| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Czy chodzisz/chodziłeś do szkoły muzycznej |
| Tak |
|
10% |
[ 3 ] |
| Nie |
|
90% |
[ 27 ] |
|
| Wszystkich Głosów : 30 |
|
| Autor |
Wiadomość |
Juhas +Redaktor
Dołączył: 20 Lut 2007 Wpisów: 410 Miasto: Łódź Kapela: Neurotic
|
Wysłany: Sob Maj 19, 2007 7:07 Temat wpisu: Muzyczna, czy nie? |
|
|
Cześć, chciałem się zorientować, ilu z Was ukończyło/chodzi do szkoły muzycznej, a ilu jest samoukami. Więc prosiłbym o wypełnienie ankiety jak najwięszą ilość osób  _________________ Cóż to za impreza była, że się zebra urodziła? |
|
|
|
|
|
|
8ystry ~user

Dołączył: 14 Cze 2006 Wpisów: 91 Miasto: Łódź Kapela: The Cada
|
Wysłany: Nie Maj 20, 2007 12:19 Temat wpisu: |
|
|
Ze mną jest tak:
uczyłem się na pianinie ale w szkole podstawowej z panią od muzyki zostawałem po lekcjach
gitara to totalne samouctwo, ale od niedawna chodzę na warsztaty do szkoły muzycznej - pomyślałem, że trza się rozwinąć trochę. _________________
 |
|
|
|
|
|
|
Smar ~user

|
Wysłany: Nie Maj 20, 2007 6:08 Temat wpisu: |
|
|
| Cytat: | | uczyłem się na pianinie ale w szkole podstawowej z panią od muzyki zostawałem po lekcjach |
ciekawe czy tylko tego  _________________ Nie czas na pisanie durnych postów, czas ciąć metal i krzesać iskry. |
|
|
|
|
|
|
Dabroz ~user

Dołączył: 03 Gru 2006 Wpisów: 122 Miasto: Płock/Wawa Kapela: Namerok
|
Wysłany: Nie Maj 20, 2007 6:41 Temat wpisu: |
|
|
Zły dotyk boli przez całe życie (i rzycie też). _________________
 |
|
|
|
|
|
|
Smar ~user

|
Wysłany: Nie Maj 20, 2007 6:44 Temat wpisu: |
|
|
hahahahahaha _________________ Nie czas na pisanie durnych postów, czas ciąć metal i krzesać iskry. |
|
|
|
|
|
|
8ystry ~user

Dołączył: 14 Cze 2006 Wpisów: 91 Miasto: Łódź Kapela: The Cada
|
Wysłany: Nie Maj 20, 2007 8:34 Temat wpisu: |
|
|
hahaha
najs... nie no grzecznie było
a pani nie była taka zła znów  _________________
 |
|
|
|
|
|
|
SadaM +Redaktor

Dołączył: 02 Gru 2006 Wpisów: 569 Miasto: Zgierz Kapela: Northern Lights Solówki: 3 |
Wysłany: Pon Maj 21, 2007 1:56 Temat wpisu: |
|
|
SEX na fortepianie hahahaha jakie piekne melodie by powstawaly gdybyscie sie teges naprzyklad na klawiszach hahahaha ale dobra to nie temat o tym jak dymac pania od muzyki tylko o muzycznej. Ja w sumie chodzilem do prywatnej ale pojd chyba w slady 8ystrego jesli chodzi o chodzenie na warsztaty do muzycznej fajna bania. no i jak starczy czasu to moze sie zapisze na perke hahaha ale narazie ciii..... _________________ Where Death is Most Alive
 |
|
|
|
|
|
|
Juhas +Redaktor
|
Wysłany: Pon Maj 21, 2007 3:21 Temat wpisu: |
|
|
Sadam, dużo płaciłeś(ile)? I gdzie te warsztaty? I czego tam uczyli?  _________________ Cóż to za impreza była, że się zebra urodziła? |
|
|
|
|
|
|
;..;Lunatyk;..; ~user

|
Wysłany: Pon Maj 21, 2007 6:57 Temat wpisu: |
|
|
On chodził do prywatnej szkoły muzycznej. Na klawiszah sie grac uczył. Nie na warsztaty. Dopiero ma taki zamiar. Przeczytaj dokładnie co napisał.  _________________
 |
|
|
|
|
|
|
basta ~user

Dołączył: 14 Maj 2007 Wpisów: 56 Miasto: Ząbki k/W-wy Kapela: Rest Solówki: 1 |
Wysłany: Pon Maj 21, 2007 7:56 Temat wpisu: |
|
|
Pięknie .75% samouków, ja też się do nich zaliczam.
Szkoda ,że kiedyś zastąpiłem gitarę konsolą PSX i zostałem owładnięty przez Final Fantasy VII (swoją drogą ,może ktoś z was w tę grę grał?).
Teraz trzeba nadrobić zaległości. |
|
|
|
|
|
|
SadaM +Redaktor

Dołączył: 02 Gru 2006 Wpisów: 569 Miasto: Zgierz Kapela: Northern Lights Solówki: 3 |
Wysłany: Pon Maj 21, 2007 9:13 Temat wpisu: |
|
|
Lunatyk dzieki za wyjasnienia .PS: za lekcje prywatne bulilem dosc sporo wole tego nie wspominac ale w sumie troche mid ala nvm  _________________ Where Death is Most Alive
 |
|
|
|
|
|
|
Juhas +Redaktor
|
Wysłany: Pon Maj 21, 2007 11:24 Temat wpisu: |
|
|
OK dość sporo, ale ile?  _________________ Cóż to za impreza była, że się zebra urodziła? |
|
|
|
|
|
|
Smar ~user

|
Wysłany: Wto Maj 22, 2007 2:24 Temat wpisu: |
|
|
nie pyta sie kobiety ile ma lat:P     
[ Dodano: <b>Minutę temu</b> ]
przepraszam za chamote
[ Dodano: Minutę temu ]
ja dawałem 30zł za godzine _________________ Nie czas na pisanie durnych postów, czas ciąć metal i krzesać iskry. |
|
|
|
|
|
|
Dabroz ~user

Dołączył: 03 Gru 2006 Wpisów: 122 Miasto: Płock/Wawa Kapela: Namerok
|
Wysłany: Wto Maj 22, 2007 2:37 Temat wpisu: |
|
|
LOL. Przeczytałem ten tekst o kobiecie a potem o 30 za godzinę i miałem dość jednoznaczne skojarzenia  _________________
 |
|
|
|
|
|
|
SadaM +Redaktor

Wysłany: Wto Maj 22, 2007 3:40 Temat wpisu: |
|
|
Nie no dzieki panowie, dzieki.... http://nbandz.com/profil/SadaM
jak zechecie zauwazyc to nie jestem kobieta i qrwa nigdy nie chcialbym nia byc.Wracajac do tematu, ja bulilem 90 zl na miech a mialem 4 lekcje po h. Oczywiscie lekcje indywidualne. _________________ Where Death is Most Alive
 |
|
|
|
|
|
|
|