|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
zupa ~user

Dołączył: 26 Mar 2006 Wpisów: 324 Miasto: Łódź Kapela: Testowy
|
Wysłany: Sro Maj 02, 2007 8:19 Temat wpisu: |
|
|
Kurwa, dobrze wszyscy wiemy o co chodzi. Jeśli ktoś jest zarejestrowany jeden dzień, napisze kilka słów o jakimś zespole i już myśli, że jest redaktorem no to wiadomo z kim mamy do czynienia.
| Cytat: | | Tu nie chodzi o niedojrzałość wiekową, lecz psychiczną. |
Jedno idzie z drugim w parze. Poza tym tu chodzi głównie o wiedzę a nie dojrzałość. Weźmiemy osobę która umie conieco na konkretny temat się wypowiedzieć. Jeśli takiej osoby nie będzie to nie weźmiemy nikogo. |
|
|
|
|
|
|
torm ~user

Wysłany: Sro Maj 02, 2007 8:21 Temat wpisu: |
|
|
[quote="Kisioł"]Ja nie skończyłem gimnazjum. Podskoczysz?
przez kabel od internetu? ustawmy sie na miescie i mozemy sobie popodskakiwać razem.
| Kisioł napisało: | | Nie zamknę mordy, nie chce mi się. |
rozumiem, ze to oznacza, ze bedziesz z siebie robil kretyna dla zasady?
| Kisioł napisało: | | Tu nie chodzi o niedojrzałość wiekową, lecz psychiczną. |
w tym rowniez jestes niedorozwiniety, lepiej znajdz inne kryterium. |
|
|
|
|
|
|
Kisioł ~user

|
Wysłany: Sro Maj 02, 2007 8:32 Temat wpisu: |
|
|
| Cytat: | | ustawmy sie na miescie i mozemy sobie popodskakiwać razem. | Niezły motyw na flashmoba.  | Cytat: | | rozumiem, ze to oznacza, ze bedziesz z siebie robil kretyna dla zasady? | Nie. ;p | Cytat: | | w tym rowniez jestes niedorozwiniety, lepiej znajdz inne kryterium. | Dzięki za komplement.
| Cytat: | | Poza tym tu chodzi głównie o wiedzę a nie dojrzałość. Weźmiemy osobę która umie conieco na konkretny temat się wypowiedzieć. Jeśli takiej osoby nie będzie to nie weźmiemy nikogo. | Tak będzie najlepiej. Po za tym pewna osoba, która już czuje się redaktorem prawdopodobnie pomyliła fora. ;P
Przypomniało mi się również pełne wyrzutu "ukradłeś mi temat".
Chyba wciągnę brata na NewBandz, jest wcale niezłym gitarzystą. Zobaczymy jak to będzie. _________________ Ten post posiada atest PZH
Był testowany na zwierzętach |
|
|
|
|
|
|
SadaM +Redaktor

Dołączył: 02 Gru 2006 Wpisów: 551 Miasto: Zgierz Kapela: Northern Lights Solówki: 3 |
Wysłany: Sro Maj 02, 2007 9:59 Temat wpisu: |
|
|
qrwa to jest bez sensu ta cala klutnia... jak chcecie sie napierdalac to idzcie gdzies nie wiem na ulice a swiadczy to o waszym kretynstwie. Ja poprostu proponuje olac ludzi ktorzy mysla ze napisza cos albo raczej skopiuja dane z jakies stronki o jakims zespole, i mysla ze forum bedzie im sie klaniac. Torm piszac ze ostatnio forum odwiedzilo prdzedszkole mial chyba racje. Jesli chcecie zobaczyc co moze byc np brane pod uwage jako art to przeczytajcie sobie np art Dabroz-a ,, podstawy gam i akordow" albo Zupy ,, jak czytac tabulatury". Ci ludzie piszac to wykazali sie jakas wiedza, napisali cos co naprawde moze sie komus przydac. Po jaki chuj mi wiedziec kto gra na cymbalkach a kto na trojkacie w zespole Sramsztajn... bez sensu... pomyslcie troche....
PS: wymieniajac tylko 2 arty nie mialem na mysli ze tylko te sa dobre. Inni ktorzy np przez swoje wpisy pojawili sie na newsach o testach gitar sprzecie nagrywaniu tez zrobili kwalek dobrej roboty. Dzieki wam to forum sie rozwija wiec takich postow oby jak najwiecie. powodzenia _________________ Where Death is Most Alive
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich wpisów Nie możesz usuwać swoich wpisów Nie możesz głosować w ankietach Możesz dodawać załączniki na tym forum Możesz ściągać pliki na tym forum
|
|
|