|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Ciernograf ~user
|
Wysłany: Sob Lip 05, 2008 5:18 Temat wpisu: |
|
|
Ehm... wtrącę lekoo swoją opinię.
Growlem jest jak z tańcem (głupie porównanie wiem ) albo ktoś potrafi tańczyć, albo nie. Tak samo jest z growlem. Jeśli ktoś próbuje na siłę growlu to nic tylko współczuć.
Natomiast jeśli kogoś po 20 minutach nic nie boli to wie że jest do tego zdolny;]. Ja np. próbowałem growlu i jakoś takoś mi to wyszło z tym że następnego dnia miałem chrypkę w cholerę a o gardle już nie mówiąc. |
|
|
|
|
|
|
Bóg_Stworzył_Szatana ~user

Dołączył: 27 Wrz 2008 Wpisów: 17 Miasto: czechowice-dziedzice Kapela: Satanizator
|
Wysłany: Sob Wrz 27, 2008 10:11 Temat wpisu: |
|
|
wg. mnie zalezy to od barwy głosu bo jak ktoś ma wysoki głos to nie pociągnie za *uja, a jak ma tak jak np. ja niski głos to growla uczy się szybciej, łatwiej i mniej boleśnie...a z tą przeponą to nie dokładnie jest tak jak wszyscy mówią bo są ludzie o mocnym gardle i łatwiej i przyjemniej jest im growlować gardłem niż przez przeponę. Ja nie umiem i wątpie że sie naucze robić co kolwiek z tą przeponą...ja mogę jechać po godzine bez bólu gardła na growlu podrabiając piosenki np. Frontside, Cannibal Corpse czy Six Feet Under.
życzę powodzenia:)) _________________ "On jest wygnańcem - wieczny bluźnierca" |
|
|
|
|
|
|
SadaM +Redaktor

Dołączył: 02 Gru 2006 Wpisów: 599 Miasto: Zgierz Kapela: Northern Lights Solówki: 3 |
Wysłany: Sob Wrz 27, 2008 9:55 Temat wpisu: |
|
|
pochwal sie jak takis wymiatacz  _________________ Where Death is Most Alive
 |
|
|
|
|
|
|
Bóg_Stworzył_Szatana ~user

Dołączył: 27 Wrz 2008 Wpisów: 17 Miasto: czechowice-dziedzice Kapela: Satanizator
|
Wysłany: Nie Wrz 28, 2008 3:52 Temat wpisu: |
|
|
pochwale sie jak coś nagram P _________________ "On jest wygnańcem - wieczny bluźnierca" |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich wpisów Nie możesz usuwać swoich wpisów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz dołączać plików na tym forum Nie możesz ściągać plików na tym forum
|
|
|