: 324 Miasto: Łódź Kapela: Testowy
|
Wysłany: Sro Lip 18, 2007 12:38 Temat wpisu: II Wakacyjna Edycja Turnieju Muzycznego! |
|
|
Ekipa nbandz.com ogłasza drugą edycję turnieju muzycznego na nagrania solowe!
Słowo klucz aktualnej edycji to: "wakacyjne madafaka feel the boogie".
Nagranie musi kojarzyć się z wakacyjnym klimatem. Dowolny styl, dowolna technika.Nagrania tak jak w poprzedniej edycji umieszczamy w załączniku, oznaczając je krótkim komentarzem. Zgłoszenia można dodawać do 5 sierpnia. Wtedy z nadesłanych zgłoszeń zrobimy ankietę i każdy użytkownik będzie mógł zagłosować na najlepsze jego zdaniem nagranie.
W przypadku jakichkolwiek pytań zapraszam do tematu poświęconego konkursom. Tutaj umieszczamy tylko posty z załącznikami - nie komentujemy i nie pytamy o nic. |
|
|
|
|
|
|
quba @Naczelny

Dołączył: 26 Mar 2006 Wpisów: 436 Miasto: Olesno Kapela: newbandz
|
Wysłany: Czw Wrz 27, 2007 12:59 Temat wpisu: |
|
|
| Konkurs uwazam za zamkniety. Minal termin, a i nie bylo zgloszen. Nastepnym razem zaoferujemy dosyc ciekawe nagrody. Szczegóły wkrótce. |
|
|
|
|
|
|
Andrzej Pajor AMATHORY ~user

Dołączył: 10 Maj 2007 Wpisów: 22 Miasto: Limanowa Kapela: AMATHORY Solówki: 3 |
Wysłany: Pią Paź 05, 2007 10:47 Temat wpisu: |
|
|
| quba napisało: | | Konkurs uwazam za zamkniety. Minal termin, a i nie bylo zgloszen. Nastepnym razem zaoferujemy dosyc ciekawe nagrody. Szczegóły wkrótce. |
Czym chcecie zachęcić użytkowników nbandz, do brania udziału w konkursach??? PUSTYM SŁOWEM? _________________ METAL METAL I JESZCZE RAZ METAL |
|
|
|
|
|
|
quba @Naczelny

|
Wysłany: Sob Paź 06, 2007 9:23 Temat wpisu: |
|
|
| Cytat: | | Nastepnym razem zaoferujemy dosyc ciekawe nagrody |
tym |
|
|
|
|
|
|
karol133 ~user
|
Wysłany: Pią Paź 19, 2007 5:32 Temat wpisu: |
|
|
METAL KING  |
|
|
|
|
|
|

Wysłany: Nie Lis 11, 2007 8:23 Temat wpisu: |
|
|
| quba napisało: | | Cytat: | | Nastepnym razem zaoferujemy dosyc ciekawe nagrody |
tym |
NIE DOSTAŁEM ŻADNEJ NAGRODY ZA ZAJĘCIE II MIEJSCA W KONKURSIE "MUZYKA FILMOWA". OPRUCZ GŁOSÓW OD UŻYTKOWNIKÓW NBANDZ.
_________________ METAL METAL I JESZCZE RAZ METAL |
|
|
|
|
|
|
quba @Naczelny

|
Wysłany: Pon Lis 12, 2007 1:58 Temat wpisu: |
|
|
| A były przewidziane za drugie miejsce? W takim wypadku należy sie kontaktować z zupą. |
|
|
|
|
|
|
Juhas +Redaktor
Dołączył: 20 Lut 2007 Wpisów: 389 Miasto: Łódź Kapela: Neurotic
|
Wysłany: Pon Lis 12, 2007 9:47 Temat wpisu: |
|
|
| Cytat: |
NIE DOSTAŁEM ŻADNEJ NAGRODY ZA ZAJĘCIE II MIEJSCA W KONKURSIE "MUZYKA FILMOWA". OPRUCZ GŁOSÓW OD UŻYTKOWNIKÓW NBANDZ.
|
Widocznie byłeś tak zajebisty, że każda nagroda byłaby zbyt mała  _________________ Cóż to za impreza była, że się zebra urodziła? |
|
|
|
|
|
|
Capricorn +Redaktor

