Portal poświęcony młodym zespołom muzycznym » forum muzyczne, gitara, gitara basowa, perkusja, klawisze
Login:
Pass:
nbandz robi sie nudne

Napisz nowy temat   {L_POST_REPLY_TOPIC}    Forum » Wasze opinie
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Jafet
~user

Wpisów: 39
Miasto: Nowa Ruda
Kapela: Trepanacja
WpisWysłany: Sob Cze 14, 2008 1:22    Temat wpisu: nbandz robi sie nudne  Zacytuj zaznaczone      

Witam
pamiętam jak wchodziłem tutaj ponad rok temu i codziennie można było przeczytać jakiś przynajmniej jeden ciekawy temat i ten temat nie pozostawał bez rozmówców. Teraz jak wchodze na nbandz to jestem zazwyczaj zalogowany jako jedyny, czasem ktoś, coś, gdzieś napisze. Może by rozesłać maile do starych użytkowników, żeby nie zapominali o świetnym forum jakim jest nbandz...
Ogląda profil użytkownika   
sledz
+Redaktor

Wpisów: 148
Miasto: Poznań
WpisWysłany: Sob Cze 14, 2008 8:04    Temat wpisu:  Zacytuj zaznaczone      

No to rusz dupę i zrób to pierwszy. Bez deszczu grzyby nie urosną, bez działania nie namnoży się użytkowników ani nie wzrośnie atrakcyjność portalu. Polacy strasznie lubią ponarzekać i pobiadolić, ale, jak głosi starochińskie przysłowie, "robić nie ma komu".

Wpisów: 120
Kapela: Agrressour
WpisWysłany: Sob Cze 14, 2008 9:15    Temat wpisu:  Zacytuj zaznaczone      

sledz takie zachowanie jakie wlasnie pokazales moze tylko odpychac a chodzi chyba o to zeby pogadac i to w dobrej atmosferze ;D
sledz
+Redaktor

WpisWysłany: Sob Cze 14, 2008 10:25    Temat wpisu:  Zacytuj zaznaczone      

No może i tak, widocznie zbyt często spotykam się z takim zjawiskiem na co dzień, żeby traktować to z przymrużeniem oka. Choć nie zaprzeczysz, że mam rację. Ale jako rzekłem, nie ma co gadać bez sensu.

WpisWysłany: Nie Cze 15, 2008 8:20    Temat wpisu:  Zacytuj zaznaczone      

Tylko że nikt nie podawał mi swojego adresu e-mail przy rejestracji tylko raczej tobie i nie moge wszystkich adresow zobaczyc. I nie mów żebym to zrobił bo choćbym chciał to nie mam jak
sledz
+Redaktor

WpisWysłany: Nie Cze 15, 2008 12:50    Temat wpisu:  Zacytuj zaznaczone      

No stary, ale dlaczego myślisz tak płytko? Ożywienie portalu nie sprowadza się tylko do wysłania wiadomości starym użytkownikom. Jeśli na prawdę chce się coś zrobić, to wystarczy trochę ruszyć głową. No ale najważniejsze że przynajmniej zwróciłeś na to uwagę! To się chwali.

PS. Ja tu jestem moderatorem tylko na czas nieobecności administratora, coby ludziki się nie burzyły gdy nikt nie chce dodać ich piosenek. Dostępu do prywatnych danych (adresów email) także nie posiadam.

WpisWysłany: Nie Cze 15, 2008 1:08    Temat wpisu:  Zacytuj zaznaczone      

tak, wiesz to była propozycja, miałem nadzieje że ktoś może ktoś jeszcze coś napisze albo doradzi, jeżeli masz jakiś pomysł to chętnie pomoge jeśli jakoś bede mógł

P.S. sorki, myślałem że ty masz dostęp do tych danych
sledz
+Redaktor

WpisWysłany: Nie Cze 15, 2008 1:14    Temat wpisu:  Zacytuj zaznaczone      

Zapraszam tutaj, bo wydaje mi się, że jeszcze spora część polskich zespołów nie jest poinformowana o istnieniu portalu : )

http://nbandz.com/topics8/ekipo-vt470.htm

Wpisów: 551
Miasto: Zgierz
Kapela: Northern Lights
Solówki: 3
WpisWysłany: Nie Cze 15, 2008 11:52    Temat wpisu:  Zacytuj zaznaczone      

hmmm ja tam nie uwazam ze forum jest nudne. Jak masz problem, piszesz o nim i w wiekszosci odpowiedz masz prawie natychmiast. Sa poruszane rozne tematy, dyskusje, ciekawe wypowiedzi, czasem tez i masakrycznie bezsensowne w stylu, czy ja mam to zaspiewac co wy wylosowaliscie w konkursie?... qrwa masakra nvm... Tak wiec nie ma sie co pultac Jafet ale mysle ze portal zyje a jak bedzie tu 786234895762345879062345 osob na sekunde to marnie bedzie bo mi by sie nie chcialo czytac wszystkich postow a jak kazdy napisze to pomysl ile tego bedzie. Dobra moze przegialem troche z liczba ale Nbandz jest spoko i wszystko idzie w dobra strone. Taka moja opinia. Jestem na tym bagnie juz prawie 2 lata i ruuch jest taki sam wiec nie pitol mi tu ze kiedys bylo lepiej czy gorzej. W sumie jest coraz wiecej nowych opcji i tematow tez nowych nie brakuje wiec udzielaj sie na forum a juz bedzie tu wiekszy ruch.
\,,/AvE\,,/

~user

WpisWysłany: Pon Cze 16, 2008 8:01    Temat wpisu:  Zacytuj zaznaczone      

Nie twierdze że jest źle bo fakt że mało jest tematów pozostawionych bez zainteresowania i fakt, przesadziłem chyba troche mówiąc że jest nudno, ale myśle że fajnie byłoby gdyby wszyscy starzy użytkownicy znów zaczeli odwiedzać forum (nie piszcie nic w stulu żebym sie za to wziął, bo tylko wyrażam moje zdanie). A co do tematów to jeśli widze że chociaż w małym stopniu coś wiem to staram sie udzielać i fakt że co za dużo to nie zdrowo

PS a co do opcji to da sie zrobić żeby była opcja usunięcia zespołu ?? albo chociaż zmiana nazwy ??
quba
@Naczelny

Wpisów: 427
Miasto: Olesno
Kapela: newbandz
WpisWysłany: Wto Sie 05, 2008 11:37    Temat wpisu:  Zacytuj zaznaczone      

da sie zrobic. Dajcie mi troche czasu. W niedziele wracam do polski i postaram sie naprawde cos uczynic.

[ Dodano: Minutę temu ]
Głosować od dzisiaj mozna zarówno na zespoly, jak i na same mp3 zespolow. W profilach kapel oddajecie glosy za caloksztalt, a odsluchujac mp3 glosujecie tylko i wylacznie na dany kawalek. Tak więc zrobione zostało to, o co mnie prosiliście. Smile
Ogląda profil użytkownika   Odwiedź stronę autora
Wyświetl wpisy z ostatnich:   
Napisz nowy temat   {L_POST_REPLY_TOPIC}    Forum » Wasze opinie Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: