| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| ktory kawalek wybieramy?? |
| Nirvana - Sappy |
|
54% |
[ 6 ] |
| Audioslave - Like a Strong |
|
9% |
[ 1 ] |
| Coma - Spadam |
|
36% |
[ 4 ] |
| Placebo - The bitter end |
|
0% |
[ 0 ] |
|
| Wszystkich Głosów : 11 |
|
| Autor |
Wiadomość |
SadaM +Redaktor

Dołączył: 02 Gru 2006 Wpisów: 599 Miasto: Zgierz Kapela: Northern Lights Solówki: 3 |
Wysłany: Sob Maj 31, 2008 11:12 Temat wpisu: konkurs wokalny. kat Rock\punk |
|
|
Mamy tydzien czasu na zgloszenia do tej kategorii konkursu oraz na wybranie utworu. Zapraszam...
PS: podajemy teraz swoje propozycje do konkursu , wybieramy z nich 5, numerujemy i glosujemy. Jest na to 2 tyg. (jesli dacie propozycje kawalka to ja zobacze czy jest mozliwosc wyciecia z niego wokalu, jesli tak to przygotuje gotowa sciezke i wrzuce na forum jako zalacznik tak aby ulatwic glosowanie na wybor utworu.
no to co, ENJOY my friends 
Ostatnio zmieniony przez SadaM dnia Czw Cze 05, 2008 3:19, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
|
|
|
Juhas +Redaktor
Dołączył: 20 Lut 2007 Wpisów: 441 Miasto: Łódź Kapela: Neurotic
|
|
|
|
|
SadaM +Redaktor

Dołączył: 02 Gru 2006 Wpisów: 599 Miasto: Zgierz Kapela: Northern Lights Solówki: 3 |
Wysłany: Nie Cze 01, 2008 11:31 Temat wpisu: |
|
|
chodzi o to, ze ludzie musza wybrac 5 kawalkow. Ponumerujemy je i pozniej zrobimy glosowanie. No chyba ze widzisz na to lepszy sposob
BTW: najlepiej dawajcie linki na Utuba aby kazdy mogl wysluchac tego utworu, zrobcie mniej wiecej jak ja w kat. metal. _________________ Where Death is Most Alive
 |
|
|
|
|
|
|
Juhas +Redaktor
|
Wysłany: Nie Cze 01, 2008 11:51 Temat wpisu: |
|
|
| SadaM napisało: | chodzi o to, ze ludzie musza wybrac 5 kawalkow. Ponumerujemy je i pozniej zrobimy glosowanie. No chyba ze widzisz na to lepszy sposob
BTW: najlepiej dawajcie linki na Utuba aby kazdy mogl wysluchac tego utworu, zrobcie mniej wiecej jak ja w kat. metal. |
Ahaaa, w taki sposób, no to ok _________________ Cóż to za impreza była, że się zebra urodziła? |
|
|
|
|
|
|
SadaM +Redaktor

Wysłany: Pon Cze 02, 2008 3:41 Temat wpisu: |
|
|
Tak sobie mysle i powiem szczerze ze tu bedzie podzial troche. Rock jednak jest troche dalej niz punk tak wiec wybrane beda tu dwie piosenki do zaspiewania. Mianowicie chodzi mi o to ze bedzie wybrana piosnka punkowa i rockowa. Dla tych co wola punk , bedzie punk a tych co rock, bedzie rock. Tak wiec tu wybieramy 2 piosnki.
Ogolnie to tez wezme udzial. Chcialem zaproponowac Savatage - Fallow me ale niestety nie da sie wokalu wyciac. Ogolnie jesli uda sie wyciac z Laundry room pokoj to jestem za tym albo innym przecpanym kawalkiem nirvany. _________________ Where Death is Most Alive
 |
|
|
|
|
|
|
ioper11 ~user
|
Wysłany: Pon Cze 02, 2008 3:54 Temat wpisu: |
|
|
Dobra. Jak we wszystkich to we wszystkich...biorę udział i w tej kategorii.
Ja proponuje:
Riverside-02 Panic Room (wersja singlowa-bez cody)
http://pl.youtube.com/watch?v=dMqd7zYkQaw |
|
|
|
|
|
|
SadaM +Redaktor

Wysłany: Pon Cze 02, 2008 4:01 Temat wpisu: |
|
|
ok, jesli amsz ten kawalek to wyslij mi go na maila zobacze czy da sie wyciac wokal.
satanus667@aim.com _________________ Where Death is Most Alive
 |
|
|
|
|
|
|
cała w trawie ~user

|
Wysłany: Czw Cze 05, 2008 9:18 Temat wpisu: |
|
|
Ja proponuję,żeby to była piosenka albo z banalnym tekstem,gdzie można się zaprezentować,nie przejmując się,że forumowy lud uzna,że kaleczymy język..(w tych kategoriach też będziemy oceniani??)
Albo piosenka w najlepiej znanym nam języku,o polskim mówię
Zdaję sobie sprawę,że moja propozycja spotka się z niemałym sprzeciwem _________________ Żyjmy długo i szczęśliwie póki nas ktoś nie zabije |
|
|
|
|
|
|
SadaM +Redaktor

