| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
SadaM +Redaktor

Dołączył: 02 Gru 2006 Wpisów: 568 Miasto: Zgierz Kapela: Northern Lights Solówki: 3 |
Wysłany: Sro Sty 17, 2007 11:05 Temat wpisu: Cisza? |
|
|
EJ nooooooo ludzie co wy sie tak opierda...cie ?? od dobrego miecha forum jakby stalo w miejscu!! Co jest czyzby tematy sie skonczyly albo cos?? Myslalem ze muzyka to temat rzeka... Rozumiem ze mozna miec prace szkole itd no ale aby wejsc na 5 min i cos napisac to w sumie nic wielkiego!!!!
C'MON!!!!
A teraz lagodniej: sorrki ale no cos tak powaznie NB stanelo zrobmy coz z tym
THX i wybaczcie ale musialem to napisac, ostatnio przemawia przeze mnie charyzma
PS: chcialbym doczekac sie czasow kiedy New Bandz zmartwychwstanie
\,,/AvE\,,/
Św.p. SaddaM _________________ Where Death is Most Alive
 |
|
|
|
|
|
|
raiq ~user

Dołączył: 11 Lip 2006 Wpisów: 139 Miasto: Poznań Kapela: Infinity
|
Wysłany: Czw Sty 18, 2007 7:57 Temat wpisu: |
|
|
Niestety, aby forum żyło potrzeba więcej ludu prawdopodobnie... Pożyjemy, zobaczymy - może coś się jeszcze ruszy. Nic na siłę - pisanie bezsensownych postów powielających utarte tematy na pewno nie pomoże...  _________________ Sebastian
poznański zespół metalowy INFINITY
http://www.infinity.metal.pl/ |
|
|
|
|
|
|
SadaM +Redaktor

Dołączył: 02 Gru 2006 Wpisów: 568 Miasto: Zgierz Kapela: Northern Lights Solówki: 3 |
Wysłany: Czw Sty 18, 2007 11:22 Temat wpisu: |
|
|
pewnie ze nie pomoze no ale hmmm czyzby problemy muzyczne sie rozwialy ? Jej no az mi przykro patrzec na powolne upadanie forum bo chyba inaczej nie mozna tego nazwac. Postarajmy sie jakos podniesc NBandz z tego cmentarza opustoszalych forów!!!!
Wiec jak bedzie??
Pomozecie?  _________________ Where Death is Most Alive
 |
|
|
|
|
|
|
quba @Naczelny

Dołączył: 26 Mar 2006 Wpisów: 445 Miasto: Olesno Kapela: newbandz
|
Wysłany: Pią Sty 19, 2007 5:25 Temat wpisu: |
|
|
| zupa nie ma kompa, torm gdzies zniknał, ja jestem tutaj bardziej od webmasterki niż muzyki. Pozostaje czekac. Zobaczę co da się zrobić. |
|
|
|
|
|
|
zupa ~user

Dołączył: 26 Mar 2006 Wpisów: 324 Miasto: Łódź Kapela: Testowy
|
Wysłany: Nie Sty 21, 2007 3:23 Temat wpisu: |
|
|
Przeciez przyszłość portalu zależy takze od Was. Nagrywajcie dema, solówki... Będzie kilka osób co umie coś nagrac to porobi sie konkursy. Co my jako ekipa mamy zrobic? Fake konta i zakładać mase niepotrzebnych tematów? Reklama portalu to zadanie dla nas wszystkich - ja gdzie moge to wsadzam linka (nawet w dupke), a nawet na ławce w szkole nie raz nabazgrałem. Poza tym chyba nikt nie chce tu nastolatek wesoło napierdalających o linkin parkach...
A tak konkretnie to dla mnie jedynym wyjsciem z sytuacji jest reklama w jakims wielkim portalu (np. fotka.pl) ale to z nowu kosztuje niemało kapuchy ja niestety kapuchy za duzo nie mam.
Pomozemy?! |
|
|
|
|
|
|
torm ~user

Wysłany: Nie Sty 21, 2007 8:18 Temat wpisu: |
|
|
| nie bedzie wieeelkiej i rozgorzalej dyskusji bo mamy tu za malo kozackich typow w wieku lat 12, ktorzy sluchaja na przemian trzech kawalkow metallici i napierdalaja agresywne posty wszedzie gdzie moga. |
|
|
|
|
|
|
raiq ~user

|
Wysłany: Pon Sty 22, 2007 1:09 Temat wpisu: |
|
|
Z drugiej strony brakuje tutaj też osób naprawdę doświadczonych, dzięki którym zwracanie się z różnymi pytaniami na forum byłoby bardziej sensowne..... _________________ Sebastian
|
|
|
|
|
|
SadaM +Redaktor

Wysłany: Pon Sty 22, 2007 6:30 Temat wpisu: |
|
|
moj post nie byl skierowany do ekipy glownej only. Do wszystkich ktorzy sa zarejestrowani by wchodzac na forum lookneli ten post i moze troche pomysleli. Oczywiscie ze wy sami nie mozecie duzo zrobic do tego potrzeba ludzi. Macie racje ze bezsensowne posty to nie za fajny pomysl po co denny spam. Pisze ogolnie do WSZYSTKICH by sie oddzywali z problemami itd a z tego co ehehehe widze aktywnych jest moze z 7 osob z 414 urzytnikow. A dzieci napierdalajace o linkin parku hahaha rozbroil mnie ten txt!!  _________________ Where Death is Most Alive
 |
|
|
|
|
|
|
quba @Naczelny

|
Wysłany: Czw Sty 25, 2007 3:19 Temat wpisu: |
|
|
| kurde naprawde wkurza mnie ta cisza powoli.. Pora coś z tym zrobić.. i to na poważnie! |
|
|
|
|
|
|
Dabroz ~user

Dołączył: 03 Gru 2006 Wpisów: 122 Miasto: Płock/Wawa Kapela: Namerok
|
Wysłany: Wto Sty 30, 2007 3:45 Temat wpisu: |
|
|
Trzeba było forum nie psuć. Mi dopiero dzisiaj udało się zalgować.  _________________
 |
|
|
|
|
|
|
zupa ~user

|
Wysłany: Wto Sty 30, 2007 4:49 Temat wpisu: |
|
|
Ups
Wyświetlało jakis komunikat o błędzie czy po prostu 0 reakcji na zaloguj?  |
|
|
|
|
|
|
Dabroz ~user

Dołączył: 03 Gru 2006 Wpisów: 122 Miasto: Płock/Wawa Kapela: Namerok
|
Wysłany: Wto Sty 30, 2007 7:16 Temat wpisu: |
|
|
0 reakcji. A próbowałem wszystkich możliwych metod pobrania strony, o a tak oczywistych jak przeglądarka nawet nie wspominając  _________________
 |
|
|
|
|
|
|
quba @Naczelny

|
Wysłany: Wto Sty 30, 2007 10:05 Temat wpisu: |
|
|
| ja i tak dalej nie mam pojęcia co nie działało.. |
|
|
|
|
|
|
raiq ~user

|
Wysłany: Wto Sty 30, 2007 10:21 Temat wpisu: |
|
|
Ja też kiedyś nie mogłem się zalogować pod Firefoxem, ale odkryłem, że pod IE jakoś się to udaje ;P (teraz na szczęście znów mogę korzystać z Firefoxa ) Niby jakby wina po stronie klienta, ale jednak z innymi forami nigdy nie miałem takich problemów... _________________ Sebastian
|
|
|
|
|
|
zupa ~user

|
Wysłany: Czw Lut 01, 2007 2:08 Temat wpisu: |
|
|
To jakby sie cos takiego działo to napiszcie do mnie albo do Quby na gg... Próbowałem na wielu komputerach i zawsze sie logowało  |
|
|
|
|
|
|
|