|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
stefanek ~user
|
Wysłany: Czw Lut 07, 2008 11:20 Temat wpisu: Jak zacząc by zacząc????? :( :( |
|
|
Witam wszystkich jestem nowy na forum i przepraszam gdy spytam o coś o czym juz toczyła sie rozmowa. Śpiewem na poważnie zajmuje się od 2 gimnazjum jakieś 6 lat, początkowo śpiewałem coś jak Gadoski z Iry , teraz zaniechałem tego sportu i śpiewam troszkę lżej, oprócz tego śpiewam w chórze w basach ale i w tenorach dałbym radę. Dobra do rzeczy , nigdy nie śpiewałem w zespole i w końcu udało mi się wkręcić. Muszę kupic sprzęt nagłaśniający i nie wiem jaki , fundusze też mam skąpe tak do 2000zł, jeśli ktoś może niech mi cos doradzi na temat takiego sprzętu na start, by nadawał sie on na próby i ewentualnie na wystepy jakieś, ile powinien miec ok mocy jakiej firmy, itp. W sklepie muzycznym otrzymałem wiele ofert i wskazówek(????) np że za sprzet który ma przetrwac więcej niz jedną próbę trzeba dać ponad 2 tysiaki, a w innym sklepie zaproponowano mi kolumne aktywną za 700 zł , i powiedziano że można do niej potem dokupić mikser i kolumne , przepraszam z góry za jakieś nieścisłości związane ze sprzętem, no ale jak juz powiedziałem jestem w tej dziedzinie nowicjuszem i nie znam się właściwie wogóle na sprzęcie. _________________ jak zacząć ???? |
|
|
|
|
|
|
waldek89 ~user
|
Wysłany: Nie Lut 10, 2008 3:42 Temat wpisu: |
|
|
kurcze szczerze to nie mam pojęcia, ale myślę, że do 2000zl można już coś kupić  _________________ www.streemo.pl Portal społecznościowy dający szanse młodym artystom na pokazanie się szerszemu gronu. Idealna strona dla osób blogujących. STREEMO |
|
|
|
|
|
|
|
 |
Forum
» Wokal |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
| Strona 1 z 1 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich wpisów Nie możesz usuwać swoich wpisów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz dołączać plików na tym forum Nie możesz ściągać plików na tym forum
|
|
|