|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Bonus ~user
|
Wysłany: Pią Cze 27, 2008 1:33 Temat wpisu: Lublin - gitarzysta szuka zespołu, klimat punk, soft rock |
|
|
Czego słucham: Offspring, Weezer, Dover po trochu też Joe Satriani, Sum 41, AFI, Green Day, Good Charlotte, Lifehouse
Co umiem grać: już pare lat mam gitare ale gram jako tako tylko offspringa (unikając przy tym materiału z pierwszego albumu, trudnych palm mutingów i solówek), troszke kawałków weezera (również bez wgłębiania się w solówki)
Moje własne kompozycje/melodie/zajawki/improwizacje. Mniej więcej obrazują na jakim poziomie zaawansowania jestem z improwizacyjnym graniem oraz są na dowód że próbuję robić coś własnego. Nie zrażajcie się pierwszym utworem przesłuchajcie wszystkie. Nie musicie ale możecie sugerować się gatunkiem muzycznym tego materiału jak również informuję że ciężko było by mi go odegrać drugi raz (nie zapisałem tabulatur):
www.myspace.com/worldwithoutleaders
ps: Mam 22 lat. Kapela tylko z Lublina, a zupełnie dobrze by było gdyby kapela była z okolic dzielnicy sławinek. W zespole najbardziej odpowiadała by mi pozycja drugiego gitarzysty. Nie śpiewam - moze nawet mógłbym sie nauczyć śpiewać czysto ale mam nieciekawą barwe a dykcja szczególnie angielska daleka od ideału. Nie pisze tekstów. _________________ pójdźmy dalej, "cztery akordy i darcie mordy" to już coś więcej niż "3 akordy i darcie mordy" |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich wpisów Nie możesz usuwać swoich wpisów Nie możesz głosować w ankietach Możesz dodawać załączniki na tym forum Możesz ściągać pliki na tym forum
|
|
|