| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
quba @Naczelny

Dołączył: 26 Mar 2006 Wpisów: 447 Miasto: Olesno Kapela: newbandz
|
Wysłany: Nie Lut 04, 2007 7:12 Temat wpisu: |
|
|
Hmm zastanawia mnie jeszcze jedna rzecz. Niby jest tutaj pare osób, które maja swoje kapele, tylko dlaczego każdą kapele reprezentuje jedna osoba? Nie mozecie zaprosić kumpli z zespolu na forum? Byłoby łątwiej rozkręcic na początek. |
|
|
|
|
|
|
SadaM +Redaktor

Dołączył: 02 Gru 2006 Wpisów: 599 Miasto: Zgierz Kapela: Northern Lights Solówki: 3 |
Wysłany: Nie Lut 04, 2007 7:15 Temat wpisu: |
|
|
z mojej kapeli tylko ja i solowa gitarq ma neta( storm ) ale on sie cos opierdala musze mu przemowic do rozsadku a bebny i 2 gitarka jak beda mieli neta to tez ich namowie;] kwestia czasu ....
PS: wprowadzam poprawke (BYLA KAPELA!!!) _________________ Where Death is Most Alive

Ostatnio zmieniony przez SadaM dnia Wto Mar 06, 2007 1:20, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
|
|
quba @Naczelny

|
Wysłany: Nie Lut 04, 2007 7:18 Temat wpisu: |
|
|
Storm ma zarejestrowana jakas kapele 'krypton', ale nie widze zebyś też był jej członkiem  |
|
|
|
|
|
|
SadaM +Redaktor

Dołączył: 02 Gru 2006 Wpisów: 599 Miasto: Zgierz Kapela: Northern Lights Solówki: 3 |
Wysłany: Nie Lut 04, 2007 7:36 Temat wpisu: |
|
|
poczytaj opis zespolu a sie dowiesz o niejakim SadaMie
PS: niestety bede musial za jakis czas opuscic KRYPTON ale coz narazie jakos idzie  _________________ Where Death is Most Alive
 |
|
|
|
|
|
|
quba @Naczelny

|
Wysłany: Nie Lut 04, 2007 7:40 Temat wpisu: |
|
|
| Pisalem to raczej w kontekście, ze mógłby Cię dodac, a nie ze nie wierze ze w ogole należysz do tego zespolu. nvm ;-] |
|
|
|
|
|
|
SadaM +Redaktor

Wysłany: Nie Lut 04, 2007 7:55 Temat wpisu: |
|
|
jakos nie placze z tego powodu... ze nie jestem wpisany jak chce to niech mnie wpisze jak nie to nie...  _________________ Where Death is Most Alive
 |
|
|
|
|
|
|
Jafet ~user
Dołączył: 03 Lut 2007 Wpisów: 50 Miasto: Nowa Ruda Kapela: Trepanacja
|
Wysłany: Pon Lut 05, 2007 12:43 Temat wpisu: |
|
|
a może by zrobić shoutbox. tematy z forum przechodziły by tam i na odwrót. Zdaje mi sie że to by dużo dało  |
|
|
|
|
|
|
SadaM +Redaktor

Wysłany: Pon Lut 05, 2007 1:00 Temat wpisu: |
|
|
No mysle ze tak. Napisz to w dziale z propozycjami a pewnie pomysl rozpatrza Lordowie forum
ja jestem na TAK  _________________ Where Death is Most Alive
 |
|
|
|
|
|
|
morfi-nka ~user
|
Wysłany: Pią Mar 02, 2007 1:14 Temat wpisu: |
|
|
znowu nastąpiła cisza... |
|
|
|
|
|
|
quba @Naczelny

|
Wysłany: Pon Mar 05, 2007 11:00 Temat wpisu: |
|
|
nic na to nie poradze, nie mam wtykow w swiecie muzycznym. Zajmuje sie tylko pozycjonowaniem, a na to trzeba poczekac jeszcze z pare tygodni..
[ Dodano: Minutę temu ]
| Dabroz napisało: | | 0 reakcji. A próbowałem wszystkich możliwych metod pobrania strony, o a tak oczywistych jak przeglądarka nawet nie wspominając |
U keymastera pomoglo usuniecie cookiesow. Problem byl raczej zwiazany ze mniana domeny cookie po wprowadzeniu subdomen dla zespolów. |
|
|
|
|
|
|
lordlolek ~user
|
Wysłany: Pią Maj 04, 2007 7:43 Temat wpisu: |
|
|
no i qrna patrzcie... SadaM zrobił temat o tym że jest cisza a tu qrde taka dyskusja obudziliście mnie tym tematem
krótko mówiąc... ten temat ożywił forum (nie domyślił bym sie gdybym popatrzył na tytuł tematu ) _________________ ROCKIE!!!!! |
|
|
|
|
|
|
gracjanaz ~user
Dołączył: 30 Kwi 2007 Wpisów: 17 Ostrzeżeń: 1 Miasto: GLUBCZYCE
|
Wysłany: Pią Maj 04, 2007 7:48 Temat wpisu: |
|
|
SHOUTBOX!!!!!!!!!!! JA CHCE SHOUTBOX!!!!!!!!!!!!!! _________________ HEJKA TU REDAKTOR |
|
|
|
|
|
|
morfi-nka ~user
|
|
|
|
|
Kisioł ~user

|
Wysłany: Czw Cze 07, 2007 2:07 Temat wpisu: |
|
|
A idź do diabła z takim przerywaniem. _________________ Ten post posiada atest PZH
Był testowany na zwierzętach |
|
|
|
|
|
|
Smar ~user

|
Wysłany: Czw Cze 07, 2007 4:29 Temat wpisu: |
|
|
co to wogóle miało być?? _________________ Nie czas na pisanie durnych postów, czas ciąć metal i krzesać iskry. |
|
|
|
|
|
|
|