| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
scott ~user
|
Wysłany: Wto Cze 20, 2006 11:31 Temat wpisu: CF-98 |
|
|
A więc...
Nie jestem członkiem zespołu, a fanem i pomyślałem, że zareklamuję ich. A co? Mała reklama jeszcze nikomu nie zaszkodziła.
Oto co sami o sobie napisali członkowie CF-98:
| Cytat: | | Krakowska kapela ze slonecznym zacieciem czyli CF98. Tak to my i nie moglo byc inaczej ha! Taka nuta nawet twoja babcia nie pogardzi. Powstalismy lat temu kilka. Mamy na swoim koncie kilkadziesiat koncertow w Polsce i nie tylko, z gwiazdami malego i duzego kalibru, a ostatnio za posrednictwem najwiekszego wydawnictwa muzyki punk/hc w Polsce - Pasazer - wydalismy swoja debiutancka plyte "Enjoy". W skladzie CF98 znajdziesz 2 piekne babeczki i 3 nie brzydszych kolesi. No moze dwóch. Wiecej informacji o zespole, najblizsze koncerty i co kolwiek jeszcze chcesz wiedziec o nas, znajdziesz na naszej stronie WWW.CF98.PL (cierpliwosci misiu) gdzie poza mnóstwem niepotrzebnego tekstu mozna dowiedziec sie kilku rzeczy o CFach. Do zobaczenia u Ciebie w miescie! |
Pozdrawiam,
scott |
|
|
|
|
|
|
zupa ~user

Dołączył: 26 Mar 2006 Wpisów: 324 Miasto: Łódź Kapela: Testowy
|
Wysłany: Wto Cze 20, 2006 1:04 Temat wpisu: |
|
|
Zajebista muzyka. Nie słyszałem jeszcze tak fajnego punku w wykaniu dziewczyn. W sumie to to mój ulubiony rodzaj muzyki. Wielki plus za profesjonalizm.
| Cytat: | | Nie jestem członkiem zespołu, a fanem |
A znasz ich? Zaproś ich tu  |
|
|
|
|
|
|
scott ~user
|
Wysłany: Wto Cze 20, 2006 1:06 Temat wpisu: |
|
|
Kupując ich płyte 'Enjoy' rozmawiałem trochę z Blinkiem, ale mam jego maila, więc zaproszę.
Mail pooooszedł. Teraz wystarczy czekać na odpowiedź. Myślę, że już zaniedługo ona przyjdzie.  |
|
|
|
|
|
|
cezary188 ~user
|
Wysłany: Wto Cze 20, 2006 8:13 Temat wpisu: |
|
|
jak dla mnie bomba!!!  _________________ Zapraszam na forum mojego sojuszu Ogame.pl www.sojuszastra.fora.pl |
|
|
|
|
|
|
spleen ~user
Dołączył: 19 Cze 2006 Wpisów: 129 Miasto: Puławy Kapela: Red Town Solówki: 2 |
Wysłany: Wto Cze 20, 2006 8:24 Temat wpisu: |
|
|
pogratulować tylko bardzo profesjonalne kawałki... choć nie przepadam za punkiem - idzie tego posłuchać z przyjemnością  _________________
 |
|
|
|
|
|
|
Czarna ~user

|
Wysłany: Pon Cze 26, 2006 9:57 Temat wpisu: |
|
|
No co można powiedzieć... Powodzenia i szybkiej sławy  |
|
|
|
|
|
|
tage_01 ~user

|
Wysłany: Pią Lip 21, 2006 5:19 Temat wpisu: |
|
|
co mialem napisac napisalem w komentarzach do zespolu. powtorze jedno: muzyka jest swietna!
Powodzenia! _________________ ..::METALLICA::.. |
|
|
|
|
|
|
Feyd ~user

|
Wysłany: Pon Kwi 09, 2007 8:43 Temat wpisu: |
|
|
Ja grałem z ich perkmanem Stabim w mojej poprzedniej kapeli Fleer (Nu Metal) a Blinka tez poznałem na jakimś kebabie na mieście . Fajni ludzie i graja dobra muze. _________________ www.myspace.com/feydrock |
|
|
|
|
|
|
meffcio ~user

|
Wysłany: Czw Lip 03, 2008 8:05 Temat wpisu: |
|
|
Stary temat, zostane archeologiem, ale co.
Zespoł naprawdę wyjebisty. Byli u mnie w mieścinie na trasie koncertowej. Men, wyjebista dawka zajebistego punka! _________________ "Gitara ma więcej punktów G niż kobieta!" |
|
|
|
|
|
|
rumpali ~user
|
Wysłany: Czw Lip 03, 2008 8:41 Temat wpisu: |
|
|
heh, a ktorzy to byli? jak wystepowali, to nie razczyli sie przedstawic ;p _________________ Nie ma nic piekniejszego niz perkusja, chyba że więcej perkusji  |
|
|
|
|
|
|
meffcio ~user

|
Wysłany: Czw Lip 03, 2008 9:48 Temat wpisu: |
|
|
Ciebie nie było wtedy... xP _________________ "Gitara ma więcej punktów G niż kobieta!" |
|
|
|
|
|
|
rumpali ~user
|
Wysłany: Pią Lip 04, 2008 8:39 Temat wpisu: |
|
|
lol, czyli oni wystapili jak juz poszedlem ?  _________________ Nie ma nic piekniejszego niz perkusja, chyba że więcej perkusji  |
|
|
|
|
|
|
|