| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
spleen ~user
Dołączył: 19 Cze 2006 Wpisów: 129 Miasto: Puławy Kapela: Red Town Solówki: 2 |
Wysłany: Czw Lut 08, 2007 5:00 Temat wpisu: H-mol Impro |
|
|
Witajcie spowrotem
trochę się tu działo pod moją nieobecnośc... ale widzę, ze portal sie rozkreca super
To moja najnowsza duma - choc pewnie to kiepskie rzepolenie - dla mnie to kolejny etap w nauce od ostatniego czasu nauczylem sie w miare rytmicznie grac, co pozwolilo mi na nagranie calego kawalka 'live', w przeciwienstwie do 'wellard'
Klimatycznie podobny do w/w utworu, jednak idac za waszymi radami, staralem sie bardziej rozbudowac kompozycje.
Bledy widocznie golym okiem: czasem nie trafiam w struny (sic ), za slabe podciagniecia, co w efekcie daje za niski ton i brzmi kiepsko - ale sie staralem
Podklad jak zwykle nie moj - kupiony - mam prawa
Nagrywanie:
- Epiphone G310
- Boss MD2
- CoolEdit
Mix:
- FL Studio 7
link: http://voila.pl/t88yg/
Dzieki za komentarze z góry  _________________
 |
|
|
|
|
|
|
zupa ~user

Dołączył: 26 Mar 2006 Wpisów: 324 Miasto: Łódź Kapela: Testowy
|
Wysłany: Pią Lut 09, 2007 8:20 Temat wpisu: h-mol impro comment |
|
|
Stałeś się potężniejszy odkąd ostatni raz sie spotkaliśmym, mistrzu Spleen. Moc jest w Tobie
No człowieku... Nic tylko pogratulować kolejnego profesjonalnego nagrania
Naprawde niezłe, chociaż osobiście The Wellard bardziej mi sie podobał - kwestia gustu nie bierz tej uwagi do siebie
Masz głowe do takich chwytliwych motywów, wiesz? To Ci sie bardzo chwali W ogóle to bardzo podoba mi sie klimat tego utworu (i The Wellard) Chyba zostane Twoim fanem
PS. Może jednak zwiększyc maksymalną liczbę solówek w profilu? Żebyś 'upchnął' tam te wszystkie dzieła  |
|
|
|
|
|
|
spleen ~user
Wysłany: Sro Lut 14, 2007 4:46 Temat wpisu: |
|
|
| Cytat: | | No człowieku... Nic tylko pogratulować kolejnego profesjonalnego nagrania |
Dzieki
| Cytat: | | Naprawde niezłe, chociaż osobiście The Wellard bardziej mi sie podobał - kwestia gustu Smile nie bierz tej uwagi do siebie |
Szczerze - mi też sie bardziej podoba Wellard
| Cytat: | | Masz głowe do takich chwytliwych motywów, wiesz? To Ci sie bardzo chwali |
o dzieki
| Cytat: | | Chyba zostane Twoim fanem |
ahh pierwszy fan! a zrobisz o mnie blogaska?
| Cytat: | | PS. Może jednak zwiększyc maksymalną liczbę solówek w profilu? |
ja bym sie nie obrazil
pozdrawiam  _________________
 |
|
|
|
|
|
|
morfi-nka ~user
|
Wysłany: Nie Lut 25, 2007 7:18 Temat wpisu: |
|
|
| buuuu folder nie jest juz dostepny:( |
|
|
|
|
|
|
spleen ~user
|
|
|
|
Rima ~user
|
Wysłany: Pon Lut 26, 2007 1:07 Temat wpisu: |
|
|
Spleen Ty calkiem niezly jestes
ja tez bylam ciekawa tego kawalka z tego wzgledu ze link z pierwszego posta tego watku juz od jakiegos czasu nie dzialal:P
no coz nie pozostaje mii nic innego do napisania jak to ze masz juz pierwsza fanke (a wszyscy wiedza ze fanki sa fajniejsze i ladniejsze od fanow ) |
|
|
|
|
|
|
spleen ~user
Wysłany: Pon Lut 26, 2007 2:38 Temat wpisu: |
|
|
wow dziekuje bardzo i ciesze sie niezmiernie
fanki to jest to, co tygryski lubią najbardziej  _________________
 |
|
|
|
|
|
|
zupa ~user

Dołączył: 26 Mar 2006 Wpisów: 324 Miasto: Łódź Kapela: Testowy
|
Wysłany: Pon Lut 26, 2007 4:56 Temat wpisu: |
|
|
| Cytat: | | a wszyscy wiedza ze fanki sa fajniejsze i ladniejsze od fanow |
pfff... Że fajniejsze to czasem może, ale ładniejsze? Ja jestem najładniejszym fanem spleena! |
|
|
|
|
|
|
morfi-nka ~user
|
Wysłany: Wto Lut 27, 2007 6:57 Temat wpisu: |
|
|
wreszcie sie udalo:D Faaaaajny:D
zupa to Ty bedziesz najladniejszym fanem:P |
|
|
|
|
|
|
Dabroz ~user

Dołączył: 03 Gru 2006 Wpisów: 122 Miasto: Płock/Wawa Kapela: Namerok
|
Wysłany: Wto Mar 06, 2007 8:01 Temat wpisu: |
|
|
Klimat całkiem fajny, niezły podkład, chociaż gitary możnaby w nim trochę wyeksponować. Co do partii solowej: niezłe brzmienie i straszna nuda. Pomijam trochę niedociągnięć technicznych, ale dużo bardziej by się całość sprawdziła jako kilkunasto-sekundowy przerywnik do całego kawałka. Po prostu jest tu jeden motyw, który wałkowany w kółko moim zdaniem szybko traci swój efekt - bo jeżeli napięcie nie rośnie, to spada. Moim zdaniem popracuj nad jakimiś kawałkami w tym klimacie, ale żeby przede wszystkim miały fajne, wpadające w ucho riffy, a taką solówkę można wtedy wrzucić jako dodatek. IMVHO. Powodzenia.  _________________
 |
|
|
|
|
|
|
|