| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
raiq ~user

Dołączył: 11 Lip 2006 Wpisów: 139 Miasto: Poznań Kapela: Infinity
|
Wysłany: Sob Lip 29, 2006 1:03 Temat wpisu: |
|
|
| torm napisało: | | raiq napisało: | | wreszcie trawka byłaby czysta, a nie hodowana na jakichś gównach |
co ma jedno do drugiego? ;O Nadal by była hodowana na domestosach itepe. tyle, że w większych ilościach (no bo w koncu legalnie). Zreszta kto by to sprawdził czy jest "czysta" czy nie...
|
Jak pisałem - musiałaby być legalna na takich samych zasadach jak np. alkohol. Czyli jakość kontrolowana etc. etc. etc. No i że towar luksusowy, duży podatek szedłby na państwo. A i tak zapewne cena byłaby niższa niż obecnie. Same korzyści!  _________________ Sebastian
poznański zespół metalowy INFINITY
http://www.infinity.metal.pl/ |
|
|
|
|
|
|
torm ~user

Wysłany: Nie Lip 30, 2006 6:43 Temat wpisu: |
|
|
| gdy patrze na takie vodki jak biesiadna albo polstar to mnie nachodza watpliwosci czy istnieje jakas kontrola alkoholu. |
|
|
|
|
|
|
zupa ~user

Dołączył: 26 Mar 2006 Wpisów: 324 Miasto: Łódź Kapela: Testowy
|
Wysłany: Nie Lip 30, 2006 9:41 Temat wpisu: |
|
|
A ja sie do tych droższych przekonać nie moge ... Starogardzką moge pić z płatkami śniadaniowymi A jak sie rzuciłem na coś droższego to myślałem, że rzygne... Ani nie byłem najebany, ani to smaczne nie było. Ave starogardzka. |
|
|
|
|
|
|
ioper11 ~user
|
Wysłany: Pią Paź 12, 2007 1:22 Temat wpisu: |
|
|
| ja wole zioła nie dotykać. Wiecie, że 3 letnie dzieci mogą pić wyroby smakujące jak alkohol? |
|
|
|
|
|
|
Ramirez ~user
|
Wysłany: Sro Gru 26, 2007 6:51 Temat wpisu: |
|
|
| Nie legalizować, kara śmierci za dealerkę czy hodowanie. Potem się dziwić, ze ludzie mają wodę zamiast mózgu... |
|
|
|
|
|
|
mika ~user
|
Wysłany: Czw Gru 27, 2007 8:45 Temat wpisu: |
|
|
| Niemiałam jeszcze stycznosci z narkotykami i jest mi obojetnie czy zalegaluzują maryśke czy nie . |
|
|
|
|
|
|
waldek89 ~user
|
Wysłany: Nie Lut 10, 2008 4:05 Temat wpisu: |
|
|
marihuana powinna byc zalegalizowana wtedy dzieci by juz sie tak nią nie zachwycali, w koncu legalne nie korci tak jak dilegal _________________ www.streemo.pl Portal społecznościowy dający szanse młodym artystom na pokazanie się szerszemu gronu. Idealna strona dla osób blogujących. STREEMO |
|
|
|
|
|
|
Juhas +Redaktor
Dołączył: 20 Lut 2007 Wpisów: 410 Miasto: Łódź Kapela: Neurotic
|
Wysłany: Sro Maj 14, 2008 1:58 Temat wpisu: |
|
|
| waldek89 napisało: | | marihuana powinna byc zalegalizowana wtedy dzieci by juz sie tak nią nie zachwycali, w koncu legalne nie korci tak jak dilegal |
"illegal"
W każdym razie, po 1.
Starogardzka to syf, jakiego świat nie widział
Nie da się tego pić, nawet jak człowiek nie ma innej wódki.
Gorsze od Starogardzkiej są tylko "Gorzkie żołądkowe". Tego to już w ogóle się nie da.
A co do trawy/hashu. No, hashu jeszcze nigdy nie paliłem, bo jakoś tak wyszło.
A trawa jest ok. Ponoć jest mniej szkodliwa od wódki i papierosów. Jak ktoś powiedział, państwo by na tym zyskało. Jednak polskie społeczeństwo to w większości stado baranów i przez jakieś, podejrzewam, 5 - 10 lat społeczeństwo chodziłoby(ogólnie rzecz biorąc) ciągle najarane. Potem to by się ustabilizowało.
Co do jakości to też się zgadzam. Chociaż kiedyś znalazłem małe pole... I nie powiem - dobre to było.
Najbardziej mnie boli, że nie można nigdzie dostać natury, wszędzie tylko skuny. Jak się pytałem kiedyś pewnego kolesia, czy nie mógłby załatwić, to powiedział, że po co mi natura, skoro on ma taki stuff, że po jednym buchu mam odjazd.
No i niestety to są kretyni i jest ich dość sporo w tym kraju.
Jednak jeśli miałbym się wypowiedzieć ostatecznie co do legalizacji: mówię TAK.
I wreszcie można by było spróbować innych metod przyjęcia, niż tylko palenie  _________________ Cóż to za impreza była, że się zebra urodziła? |
|
|
|
|
|
|
wesi ~user

Wysłany: Sro Maj 14, 2008 5:06 Temat wpisu: |
|
|
| waldek89 napisało: | | marihuana powinna byc zalegalizowana wtedy dzieci by juz sie tak nią nie zachwycali, w koncu legalne nie korci tak jak dilegal |
Rozumiem że chciałbyś aby zalegalizowano ją dla osób w każdym wieku? |
|
|
|
|
|
|
quba @Naczelny

Dołączył: 26 Mar 2006 Wpisów: 445 Miasto: Olesno Kapela: newbandz
|
Wysłany: Sro Maj 14, 2008 8:39 Temat wpisu: |
|
|
| Nigdy nie przejdzie. Wtedy musieli by tez zezwolic na kupno papierosów <18, bo ianczej byloby to chore ;d |
|
|
|
|
|
|
|