| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
ioper11 ~user
|
Wysłany: Czw Maj 10, 2007 3:12 Temat wpisu: |
|
|
| Cytat: | | Autor tego postu jest głupi. |
eh...racja
Tokio hotel-pop
Linkin Park-crossover (nowa płyta będzie definitywnie rockowa)
Virgin, Doda-pop
Green Day-a co w tym nie rockowe? (skoro Shadowsi grali rock to oni też) |
|
|
|
|
|
|
SadaM +Redaktor

Dołączył: 02 Gru 2006 Wpisów: 551 Miasto: Zgierz Kapela: Northern Lights Solówki: 3 |
Wysłany: Czw Maj 10, 2007 4:36 Temat wpisu: |
|
|
Green Day to dla mnie taki typowy EMO - PUNK. Bezsensowna prostota + glupie brzmienie. Cos dla tzw ludzi EMO...
taka moja opinia.... PS: LP jest 100 razy lepszy od Green Day chodz io tak nie jest na szczytach mojej listy  _________________ Where Death is Most Alive
 |
|
|
|
|
|
|
Dabroz ~user

Dołączył: 03 Gru 2006 Wpisów: 122 Miasto: Płock/Wawa Kapela: Namerok
|
Wysłany: Czw Maj 10, 2007 6:04 Temat wpisu: |
|
|
Doda to jeszcze jest znośna. Ma nawet fajny głos. Trochę zmieniłaby klimaty tekstów i zespołu i by się na całkiem niezłą rockową gwiazdkę wylansowała. :-P No, gdyby udało jej się zatuszować swoją kolorową przeszłość. ;-) Green Day to nie wiem jak teraz, ale na starych płytach grał po prostu prymitywny do bólu punk i szczerze mówiąc zadziwia mnie, że wybili się na takich nagraniach.
Mnie szczerze mówiąc najmniej podobają się zespoły h/c, albo d/c. Tudzież niektóre zespoły death metalowo-pochodne które tworzą w nurtach zbliżonych do h/c. Growl, szybkie blasty i napieprzanie w gitarze przestrojonej tak nisko, że można by z niej strzelać jak z łuku to nie to, co mi się podoba w muzyce.  _________________
 |
|
|
|
|
|
|
Kisioł ~user

|
Wysłany: Czw Maj 10, 2007 8:01 Temat wpisu: |
|
|
Pochodzisz z patologicznej rodziny? Wysiusiaj się i opowiedz mi o swoich problemach.
Argh! Nie przypominaj mi o nich!
| Cytat: | | Ma nawet fajny głos. | Nie tylko głos.
| Cytat: | | Growl, szybkie blasty i napieprzanie w gitarze przestrojonej tak nisko, że można by z niej strzelać jak z łuku | To jest to, co Puchatki uwielbiają najbardziej.  _________________ Ten post posiada atest PZH
Był testowany na zwierzętach |
|
|
|
|
|
|
;..;Lunatyk;..; ~user

|
Wysłany: Pią Maj 11, 2007 3:53 Temat wpisu: |
|
|
Nienawidze Tokyo Hotel, Blog 27. Żenada. Po prostu katastrofa na miarę Czarnobyla. Powinno sie ich zakazac. _________________
 |
|
|
|
|
|
|
czarny_kurier ~user
|
Wysłany: Pią Paź 12, 2007 11:29 Temat wpisu: |
|
|
Szczerze mówiąc to uważam, że do głupie ,,kto jest naszym najmniej ulubionym", po prostu jak się kogoś nie lubi to po co ich grupować na tych naj i mniej:) Dla mnie to bez sensu...ale każdy ma prawo do swoich przemyśleń... _________________ "music is my life" |
|
|
|
|
|
|
|