| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| ktory kawalek wybieramy?? |
| Nirvana - Sappy |
|
50% |
[ 5 ] |
| Audioslave - Like a Strong |
|
10% |
[ 1 ] |
| Coma - Spadam |
|
40% |
[ 4 ] |
| Placebo - The bitter end |
|
0% |
[ 0 ] |
|
| Wszystkich Głosów : 10 |
|
| Autor |
Wiadomość |
cała w trawie ~user

|
Wysłany: Czw Cze 12, 2008 11:16 Temat wpisu: |
|
|
To co robimy?? _________________ Żyjmy długo i szczęśliwie póki nas ktoś nie zabije |
|
|
|
|
|
|
SadaM +Redaktor

Dołączył: 02 Gru 2006 Wpisów: 551 Miasto: Zgierz Kapela: Northern Lights Solówki: 3 |
Wysłany: Czw Cze 12, 2008 4:18 Temat wpisu: |
|
|
no to co?? głosowania czas zaczac
jesli ktos sie zapisze w trakcie to bedzie musial spiewac kawalek wybrany przez obecnych uczestnikow. hehehehe niech wygra najlepszy  _________________ Where Death is Most Alive
 |
|
|
|
|
|
|
cała w trawie ~user

|
Wysłany: Czw Cze 12, 2008 7:46 Temat wpisu: |
|
|
No ale mi nic z tego nie pasuje  _________________ Żyjmy długo i szczęśliwie póki nas ktoś nie zabije |
|
|
|
|
|
|
Juhas +Redaktor
Dołączył: 20 Lut 2007 Wpisów: 349 Miasto: Łódź Kapela: Neurotic
|
Wysłany: Czw Cze 12, 2008 11:23 Temat wpisu: |
|
|
| cała w trawie napisało: | No ale mi nic z tego nie pasuje  |
Jeśli masz zwykły kobiecy rejestr to powinnaś zaśpiewać Like a stone na pewno. Myślę, że Spadam też, a co do reszty nie wiem. Był czas, trzabyło coś zaproponować  _________________ Cóż to za impreza była, że się zebra urodziła? |
|
|
|
|
|
|
cała w trawie ~user

|
Wysłany: Pią Cze 13, 2008 11:25 Temat wpisu: |
|
|
no dobra.. jak dla Was to dam radę  _________________ Żyjmy długo i szczęśliwie póki nas ktoś nie zabije |
|
|
|
|
|
|
Juhas +Redaktor
|
Wysłany: Pią Cze 13, 2008 5:25 Temat wpisu: |
|
|
Ej sorry, ale podajcie mi datę w formacie: DD-MM-YYYY, do kiedy można oddawać głosy  _________________ Cóż to za impreza była, że się zebra urodziła? |
|
|
|
|
|
|
SadaM +Redaktor

Dołączył: 02 Gru 2006 Wpisów: 551 Miasto: Zgierz Kapela: Northern Lights Solówki: 3 |
Wysłany: Sob Cze 14, 2008 8:48 Temat wpisu: |
|
|
w sumie to mamy narazie oddanych 5 glosow, obawiam sie ze wiecej uczesstnikow sie na chwile obecna nie dopisze ale dajmy im szanse. Tak wiec wytrwajmy wiec jeszcze do:
18.06.2008
po tym czasie juz zaczynamy nagrania na ktore mamy czas:
[b]18.06.2008 - 28.06,2008
| Cytat: | | No ale mi nic z tego nie pasuje |
Jak masz talent to wszystko zaspiewasz moja droga  _________________ Where Death is Most Alive
 |
|
|
|
|
|
|
cała w trawie ~user

|
Wysłany: Sob Cze 14, 2008 3:42 Temat wpisu: |
|
|
Już się zdecydowałam,głos oddałam,jest ok  _________________ Żyjmy długo i szczęśliwie póki nas ktoś nie zabije |
|
|
|
|
|
|
jula_rock ~user
|
Wysłany: Nie Cze 15, 2008 2:34 Temat wpisu: eee |
|
|
Czyli że mamy to potem zaspiewac? _________________ Co to za impreza była, że się zebra urodziła? |
|
|
|
|
|
|
Juhas +Redaktor
|
Wysłany: Nie Cze 15, 2008 6:16 Temat wpisu: Re: eee |
|
|
| jula_rock napisało: | | Czyli że mamy to potem zaspiewac? |
No możesz spróbować też zarapować, ale wyjdzie conajmniej dziwnie _________________ Cóż to za impreza była, że się zebra urodziła? |
|
|
|
|
|
|
SadaM +Redaktor

Wysłany: Nie Cze 15, 2008 11:45 Temat wpisu: |
|
|
widze ze juz poglosowaliscie ladnie lecz mimo wszystko jedna sprawa bardzo mnie intryguje. W tej kategorii pisalo 5 osob a glosow jest oddanych 7?? powie mi ktos o co qrwa chodzi ?! _________________ Where Death is Most Alive
 |
|
|
|
|
|
|
Juhas +Redaktor
|
Wysłany: Pon Cze 16, 2008 7:54 Temat wpisu: |
|
|
| SadaM napisało: | widze ze juz poglosowaliscie ladnie lecz mimo wszystko jedna sprawa bardzo mnie intryguje. W tej kategorii pisalo 5 osob a glosow jest oddanych 7?? powie mi ktos o co qrwa chodzi ?! |
Nie kłam. 8 głosów jest
Czemu nie głosujeta na "Spadam"?  _________________ Cóż to za impreza była, że się zebra urodziła? |
|
|
|
|
|
|
SadaM +Redaktor

Wysłany: Pon Cze 16, 2008 12:16 Temat wpisu: |
|
|
heh, moze byc i 8 tylko ze jesli ktos oddaje glos to niech sie zapisze do konkursu. Glosuja tylko CI ktorzy biora w nim udzial, dopiero po oddaniu przez wszystkich uczestnikow swoich nagran wtedy wszyscy z forum moga glosowac. W takim razie neich te osoby ktore sie nie wpisaly a oddaly glos, niech napisza w tej kat. i niech biora w neij udzial. _________________ Where Death is Most Alive
 |
|
|
|
|
|
|
cała w trawie ~user

|
Wysłany: Pon Cze 16, 2008 5:33 Temat wpisu: |
|
|
Ej no ja na Spadam głosuję
[ Dodano: <b>Minutę temu</b> ]
Haha 5+3 to 8 nie?? _________________ Żyjmy długo i szczęśliwie póki nas ktoś nie zabije |
|
|
|
|
|
|
SadaM +Redaktor

Wysłany: Wto Cze 17, 2008 6:23 Temat wpisu: |
|
|
| Cytat: | | Haha 5+3 to 8 nie?? |
kiedy pisalem posta bylo jeszcze 7 glosow wiec sie odwalcie hahaha
glosuj na co chcesz ale mamy oczyeiscie tylko jeden glos a uczestnikow naliczylem 5 narazie a glosow troche wiecej i ta sprawa mnie wqrwia troche...
btw: ja i tak jestem za Sappy  _________________ Where Death is Most Alive
 |
|
|
|
|
|
|
|