| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Ramirez ~user
|
Wysłany: Sro Gru 26, 2007 6:50 Temat wpisu: |
|
|
Imho stereotypy szerzą dzieci, gazety typu Bravo Girl oraz ludzie z indolencją mózgową. Dla człowieka inteligentnego stereotypy nic nie znaczą, dla debila są biblią. A co do tego, że ktoś zbiera baty, to chyba macie na myśli 13 latków szarpiących się za włosy, kopiących po goleniach i wyzywających od najgorszych . Kiedy coś jest w modzie, na temat czegoś przeciwnego krążą nieżadko obraźliwe plotki i tak tworzą się stereotypy, gdyby metal był w modzie to zaś technoboye by byli gejami, brudasami, debilami etc. |
|
|
|
|
|
|
Smar ~user

|
|
|
|
|
Ramirez ~user
|
Wysłany: Czw Gru 27, 2007 11:18 Temat wpisu: |
|
|
A i również ciekawą definicję ma szeroko rozumiany black metal  |
|
|
|
|
|
|
konane1992 ~user

|
Wysłany: Nie Gru 30, 2007 3:23 Temat wpisu: |
|
|
a ja mysle, ze caly temat jest do dupy.. Warszawiacy powiedza na Bialystok: zapchana dziura; jakis zwalony turysta powie, ze to zielone pluca polski, a jakis debil z Wasilkowa powie, ze Bialystok to jedno z ladniejszych miast w Wielkiej Brytanii... Chcem powiedziec, ze stereotypy sa subiektywne, czyli zaleza od w wiekszosci od gustu (ale tez od przezyc, sytuacji ) a kazda ciota (nawet emo) wie, ze sie o gustach nie rozmawia
poza tym: nie przyszlo Wam do glowy, ze termin "stereotyp" kojarzy sie bardziej z wlasna opinia? dlatego mysle, ze superanckie stronki typu: nonsensopedia sa kompletnie nie na miejscu  _________________ Washburn A20 + Roland Cube 30x |
|
|
|
|
|
|
wesi ~user

Wysłany: Sro Sty 16, 2008 9:15 Temat wpisu: |
|
|
Każdy kto kieruje sie stereotypami ma chyba gówniane pojęcie o subkulturze na którą najeżdża i ma mało znajomych należących do danych subkultur. Ja do żadnej nie należę a słucham zależnie od grymasu Hip Hopu (nie żadnego wieśniackiego hip hopolo typu Tede czy Firma, a wartościowego moim zdaniem pfk, ego, fisz i k44), przez Folk aż po Death Metal i Gore Grind. W każdej muzyce znajdzie się coś wartościowego. Trzeba być na tyle bystrym by to tylko odnaleźć.
Tak w zasadzie istnieje chyba tylko jedna subkultura, której założeń ani stylu za nic nie mogę pojąć. Taaaaaak! chodzi o Emo  |
|
|
|
|
|
|
waldek89 ~user
|
Wysłany: Nie Lut 10, 2008 4:09 Temat wpisu: |
|
|
jesli ktos kieruje sie stereotypami tzn. ze jest glupszy niz ludzie w nich opisywani. _________________ www.streemo.pl Portal społecznościowy dający szanse młodym artystom na pokazanie się szerszemu gronu. Idealna strona dla osób blogujących. STREEMO |
|
|
|
|
|
|
Glizda ~user

Dołączył: 13 Lut 2008 Wpisów: 116 Miasto: okolice Bielska-Białej Kapela: Agrressour
|
Wysłany: Pią Lut 15, 2008 7:48 Temat wpisu: |
|
|
mnie to zadna roznice nie robi czy ziom czy metal. takie chodzenie za stereotypami jest glupie, trzeba miec swoj poglad.
jedno tylko mnie drazni: punki z tymi jebutnymi irokezami  _________________ rock hard my firend |
|
|
|
|
|
|
konane1992 ~user

|
Wysłany: Nie Lut 17, 2008 12:17 Temat wpisu: |
|
|
lepszy irokez niz lysa pala, ktora Ci zaraz wpier*oli  _________________ Washburn A20 + Roland Cube 30x |
|
|
|
|
|
|
Glizda ~user

Dołączył: 13 Lut 2008 Wpisów: 116 Miasto: okolice Bielska-Białej Kapela: Agrressour
|
Wysłany: Nie Lut 17, 2008 1:44 Temat wpisu: |
|
|
tak, zapomnialem wspomniec o lysolach... dla mnie to tez wyjatek  _________________ rock hard my firend |
|
|
|
|
|
|
SadaM +Redaktor

Dołączył: 02 Gru 2006 Wpisów: 569 Miasto: Zgierz Kapela: Northern Lights Solówki: 3 |
Wysłany: Nie Lut 17, 2008 6:00 Temat wpisu: |
|
|
co do tych irokezow to heh. Widzisz przyszla jakas peirdolona moda na te irokezy neidawno i sluchacze jebanego techno tez sobie robia stozki na glowach. Ogolnie smiac mi sie chce z tego ze ludzie nie widza swojej glupoty ale ok nie poruszam znow tematu o ktory toczylem wojne na poprzednich stronach tego tematu poprostu teraz sa punki i zelopunki proste  _________________ Where Death is Most Alive
 |
|
|
|
|
|
|
wesi ~user

Wysłany: Nie Lut 17, 2008 7:33 Temat wpisu: |
|
|
Macie coś do łysych? Czy może raczej do skinheadów i dresów? Ja lubię się walnąć na łyso bo wygodnie i oszczędnie  |
|
|
|
|
|
|
Glizda ~user

|
Wysłany: Nie Lut 17, 2008 8:25 Temat wpisu: |
|
|
chodzi o skinheadow i tym podobynch
swoja droga, ja do samej fryzury tez nic nie mam  _________________ rock hard my firend |
|
|
|
|
|
|
wesi ~user

Wysłany: Nie Lut 17, 2008 8:30 Temat wpisu: |
|
|
| Moim zdaniem najgorsi są kibole i dresy. |
|
|
|
|
|
|
SadaM +Redaktor

Dołączył: 02 Gru 2006 Wpisów: 569 Miasto: Zgierz Kapela: Northern Lights Solówki: 3 |
Wysłany: Pon Lut 18, 2008 1:17 Temat wpisu: |
|
|
nooooooooooooooo szatanska racja DRESY SUX !!!!!!!!!! hahahah widze ze moja teoria ma coraz wiecej wyznawcow hahahaha
\,,/AvE\,,/ _________________ Where Death is Most Alive
 |
|
|
|
|
|
|
mazdah +Redaktor

Dołączył: 01 Gru 2006 Wpisów: 98 Miasto: Kalisz Kapela: The Removal Machine
|
Wysłany: Pon Lut 25, 2008 12:06 Temat wpisu: |
|
|
Marudzicie, dresik fajna sprawa, wygodny i szeleści fajnie  _________________ www.basoofka.net
www.theremovalmachine.go.pl
"If you play a wrong note, then shame on you, but if you play the wrong note twice, then you're playing jazz" |
|
|
|
|
|
|
|