|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| ktory kawalek wybieramy?? |
| Nirvana - Sappy |
|
50% |
[ 5 ] |
| Audioslave - Like a Strong |
|
10% |
[ 1 ] |
| Coma - Spadam |
|
40% |
[ 4 ] |
| Placebo - The bitter end |
|
0% |
[ 0 ] |
|
| Wszystkich Głosów : 10 |
|
| Autor |
Wiadomość |
SadaM +Redaktor

Dołączył: 02 Gru 2006 Wpisów: 551 Miasto: Zgierz Kapela: Northern Lights Solówki: 3 |
Wysłany: Sro Cze 25, 2008 10:31 Temat wpisu: |
|
|
ucho16@poczta.onet.pl
na ten adres powinno sie juz wyslac... _________________ Where Death is Most Alive
 |
|
|
|
|
|
|
cała w trawie ~user

|
Wysłany: Czw Cze 26, 2008 5:42 Temat wpisu: |
|
|
A co ze "Spadam" będzie?  _________________ Żyjmy długo i szczęśliwie póki nas ktoś nie zabije |
|
|
|
|
|
|
SadaM +Redaktor

Dołączył: 02 Gru 2006 Wpisów: 551 Miasto: Zgierz Kapela: Northern Lights Solówki: 3 |
Wysłany: Pią Cze 27, 2008 10:12 Temat wpisu: |
|
|
z pewnych niedogodnien technicznych i innych... data wgrywania swoich wokalnych wypocin przedluzona zostaje do 4 lipca. PS: nasylac te nagrania no!!!!  _________________ Where Death is Most Alive
 |
|
|
|
|
|
|
ioper11 ~user
|
Wysłany: Sro Lip 09, 2008 9:16 Temat wpisu: |
|
|
Nagrywanie już trwa czy co? Byłem chory, a potem nieobecny, więc jestem kompletnie nie w temacie. Tak czy siak swój głos oddałem
A ten temat ma cztery strony! Niezauważyłem i myślałem, że ostatni post tu był napisany 6 czerwca . Wielkie sorry! |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich wpisów Nie możesz usuwać swoich wpisów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz dołączać plików na tym forum Nie możesz ściągać plików na tym forum
|
|
|