| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Juhas +Redaktor
Dołączył: 20 Lut 2007 Wpisów: 441 Miasto: Łódź Kapela: Neurotic
|
Wysłany: Pią Mar 02, 2007 8:42 Temat wpisu: 5 lat później... |
|
|
Dobra, w związku z tematem "Cisza" postanowiłem zacząć coś bezsensownego. Bo tak to jest w skupiskach ludzkich, że zacząć ktoś musi
W każdym razie, co się Wam udało osiągnąć przez ostatnie 5 lat? Zarówno muzycznie, jak i prywatnie. Oczywiście pomińmy kwestie: "Zdałem maturę"  |
|
|
|
|
|
|
SadaM +Redaktor

Dołączył: 02 Gru 2006 Wpisów: 599 Miasto: Zgierz Kapela: Northern Lights Solówki: 3 |
Wysłany: Pią Mar 02, 2007 10:13 Temat wpisu: |
|
|
Jesli mozna uznac to za osiagniecie to skonczylem prywatna szkole na klawiszach z ocena 6 haha ale nie dlatego ze sporo bulilem za nia bo komisja byla ostra
Zaczalem grac na basie, troche gitary i perka ale to glowie dla przyjemnosci tak sobie poszalec , mam super Dziewczyne ktora zajebiscie mocno kocham , poznalem od zajebiania fajnych ludzi mojego pokroju, wszystko mi sie raczej w szkole uklada. To sa moje mniej wiecej osiagniecia od ostatnich 5 lat... Wiem ze nic szczegolnego ale coz haha  _________________ Where Death is Most Alive
 |
|
|
|
|
|
|
zupa ~user

Dołączył: 26 Mar 2006 Wpisów: 324 Miasto: Łódź Kapela: Testowy
|
Wysłany: Pią Mar 02, 2007 10:43 Temat wpisu: |
|
|
Stworzyłem z Qubą portal poświęcony młodym muzykom Jestem (jesteśmy? ) z niego cholernie dumni
Wyrwałem super dziewczyne
Przycisnąłem troche gre na gitarce - ale to niedawno
Coraz lepiej znam się na programowaniu stron (PHP, MySQL, AJAX)
I to chyba byłoby na tyle Coś mało mi tego wyszło  |
|
|
|
|
|
|
torm ~user

Wysłany: Sob Mar 03, 2007 4:13 Temat wpisu: |
|
|
| nie pamietam co sie dzialo przez ostatni tydzien, a co dopiero przez 5 lat, ale w sumie troche urosłem, z pare razy sie najebalem... blablalba.... cośtam jeszcze. |
|
|
|
|
|
|
Dabroz ~user

Dołączył: 03 Gru 2006 Wpisów: 122 Miasto: Płock/Wawa Kapela: Namerok
|
Wysłany: Wto Mar 06, 2007 7:51 Temat wpisu: |
|
|
Wczoraj policzyłem kurewsko skurwiałą całkę! _________________
 |
|
|
|
|
|
|
Juhas +Redaktor
Dołączył: 20 Lut 2007 Wpisów: 441 Miasto: Łódź Kapela: Neurotic
|
Wysłany: Wto Mar 06, 2007 9:21 Temat wpisu: |
|
|
| Dabroz napisało: | | Wczoraj policzyłem kurewsko skurwiałą całkę! |
Mistrzu!  _________________ Cóż to za impreza była, że się zebra urodziła? |
|
|
|
|
|
|
keymaster ~user

Wysłany: Czw Mar 08, 2007 10:23 Temat wpisu: |
|
|
1) pocisnąłem conieco na gitarce
2) udało mi się zaliczyć fizykę na koniec semestru
3) pokonałem wszystkich w klasie w wyszukiwaniu alternatywnych rozwiązań, oraz w myśleniu "alternatywnym"...
4) troche się rozwinąłem w dziedzinie kompów (przestałem używać kompa tylko do gier...)
5) rozwiązałem w 5 minut "Uwolnij Butelkę"
i inne takie durne bzdety... _________________ \m/_ _\m/
budyń |
|
|
|
|
|
|
lordlolek ~user
|
Wysłany: Pią Maj 04, 2007 5:01 Temat wpisu: |
|
|
od początku?
a więc 5 lat temu byłem 5 lat młodszy. co dziwniejsze od tamtego czasu podrosłem o 5 lat! ale powracając, 5 lat temu zostałem skazany na 5 lat za plucie na chodnik w celu zabicia nosorożca (misja sie powiodła ) po odsiedzeniu 5 lat miałem (o dziwo!) 5 lat więcej! pomyślałem sobie "jezu! ale ja jestem stary! postarzałem się o 5 lat!" więc po owych 5 latach wracamy do pozycji wejściowej. ale temat miał byc o 5 latach wstecz tak? aha no to wracam na ziemie. a więc 5 lat temu byłem 5 lat młodszy. co dziwniejsze od tamtego czasu... o hola hola... deja vu... ide zgłosic morfeuszowi... jeszcze wróce i opowiem moją historie. spox, nie bójcie sie... dobra to lece do morfeusza! czołem!
pozdrawiam! _________________ ROCKIE!!!!! |
|
|
|
|
|
|
waldek89 ~user
|
Wysłany: Nie Lut 10, 2008 3:59 Temat wpisu: |
|
|
ja znalazlem kobiete mojego zycia, dostalem sie do upragnionej szkoly, zdalem prawko, znalazlem prace, znalazlem wydawce, znalazlem sponsora, slowem - wypas.  _________________ www.streemo.pl Portal społecznościowy dający szanse młodym artystom na pokazanie się szerszemu gronu. Idealna strona dla osób blogujących. STREEMO |
|
|
|
|
|
|
|