| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
SadaM +Redaktor

Dołączył: 02 Gru 2006 Wpisów: 551 Miasto: Zgierz Kapela: Northern Lights Solówki: 3 |
Wysłany: Nie Lut 04, 2007 3:18 Temat wpisu: Klawisze (mini rozgrzewka) |
|
|
Dodalem bardzo niewielka czesc mojej rozgrzewki na klawiszach mozecie jej posluchc w dziale z solowkami. Wybaczcie za jakosc....
PS: wiecej szczegolow w opisie solowki .... _________________ Where Death is Most Alive
 |
|
|
|
|
|
|
Jafet ~user
Dołączył: 03 Lut 2007 Wpisów: 39 Miasto: Nowa Ruda Kapela: Trepanacja
|
Wysłany: Nie Lut 04, 2007 3:49 Temat wpisu: |
|
|
| podoba mi sie ta rozgrzewka, jakość nie jest najgorsza. Ogólnie jak dla mnie to bardzodobre |
|
|
|
|
|
|
SadaM +Redaktor

Dołączył: 02 Gru 2006 Wpisów: 551 Miasto: Zgierz Kapela: Northern Lights Solówki: 3 |
Wysłany: Nie Lut 04, 2007 4:00 Temat wpisu: |
|
|
Dzieki Jafet Jak innym tez bedzie sie podobalo hahaha to moge kolejna czesc nagrac tym razem z wiekszoscia solowek z CoB a i nightwisha ( wiec juz ciezszy kawalek chleba) no i moze kilkoma wlasnymi hahaha ale tym razem juz na trzezwo
PS: Wy tez niezle gracie ... zreszta wypowiedzialem sie juz na profilu zespolu  _________________ Where Death is Most Alive
 |
|
|
|
|
|
|
Jafet ~user
Dołączył: 03 Lut 2007 Wpisów: 39 Miasto: Nowa Ruda Kapela: Trepanacja
|
Wysłany: Nie Lut 04, 2007 5:06 Temat wpisu: |
|
|
dzięki ja na gitarze grałem wstęp do nightwisha "over the hills" ale na klawiszach brzmi to lepiej  |
|
|
|
|
|
|
SadaM +Redaktor

Wysłany: Nie Lut 04, 2007 5:09 Temat wpisu: |
|
|
fajnie brzmi tez lubie go grac moge wrzucic na jakims kolejnym demku  _________________ Where Death is Most Alive
 |
|
|
|
|
|
|
raiq ~user

Dołączył: 11 Lip 2006 Wpisów: 139 Miasto: Poznań Kapela: Infinity
|
Wysłany: Nie Lut 04, 2007 5:14 Temat wpisu: |
|
|
Hyhy już w innym miejscu skomentowałem SadaM: nagraj coś bardziej przemyślanego, najlepiej z jakimś automatem perkusyjnym, może jakimiś samplami gitar elektrycznych itp. może być bardzo fajne Generalnie taki styl grania na klawiszach bardzo mi się podoba (COB RuleZ, jak już rzekłem gdzie indziej ;D).
_Aczkolwiek_ albo byłeś faktycznie trochę pijany, albo jednak metronom troszkę uwypukliłby dobre strony tego nagrania, że tak się wyrażę ;D
Powodzenia!  _________________ Sebastian
poznański zespół metalowy INFINITY
http://www.infinity.metal.pl/ |
|
|
|
|
|
|
SadaM +Redaktor

Wysłany: Nie Lut 04, 2007 5:42 Temat wpisu: |
|
|
hehehe nastepny kawalek nagram na trzezwo to sam ocenisz
Hmm oka postaram sie cos takiego zrobic... _________________ Where Death is Most Alive
 |
|
|
|
|
|
|
|