Wysłany: Wto Lis 13, 2007 8:15 Temat wpisu: |
|
|
| Cytat: | | NIE DOSTAŁEM ŻADNEJ NAGRODY ZA ZAJĘCIE II MIEJSCA W KONKURSIE "MUZYKA FILMOWA". OPRUCZ GŁOSÓW OD UŻYTKOWNIKÓW NBANDZ |
Nic sie nie przejmuj ja z I też nic nie dostałem ale to akurat nie jest ważne bo liczy się to że komuś podoba się to co robisz i ludzie na Ciebie głosowali.
Rozumiem że to Zupa nas olał ale mam nadzieję że Qbuś jakieś wnioski z tego wyciągnął, więc jesli zdecyduje się zrobic jakiś konkurs to niech wcześniej pomyśli o nagrodach a nie mami pustymi obietnicami. _________________ Oh Sacreblueee!!!! |
|
|
|
|
|
|

Wysłany: Wto Lis 13, 2007 8:46 Temat wpisu: |
|
|
| Capricorn napisało: | | Cytat: | | NIE DOSTAŁEM ŻADNEJ NAGRODY ZA ZAJĘCIE II MIEJSCA W KONKURSIE "MUZYKA FILMOWA". OPRUCZ GŁOSÓW OD UŻYTKOWNIKÓW NBANDZ |
Nic sie nie przejmuj ja z I też nic nie dostałem ale to akurat nie jest ważne bo liczy się to że komuś podoba się to co robisz i ludzie na Ciebie głosowali.
Rozumiem że to Zupa nas olał ale mam nadzieję że Qbuś jakieś wnioski z tego wyciągnął, więc jesli zdecyduje się zrobic jakiś konkurs to niech wcześniej pomyśli o nagrodach a nie mami pustymi obietnicami. |
Dzięki za wsparcie Capricorn. Oczywiście masz rarję, bo mi też nie zależy na jakimś dyplomie ( chociaż byłaby miła pamiątka) tylko na zinteresowaniu naszą Twórczością. Zwróć uwagę że ludzie nadal ściągają nasze cowery z nbandz. (To cieszy) Miną mi żal do Quby i Zupy, bo dzięki Nim istniejemy na tej stronie (chociaż zachowali się nie fer).
Pozdrowienia dla Administratorów i wszystkich Użytkowników NBANDZ. _________________ METAL METAL I JESZCZE RAZ METAL |
|
|
|
|
|
|
Smar ~user

|
Wysłany: Sro Lis 14, 2007 6:03 Temat wpisu: |
|
|
dobrze gada, polać mu!! _________________ Nie czas na pisanie durnych postów, czas ciąć metal i krzesać iskry. |
|
|
|
|
|
|
quba @Naczelny

|
Wysłany: Sro Lis 14, 2007 8:32 Temat wpisu: |
|
|
No nic. Sorry ludzie za zupe. Może się zjawi kiedyś, to naprawi swój błąd.. Próbowałem sie z nim kontaktować, ale mnie olał, wiec co tu duża gadać - kiszka  |
|
|
|
|
|
|
Capricorn +Redaktor

Wysłany: Sro Wrz 10, 2008 7:51 Temat wpisu: |
|
|
Małe sprostowanie.
Po wielu miesiącach oczekiwania jak na szpilkach i nieprzespanych nocach w końcu otrzymałem nagrodę za I edycję konkursu. Dzięki !!
Znaczy to że Quba jest poważniejszym człowiekiem niż zupa więc możecie z czystym sumieniem brać udział w przyszłych konkursach. Z pewnością nagrody was nie ominą. _________________ Oh Sacreblueee!!!! |
|
|
|
|
|
|
|