| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
keymaster ~user

Wysłany: Czw Mar 08, 2007 10:38 Temat wpisu: |
|
|
imo może się udać, trzeba tylko chcieć...
mógłbym się dołączyć w charakterze kolejnej gitary rytmicznej lub coś w ten deseń
perkusję od biedy można myknąć w jakimś automacie perkusyjnym, tylko musi ją ułożyć ktoś utalentowany...
może po prostu, niech ktoś nagra jeden fragment, potem następny w swoim stylu, ale pasujący do poprzedniego, i tak dalej... _________________ \m/_ _\m/
budyń |
|
|
|
|
|
|
zupa ~user

Dołączył: 26 Mar 2006 Wpisów: 324 Miasto: Łódź Kapela: Testowy
|
Wysłany: Czw Mar 08, 2007 10:49 Temat wpisu: |
|
|
| To jesli komus sie chce to niech zrobi bębny i zamieści tutaj w załączniku. Kazdy kto bedzie chciał ściągnie sobie, nagra swoją partie i wrzuci tutaj ulepszoną juz wersje. I tak po kolei kazdy... |
|
|
|
|
|
|
Dabroz ~user

Dołączył: 03 Gru 2006 Wpisów: 122 Miasto: Płock/Wawa Kapela: Namerok
|
Wysłany: Pią Mar 09, 2007 12:29 Temat wpisu: |
|
|
Ja w razie czego mam znajomego perkustistę ze sprzętem nagraniowym, który może do tego dograć bębny.  _________________
 |
|
|
|
|
|
|
zupa ~user

Dołączył: 26 Mar 2006 Wpisów: 324 Miasto: Łódź Kapela: Testowy
|
Wysłany: Pią Mar 09, 2007 8:47 Temat wpisu: |
|
|
Bębny na początek powinny iść  |
|
|
|
|
|
|
Dabroz ~user

Dołączył: 03 Gru 2006 Wpisów: 122 Miasto: Płock/Wawa Kapela: Namerok
|
Wysłany: Pią Mar 09, 2007 6:53 Temat wpisu: |
|
|
Ale to tylko perkusista. Nie wymagajcie za wiele  _________________
 |
|
|
|
|
|
|
Feyd ~user

|
Wysłany: Pon Kwi 09, 2007 8:53 Temat wpisu: |
|
|
Moge dograć wokale Niezły plan wyszykowaliście  _________________ www.myspace.com/feydrock |
|
|
|
|
|
|
SadaM +Redaktor

Dołączył: 02 Gru 2006 Wpisów: 599 Miasto: Zgierz Kapela: Northern Lights Solówki: 3 |
Wysłany: Pon Kwi 09, 2007 9:49 Temat wpisu: |
|
|
Jesli klawisze sie przydadza to i ja w to wchodze  _________________ Where Death is Most Alive
 |
|
|
|
|
|
|
Stykó ~user
Dołączył: 21 Mar 2007 Wpisów: 4 Miasto: Mińsk Mazowiecki Kapela: WTF?!
|
Wysłany: Sro Kwi 11, 2007 10:11 Temat wpisu: |
|
|
| Hmm. A basistę już macie ? |
|
|
|
|
|
|
malawicia ~user
Wysłany: Nie Sty 20, 2008 11:08 Temat wpisu: |
|
|
Przepraszam,jestem tu nowa i nie wiem, wyszło coś z tego projektu, czy nie? _________________ "you've got to create your own reality and fuck what everyone else thinks" by Fiona Apple |
|
|
|
|
|
|
Juhas +Redaktor
Dołączył: 20 Lut 2007 Wpisów: 441 Miasto: Łódź Kapela: Neurotic
|
Wysłany: Nie Sty 20, 2008 11:44 Temat wpisu: |
|
|
| malawicia napisało: | Przepraszam,jestem tu nowa i nie wiem, wyszło coś z tego projektu, czy nie? |
Z tego, co wiem to wyszło jak zwykle  _________________ Cóż to za impreza była, że się zebra urodziła? |
|
|
|
|
|
|
Jaj0 +Redaktor

Wysłany: Nie Sty 20, 2008 11:52 Temat wpisu: |
|
|
| Ja jestem chetny na basiste, jeżeli potrzebujecie dobrego automatu to polecam wesiego on robi dobre bity i dobrze gadaja. Proponuje napoczątku jakąś onacje wymysleć czy coś i od czego sie stroić tak żeby każdy pasował. |
|
|
|
|
|
|
malawicia ~user
Wysłany: Pon Sty 21, 2008 12:37 Temat wpisu: |
|
|
No tak, z tego co widziałam wątek ciągnie się już koło rok niemalże Ale pomysł super:-) Jaj0, był tam fajny pomysł z wykorzystaniem programu audiacity, rejestrującego symultanicznie ścieżki i nagrywać po kawałku, wybierać najciekawsze wersje. Ktoś by jednak musiał zacząć zabawę A może zrobić jakieś plebiscyty, na najlepsze teksty, muzykę itd. Tak na dobry początek:-))
[ Dodano: Minutę temu ]
i przydałby się jakiś osobny folder, albo zakładka, gdzie wrzucalibyśmy pliki;) _________________ "you've got to create your own reality and fuck what everyone else thinks" by Fiona Apple |
|
|
|
|
|
|
ioper11 ~user
|
Wysłany: Pon Sty 21, 2008 8:25 Temat wpisu: |
|
|
może bym się i na wokal nadawał (może)
a i zbieram se 12-sto strunówke to może (choć gram raczej słabo) coś bym dograł. |
|
|
|
|
|
|
Juhas +Redaktor
Dołączył: 20 Lut 2007 Wpisów: 441 Miasto: Łódź Kapela: Neurotic
|
Wysłany: Pon Sty 21, 2008 10:08 Temat wpisu: |
|
|
| ioper11 napisało: | może bym się i na wokal nadawał (może)
a i zbieram se 12-sto strunówke to może (choć gram raczej słabo) coś bym dograł. |
Ja bym mógł spróbować z tekstem, chociaż ostatnio jakaś niemoc mnie trafiła. Ale najpierw musi być muzyka
Wokalnie też mógłbym coś dograć, tylko gitarowo ciężko, bo z jakiegoś powodu na kompie gitara mi strasznie brzmi. _________________ Cóż to za impreza była, że się zebra urodziła? |
|
|
|
|
|
|
ioper11 ~user
|
Wysłany: Pon Sty 21, 2008 12:55 Temat wpisu: |
|
|
| a co do nazwy to może (biorąc przykład z Roadrunnera) Nbandz United |