| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| ktory kawalek wybieramy?? |
| Nirvana - Sappy |
|
50% |
[ 5 ] |
| Audioslave - Like a Strong |
|
10% |
[ 1 ] |
| Coma - Spadam |
|
40% |
[ 4 ] |
| Placebo - The bitter end |
|
0% |
[ 0 ] |
|
| Wszystkich Głosów : 10 |
|
| Autor |
Wiadomość |
cała w trawie ~user

|
Wysłany: Wto Cze 17, 2008 8:54 Temat wpisu: |
|
|
Dobrze,dobrze  _________________ Żyjmy długo i szczęśliwie póki nas ktoś nie zabije |
|
|
|
|
|
|
SadaM +Redaktor

Dołączył: 02 Gru 2006 Wpisów: 568 Miasto: Zgierz Kapela: Northern Lights Solówki: 3 |
Wysłany: Wto Cze 17, 2008 10:25 Temat wpisu: |
|
|
widze ze glosow znowu uroslo ale nikt sie nowy nie pojawil. Hmm wqrwia mnie ten fakt w istocie dosc mocno mam nadzieje ze nikt tu nie robi jebanych przekretow. _________________ Where Death is Most Alive
 |
|
|
|
|
|
|
cała w trawie ~user

|
Wysłany: Sro Cze 18, 2008 11:47 Temat wpisu: |
|
|
Może być też tak,że idą wiadomości prywatne,żeby ktoś zagłosował na jakiś utwór,bo mu głosów brakuje.Ale nie wiem czy taka perfidia się komuś udzieliła-oby nie Nie uczmy się krętactwa,wystarczą nam politycy  _________________ Żyjmy długo i szczęśliwie póki nas ktoś nie zabije |
|
|
|
|
|
|
SadaM +Redaktor

Dołączył: 02 Gru 2006 Wpisów: 568 Miasto: Zgierz Kapela: Northern Lights Solówki: 3 |
Wysłany: Sro Cze 18, 2008 2:17 Temat wpisu: |
|
|
rozumiem o Co Ci chodzi ale ciezko bedzie w takim razie teraz wybrac odpowiedni kawalek, tzn tez ktory byl wybrany przez uczestnikow konkursu!!!
W zasadzie to glosowanie powinno sie dzis skonczyc tak wiec zamukam juz ten temat. Wygralo Sappy Nirvany, szczerze mowiac wydaje mi sie ze glosy oddane na Sappy byly ze stron glownie uczestnikow. Tak wiec Wygrany utwor to:
Nirvana - Sappy
prosze nagrywac i wrzucac swoje szalenstwa na stronke do 28.06.2008
Powodzenia
PS: jesli ktos jest poszkodowany wyborem to trudno lecz ja mialem i oddalem tylko jeden glos wiec winy tu mojej nie ma.
\,,/aVe\,,/ _________________ Where Death is Most Alive
 |
|
|
|
|
|
|
cała w trawie ~user

|
Wysłany: Sro Cze 18, 2008 5:18 Temat wpisu: |
|
|
Gardło,moje gardło..Wytrzymaj to,proszę..Nie oczekuję zwycięstwa,jedynie godnego wykonania..
Wybaczcie,musiałam  _________________ Żyjmy długo i szczęśliwie póki nas ktoś nie zabije |
|
|
|
|
|
|
Juhas +Redaktor
Dołączył: 20 Lut 2007 Wpisów: 402 Miasto: Łódź Kapela: Neurotic
|
Wysłany: Sro Cze 18, 2008 8:46 Temat wpisu: |
|
|
Ja głosowałem na Spadam, bo prostsze
Anyway daj no gdzieś Sadam mp3 z wyciętym wokalem _________________ Cóż to za impreza była, że się zebra urodziła? |
|
|
|
|
|
|
cała w trawie ~user

|
Wysłany: Sro Cze 18, 2008 8:53 Temat wpisu: |
|
|
oo też bym poprosiła  _________________ Żyjmy długo i szczęśliwie póki nas ktoś nie zabije |
|
|
|
|
|
|
SadaM +Redaktor

Wysłany: Sro Cze 18, 2008 9:25 Temat wpisu: |
|
|
dawac maila to wam wysle. albo piszcie na priw... _________________ Where Death is Most Alive
 |
|
|
|
|
|
|
Juhas +Redaktor
|
Wysłany: Sro Cze 18, 2008 10:08 Temat wpisu: |
|
|
| SadaM napisało: | dawac maila to wam wysle. albo piszcie na priw... |
Możesz gdzieś w necie wystawić, żeby każdy sobie ściągnął? _________________ Cóż to za impreza była, że się zebra urodziła? |
|
|
|
|
|
|
cała w trawie ~user

|
Wysłany: Czw Cze 19, 2008 7:50 Temat wpisu: |
|
|
ale każdemu nie jest potrzebne-tylko nam  _________________ Żyjmy długo i szczęśliwie póki nas ktoś nie zabije |
|
|
|
|
|
|
Juhas +Redaktor
|
Wysłany: Czw Cze 19, 2008 8:25 Temat wpisu: |
|
|
| cała w trawie napisało: | ale każdemu nie jest potrzebne-tylko nam  |
Ale może ktoś jeszcze by się skusił  _________________ Cóż to za impreza była, że się zebra urodziła? |
|
|
|
|
|
|
cała w trawie ~user

|
Wysłany: Czw Cze 19, 2008 8:29 Temat wpisu: |
|
|
Lubisz wodzić na pokuszenie?  _________________ Żyjmy długo i szczęśliwie póki nas ktoś nie zabije |
|
|
|
|
|
|
Juhas +Redaktor
|
Wysłany: Wto Cze 24, 2008 9:09 Temat wpisu: |
|
|
Chciałem zauważyć, że nadal nie dostałem tej mp3  _________________ Cóż to za impreza była, że się zebra urodziła? |
|
|
|
|
|
|
SadaM +Redaktor

Wysłany: Sro Cze 25, 2008 12:54 Temat wpisu: |
|
|
wysylalem CI to juz na maila 2 razy styary, czemu nie dochodzi nie wiem. Cala w trawie dostala i nie bylo problemu. Wysle jeszcze raz moze teraz sie uda... _________________ Where Death is Most Alive
 |
|
|
|
|
|
|
Juhas +Redaktor
|
Wysłany: Sro Cze 25, 2008 2:11 Temat wpisu: |
|
|
| SadaM napisało: | | wysylalem CI to juz na maila 2 razy styary, czemu nie dochodzi nie wiem. Cala w trawie dostala i nie bylo problemu. Wysle jeszcze raz moze teraz sie uda... |
A nie dostajesz żadnych zwrotek?
Podam Ci 2 moje maile:
juhas@toya.net.pl
ucho16@poczta.onet.pl _________________ Cóż to za impreza była, że się zebra urodziła? |
|
|
|
|
|
|
|