Portal poświęcony młodym zespołom muzycznym » forum muzyczne, gitara, gitara basowa, perkusja, klawisze
Login:
Pass:
Sekaku?

Napisz nowy temat   {L_POST_REPLY_TOPIC}    Forum » Artyści i Wykonawcy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
NiCO ROBiN
~user

Wpisów: 17
Miasto: Warszawa
WpisWysłany: Nie Kwi 29, 2007 8:53    Temat wpisu: Sekaku?  Zacytuj zaznaczone      

Przyrzekam wierność RHCP!!! To były moje słowa jakieś kilka lat temu... może to i dziwne, ale przez pewien czas to był jedyny zespół którego słuchałem. I tak też zostało, ponieważ do dnia dzisiejszego, bardzo niechętnie przyjmuje nowe, często bardzo alternatywne zespoły. Mam jednak takiego jednego ciekawego kolegę, który zakochany po uszy w rowerze, nie widząc świata poza nim, od czasu do czasu dostarcza mi nowe piosenki. Długo by o tym pisać. Ale ostatnio, zwyczajem, stwierdził, że znalazł ciekawy zespół o nazwie Sekaku i oczywiście mi go wysłał, ale ja nie miałem ochoty tego nawet otwierać... kilka dni później, rozmawiając z nim, usłyszałem w jego głośnikach ciekawą przygrywkę, zapytałem co to. Odpowiedział że Sekaku. Zaintrygowało mnie to, tym bardziej, że jest to podobno zespół bardziej grający rap. Zaintrygowała mnie jedna piosenka, dokładnie "budyń":

http://rapidshare.com/files/25814642/Sekaku_-_Budyn.mp3

jeśli ktoś aktualnie nic nie robi, może posłuchać tego zespołu, a raczej na początek tej piosenki. Mnie zaciekawiła, a ponieważ jestem spuścizną po chemiku i konstruktorze, wbrew pozorom się nie chwalę, to może warto posłuchać? Nawet dla odmiany. Bo żyje się tylko raz i czasem trzeba spróbować nie tylko 1 drogi;p
pozdrawiam serdecznie i czekam na odp.
Ogląda profil użytkownika   
Wyświetl wpisy z ostatnich:   
Napisz nowy temat   {L_POST_REPLY_TOPIC}    Forum » Artyści i Wykonawcy Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: