Portal poświęcony młodym zespołom muzycznym » forum muzyczne, gitara, gitara basowa, perkusja, klawisze
Login:
Pass:
The Longest Yourney.

Napisz nowy temat   {L_POST_REPLY_TOPIC}    Forum » Nasza Twórczość
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Capricorn
+Redaktor

Wpisów: 73
Miasto: Łask
Solówki: 2
WpisWysłany: Nie Kwi 29, 2007 7:14    Temat wpisu: The Longest Yourney.  Zacytuj zaznaczone      

Dorzuciłem nowy kawałek do solówek zapraszam do przesłuchania i liczę na komentarze. Jakość trochę nie bardzo ale da się słuchać. trochę za dużo basów ale to przez kartę dźwiękową. Kawałek nagywałem na Yamaha która nie bardzo obsługiwała niskie częstotliwości. Po odsłuchaniu na innym sprzęcie wszystko wyszło na jaw niestety dopiero po dodaniu kawałka na nbandz. Napiszcie co myślicie o tej kompozycji. Może ktoś ma jakiś pomysł na wokal do tego abo linię klawiszy. Napiszcie też coć o Lost Soul.
Wasze opinie (także negatywne) bardzo mi się przydadzą.
Z góry dzięki za wszystkie posty.
Ogląda profil użytkownika   
zupa
~user

Wpisów: 324
Miasto: Łódź
Kapela: Testowy
WpisWysłany: Pon Kwi 30, 2007 8:54    Temat wpisu:  Zacytuj zaznaczone      

Całkiem dobre, szkoda że jakość troche nie najlepsza. Ile waży ten plik? Minusem może byc to że troche za cicho słychać główny motyw Smile Mimo to fajne brzmienie, niezle brzmi tez podkład. Ogólnie bardzo fajnie, ale Lost Soul bardziej mi sie podoba Smile Powodzenia przy nastepnych nagraniach
Ogląda profil użytkownika   Odwiedź stronę autora
Wyświetl wpisy z ostatnich:   
Napisz nowy temat   {L_POST_REPLY_TOPIC}    Forum » Nasza Twórczość Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: