| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
SadaM +Redaktor

Dołączył: 02 Gru 2006 Wpisów: 569 Miasto: Zgierz Kapela: Northern Lights Solówki: 3 |
Wysłany: Pon Maj 14, 2007 10:28 Temat wpisu: Kobiety |
|
|
Mysle ze ten temat jest tak szeroki ze bedzie sie ciagnal dlugo. A wiec, opiszcie jakies wasze przezycia z laskami, dziwne sytulacje no co ja wam bede mowil, nazwa tematu mowi sama za siebie
C MON!!!! _________________ Where Death is Most Alive
 |
|
|
|
|
|
|
Juhas +Redaktor
Dołączył: 20 Lut 2007 Wpisów: 410 Miasto: Łódź Kapela: Neurotic
|
Wysłany: Wto Maj 15, 2007 9:13 Temat wpisu: Re: Kobiety |
|
|
Najlepszą dziewczyną gitarzysty jest gitara  _________________ Cóż to za impreza była, że się zebra urodziła? |
|
|
|
|
|
|
SadaM +Redaktor

Dołączył: 02 Gru 2006 Wpisów: 569 Miasto: Zgierz Kapela: Northern Lights Solówki: 3 |
Wysłany: Wto Maj 15, 2007 3:23 Temat wpisu: |
|
|
O widze ze kreca Cie kaleki  _________________ Where Death is Most Alive
 |
|
|
|
|
|
|
Smar ~user

|
Wysłany: Wto Maj 15, 2007 4:09 Temat wpisu: |
|
|
zależy jakie:P _________________ Nie czas na pisanie durnych postów, czas ciąć metal i krzesać iskry. |
|
|
|
|
|
|
SadaM +Redaktor

Wysłany: Wto Maj 15, 2007 8:46 Temat wpisu: |
|
|
No to napisz mniej ogolnikowo haha brunetki, blondynki, wysokie, niskie, grube, chude dorodne hhhahahaha no panowie nie wstydzcie sie. Zawsze mozecie pochwalic sie obecnymi kobietami  _________________ Where Death is Most Alive
 |
|
|
|
|
|
|
Juhas +Redaktor
|
Wysłany: Wto Maj 15, 2007 8:58 Temat wpisu: |
|
|
| SadaM napisało: | Zawsze mozecie pochwalic sie obecnymi kobietami  |
Obecnie mam 2 kobiety, jedna nazywa się Marita, druga Squier  _________________ Cóż to za impreza była, że się zebra urodziła? |
|
|
|
|
|
|
Dabroz ~user

Dołączył: 03 Gru 2006 Wpisów: 122 Miasto: Płock/Wawa Kapela: Namerok
|
Wysłany: Sro Maj 16, 2007 2:12 Temat wpisu: |
|
|
Ja mam wiele kobiet. Ta, która nie daje mi w nocy spokojnie zasnąć nazywa się zespolona pochodna kierunkowa i jest kurwą.  _________________
 |
|
|
|
|
|
|
Smar ~user

|
Wysłany: Sro Maj 16, 2007 8:27 Temat wpisu: |
|
|
| Cytat: | | haha brunetki, blondynki, wysokie, niskie, grube, chude dorodne hhhahahaha no panowie nie wstydzcie sie |
wykształcone i rozwiniete  _________________ Nie czas na pisanie durnych postów, czas ciąć metal i krzesać iskry. |
|
|
|
|
|
|
SadaM +Redaktor

Wysłany: Sro Maj 16, 2007 8:33 Temat wpisu: |
|
|
hhahahaha no wiesz moja ukochana np jest piekna, blond, wyksztalcona, madra, sliczna no i moge tak w nieskonczonosc poprostu NAJ Kto ja zna napewno przekonal sie ze jest warta by zycie dla niej zmarnowac .
PS: no a moze przestaniemy gadac o naszych gustach i opiniach tylko pochwalicie sie waszymi dziewczynami bardziej. haha z tego co wiem to opinia jest jak dupa, kazdy ma swoja no wiec C MON hahaha to taki wylewny temat  _________________ Where Death is Most Alive
 |
|
|
|
|
|
|
Juhas +Redaktor
|
Wysłany: Sro Maj 16, 2007 9:27 Temat wpisu: |
|
|
| SadaM napisało: | moja ukochana np jest piekna, blond, wyksztalcona, madra, sliczna no i moge tak w nieskonczonosc poprostu NAJ
|
Czyżby Pani P.?  _________________ Cóż to za impreza była, że się zebra urodziła? |
|
|
|
|
|
|
SadaM +Redaktor

Wysłany: Sro Maj 16, 2007 11:50 Temat wpisu: |
|
|
hehehe a jak !!! _________________ Where Death is Most Alive
 |
|
|
|
|
|
|
Smar ~user

|
Wysłany: Nie Maj 20, 2007 6:15 Temat wpisu: |
|
|
to może podeślijcie jakieś fotki _________________ Nie czas na pisanie durnych postów, czas ciąć metal i krzesać iskry. |
|
|
|
|
|
|
ioper11 ~user
|
Wysłany: Nie Maj 20, 2007 7:10 Temat wpisu: |
|
|
| o nie...tylko nie wchodźmy w te tematy, bo się taki młody i samotny czuje (a no tak...ja jestem młody) |
|
|
|
|
|
|
SadaM +Redaktor

Wysłany: Pon Maj 21, 2007 1:53 Temat wpisu: |
|
|
ioper pol polski to kwiat jesli sie nigdy nie zakochales w tej jedynej wiec masz w czym wybierac. jak chcesz jakas lady poznac to poprostu idz na koncert i dobrze sie rozejzyj hahaha  _________________ Where Death is Most Alive
 |
|
|
|
|
|
|
Smar ~user

|
Wysłany: Pon Maj 21, 2007 10:28 Temat wpisu: |
|
|
nie trzeba chodzićna koncerty wystarczy sie rozejrzeć po okolicy _________________ Nie czas na pisanie durnych postów, czas ciąć metal i krzesać iskry. |
|
|
|
|
|
|
|