| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Juhas +Redaktor
Dołączył: 20 Lut 2007 Wpisów: 402 Miasto: Łódź Kapela: Neurotic
|
Wysłany: Wto Maj 15, 2007 2:01 Temat wpisu: Jak śpiewać wyżej? |
|
|
Cześć. Próbowałem coś znaleźć w necie na ten temat, jednak próby zakończyły się fiaskiem.
W każdym razie, czy znacie jakieś ćwiczenia, żeby nauczyć się śpiewać wyżej? Nie mówię oczywiście o całej oktawie, ale chociaż 3, 4 tony.
Czy pozostaje jedynie ździeranie gardła na hama w nadziei, że samo w końcu przyjdzie? _________________ Cóż to za impreza była, że się zebra urodziła? |
|
|
|
|
|
|
Dabroz ~user

Dołączył: 03 Gru 2006 Wpisów: 122 Miasto: Płock/Wawa Kapela: Namerok
|
Wysłany: Wto Maj 15, 2007 6:01 Temat wpisu: |
|
|
Chyba po prostu od częstego śpiewania w wyższych rejestrach skala idzie trochę w górę. Ewentualnie, możesz spróbować się wykastrować.  _________________
 |
|
|
|
|
|
|
Smar ~user

|
Wysłany: Sro Maj 16, 2007 8:37 Temat wpisu: |
|
|
też to proponuje podobno w średniowieczzu kastrowano tych wszystkich co chcieli śpiewać w churze _________________ Nie czas na pisanie durnych postów, czas ciąć metal i krzesać iskry. |
|
|
|
|
|
|
Juhas +Redaktor
|
Wysłany: Sro Maj 16, 2007 9:29 Temat wpisu: |
|
|
| Smar napisało: | też to proponuje podobno w średniowieczzu kastrowano tych wszystkich co chcieli śpiewać w churze |
eeee, chyba trzeba sobie zaśpiewać: "wierzę w sukces zdobyty tylko uczciwą, ciężką pracą"  _________________ Cóż to za impreza była, że się zebra urodziła? |
|
|
|
|
|
|
Smar ~user

|
|
|
|
|
Juhas +Redaktor
|
Wysłany: Czw Maj 17, 2007 12:47 Temat wpisu: |
|
|
Czy mi się wydaje, czy staracie się mnie usilnie namówić do kastracji?
Kocham swojego penisa i nie chcę śpiewać "Nie mam jaj", pomimo, że to fajna piosenka  _________________ Cóż to za impreza była, że się zebra urodziła? |
|
|
|
|
|
|
ioper11 ~user
|
|
|
|
|
Smar ~user

|
Wysłany: Pią Maj 18, 2007 2:14 Temat wpisu: |
|
|
| Cytat: | Czy mi się wydaje, czy staracie się mnie usilnie namówić do kastracji?
Kocham swojego penisa i nie chcę śpiewać "Nie mam jaj", pomimo, że to fajna piosenka |
ale byłby to piekny glos dziwicy _________________ Nie czas na pisanie durnych postów, czas ciąć metal i krzesać iskry. |
|
|
|
|
|
|
Juhas +Redaktor
|
Wysłany: Pią Maj 18, 2007 4:36 Temat wpisu: |
|
|
| Smar napisało: | | Cytat: | Czy mi się wydaje, czy staracie się mnie usilnie namówić do kastracji?
Kocham swojego penisa i nie chcę śpiewać "Nie mam jaj", pomimo, że to fajna piosenka |
ale byłby to piekny glos dziwicy |
ŁAAAAAAA, kocham mojego penisa!!  _________________ Cóż to za impreza była, że się zebra urodziła? |
|
|
|
|
|
|
Smar ~user

|
Wysłany: Sob Maj 19, 2007 8:20 Temat wpisu: |
|
|
tak?????????  _________________ Nie czas na pisanie durnych postów, czas ciąć metal i krzesać iskry. |
|
|
|
|
|
|
Juhas +Redaktor
|
Wysłany: Sob Maj 19, 2007 9:33 Temat wpisu: |
|
|
| Smar napisało: | tak?????????  |
Tak, jest niezastąpiony!  _________________ Cóż to za impreza była, że się zebra urodziła? |
|
|
|
|
|
|
Dabroz ~user

Dołączył: 03 Gru 2006 Wpisów: 122 Miasto: Płock/Wawa Kapela: Namerok
|
Wysłany: Sob Maj 19, 2007 10:13 Temat wpisu: |
|
|
Ale takie uwielbienie własnych genitaliów to już chyba (nie)lekka dewiacja. Nawet ma swoją nazwę. ;-> _________________
 |
|
|
|
|
|
|
torm ~user

Wysłany: Nie Maj 20, 2007 9:57 Temat wpisu: |
|
|
chęć reprodukcji?  |
|
|
|
|
|
|
Smar ~user

|
Wysłany: Nie Maj 20, 2007 5:18 Temat wpisu: |
|
|
to se kup lalke i ci przejdzie _________________ Nie czas na pisanie durnych postów, czas ciąć metal i krzesać iskry. |
|
|
|
|
|
|
Dead Blue Monkey ~user
Dołączył: 16 Cze 2007 Wpisów: 2 Miasto: Dobrzyń nad Wisłą Kapela: Krwawa Bielizna
|
Wysłany: Sob Cze 16, 2007 1:18 Temat wpisu: |
|
|
mieliśmy mówić o tym, jak śpiewać wyżej, a nie o przywiązaniu do genitaliów i penisów... _________________ Celebrity Take Down |
|
|
|
|
|
|
|