Wysłany: Czw Cze 05, 2008 10:17 Temat wpisu: |
|
|
Cala w Trawie, cdawaj poprostu propozycja jakies piosnki, a pozniej zobaczymy co lud na to powie
ioper11, niestety nie udalo mi sie wyciac wokalu z trwojej propozycji musisz dac inna i raczej nie moze byc to riverside bo jesli nagrywaja tak samo kawalki, a tak pewnie robia, to z zadnego mi sie nie uda nic wyciac z wokalu.
[ Dodano: Minutę temu ]
moze nie za swietynie ale udalo mi sie wyciac wmiare wokal z Sappy nirvany . Z poczatku slychac wmiare wyraznie pozniej jest juz calkiem ok. Tak wiec to jest moja i mysle ze tez Juhasa propozycja. Dawac swoje szybko!!!! Teoretycznie jutro jest ostatni dzin na dawanie pomyslow ale dam przedluzymy go troche bo widze ze jeszcze kilka osob sie zapisze moze. Tak wiec czas jest do poniedzialku. Zapraszam _________________ Where Death is Most Alive
 |
|
|
|
|
|
|
Juhas +Redaktor
|
Wysłany: Czw Cze 05, 2008 10:19 Temat wpisu: |
|
|
| SadaM napisało: | | moze nie za swietynie ale udalo mi sie wyciac wmiare wokal z Sappy nirvany. |
A z innych próbowałeś?  _________________ Cóż to za impreza była, że się zebra urodziła? |
|
|
|
|
|
|
SadaM +Redaktor

Wysłany: Czw Cze 05, 2008 3:18 Temat wpisu: |
|
|
hahaha zanim znajde i posciagam plus polookam czy da sie zrobic ta operacje wyciecia wokalowych bebechow z kawalka minie conajmniej tydzien wiec jesli moge prosic Juhas daj jedna propozycje a ja zobacze co da sie z nia zrobic, no chnyba ze jestes za tym co ja proponuje hehe
[ Dodano: Minutę temu ]
no coz, po wizycie juhasa w mojej mrocznej chawiorze, jego niezdecydowanie dalo sie spostrzec. W związku z tym wypisze do glosowania wszystkie jego kawalki. Jak to sie dalej potoczy, zobaczymy heheh  _________________ Where Death is Most Alive
 |
|
|
|
|
|
|
Juhas +Redaktor
|
Wysłany: Czw Cze 05, 2008 5:49 Temat wpisu: |
|
|
Ty, ten audioslave to jest: "Like a STONE"
W każdym razie głosujcie, ja zagłosuję później, bo nadal się waham  _________________ Cóż to za impreza była, że się zebra urodziła? |
|
|
|
|
|
|
SadaM +Redaktor

Wysłany: Czw Cze 05, 2008 9:47 Temat wpisu: |
|
|
mimo prob jakos nie da rady tego zmien ic wiec przyjmijmy ze jest stone sorry moja wina nie looknalem tego... _________________ Where Death is Most Alive
 |
|
|
|
|
|
|
Juhas +Redaktor
|
Wysłany: Czw Cze 05, 2008 11:16 Temat wpisu: |
|
|
| SadaM napisało: | | mimo prob jakos nie da rady tego zmien ic wiec przyjmijmy ze jest stone sorry moja wina nie looknalem tego... |
Do kiedy jest głosowanie w ogóle?
Ej, a może dać jakiegoś newsa, że coś takiego ma miejsce na stronie głównej? _________________ Cóż to za impreza była, że się zebra urodziła? |
|
|
|
|
|
|
SadaM +Redaktor

Wysłany: Pią Cze 06, 2008 8:43 Temat wpisu: |
|
|
Trzeba by z Quba zagdac i mysle ze to niezly pomysl. Co do glosowan itd. Dawanie propozycji jest do niedzieli. Po niedzieli poczekamy az kazdy zaglosuje, oczywiscie w rozsadnym czasie, i wtedy juz napierdalamy ten kawalek. Jesli ktos bedzie chcial sie zapisac juz w trakcie nagran to moze tyle ze musi wykonywac ten utwor ktory juz jest wybrany to chyba oczywiste. Czas na nagrania dajemy jakies 2 tygodnie aby kazdy na lajcie sie wyrobil. Nie oddanie po uplywanie tych 2 tyg kawalka oznacza walkower... No to by bylo cos takiego.  _________________ Where Death is Most Alive
 |
|
|
|
|
|
|
|