| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
cała w trawie ~user

|
Wysłany: Czw Cze 05, 2008 9:26 Temat wpisu: |
|
|
Aaa..przypomniało mi się!!
Jeśli już zdecydowałam się na udział w konkursie,proszę o pomoc.
Jakim programem najlepiej rejestrować głos?
Mam małe doświadczenie,które można poprzeć tylko nagraniami z dyktafonu cyfrowego..którego nie posiadam  _________________ Żyjmy długo i szczęśliwie póki nas ktoś nie zabije |
|
|
|
|
|
|
SadaM +Redaktor

Dołączył: 02 Gru 2006 Wpisów: 551 Miasto: Zgierz Kapela: Northern Lights Solówki: 3 |
Wysłany: Czw Cze 05, 2008 9:32 Temat wpisu: |
|
|
Jak masz mikrofon to podlacz go pod wejscie liniowe do kompa i nagrywaj jakims rejestrstorem dzwieku. Ja np bawie sie w to przy pomocy Audacity. Polecam  _________________ Where Death is Most Alive
 |
|
|
|
|
|
|
Juhas +Redaktor
Dołączył: 20 Lut 2007 Wpisów: 349 Miasto: Łódź Kapela: Neurotic
|
Wysłany: Czw Cze 05, 2008 10:22 Temat wpisu: |
|
|
| SadaM napisało: | Jak masz mikrofon to podlacz go pod wejscie liniowe do kompa i nagrywaj jakims rejestrstorem dzwieku. Ja np bawie sie w to przy pomocy Audacity. Polecam  |
No Audacity jest spoko programikiem i ma wielką zaletę - jest darmowy
Wpisz se w google, to Ci wyskoczy download.
Tylko proponuję starszą wersję, bo najnowsza(beta) ma jakieś dziwne błędy. _________________ Cóż to za impreza była, że się zebra urodziła? |
|
|
|
|
|
|
Azael ~user
|
Wysłany: Sro Cze 11, 2008 5:18 Temat wpisu: |
|
|
Chętnie wezmę udział (o ile konkurs się odbędzie)
Co do kategorii... hmmm mógłbym zagrowlować coś (Inner Sanctum Behemotha nawet mi wychodzi ) i zaśpiewać (z repertuaru Tenacious D )
Więc 2 kategorie |
|
|
|
|
|
|
cała w trawie ~user

|
Wysłany: Czw Cze 12, 2008 11:14 Temat wpisu: |
|
|
| Cytat: | | mógłbym zaśpiewać z repertuaru Tenacious D |
Fuck Her Gently proszę jeśli pozwolą Ci na samowolkę  _________________ Żyjmy długo i szczęśliwie póki nas ktoś nie zabije |
|
|
|
|
|
|
SadaM +Redaktor

Dołączył: 02 Gru 2006 Wpisów: 551 Miasto: Zgierz Kapela: Northern Lights Solówki: 3 |
Wysłany: Nie Cze 15, 2008 1:07 Temat wpisu: |
|
|
Azael napisz w jakiejs z kategori ktory kawalek chcesz dodac do glosowania, itd... Co do inner sanctum to hmm ciekawa propozycja ale jelsi da sie wyciac wokal to dodam do glosowania. _________________ Where Death is Most Alive
 |
|
|
|
|
|
|
KoRnik-SF ~user

Wysłany: Sro Sie 20, 2008 10:52 Temat wpisu: |
|
|
Jak mam sie chwalic to wszystko na stronie myspace.com/soundfear _________________ Szatan to huj... ale go lubie >D |
|
|
|
|
|
|
|