| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
ioper11 ~user
|
Wysłany: Pią Sie 31, 2007 10:45 Temat wpisu: Behemoth i Vader w Łodzi |
|
|
Jakby któś nie wiedział to informuje, (żeby nie było, że wiedziałem, a nie powiedziałem) że dnia 07.09 w ramach Polish Apostasy Tour w klubie Funaberia wystąpi Behemoth. Koncert zaczyna się o 19.00 (o ile się nie mylę), a klub otwarty jest od 18.00. Wjazd to 30zł, chyba, że w dniu koncertu to 35zł. I w dniu koncertu o godzinie 17.00 Behemoth, będzie podpisywał płyty w Empiku (tym w Manufakturze...na którym pietrze? nie wiem)
Natomiast dnia 26.09 do klubu Funaberia 2 zawita Vader (jak ktos jest ciekawy to w ramach Blitzkrieg 4 Tour 2007). Początek koncertu o godzinie 18.30, (tak mówi oficjalna strona Vadera) ale klub bedzie otwarty od 17.30. Nie moge znaleźć informacji na temat ceny biletu, ale postaram się znaleźć |
|
|
|
|
|
|
SadaM +Redaktor

Dołączył: 02 Gru 2006 Wpisów: 569 Miasto: Zgierz Kapela: Northern Lights Solówki: 3 |
Wysłany: Sob Wrz 01, 2007 2:46 Temat wpisu: |
|
|
niestety stary myslisz sie. WIdzialem qwczoraj plakat i behemoth nie bedzie gral w funaberi tylko w deko. _________________ Where Death is Most Alive
 |
|
|
|
|
|
|
ioper11 ~user
|
Wysłany: Sob Wrz 01, 2007 8:12 Temat wpisu: |
|
|
| SadaM napisało: | | niestety stary myslisz sie. WIdzialem qwczoraj plakat i behemoth nie bedzie gral w funaberi tylko w deko. |
tak...tez to widziałem, ale oficjalna strona zespołu i naklejka na płycie "Apostasy" mówi co innego |
|
|
|
|
|
|
SadaM +Redaktor

Dołączył: 02 Gru 2006 Wpisów: 569 Miasto: Zgierz Kapela: Northern Lights Solówki: 3 |
Wysłany: Nie Wrz 02, 2007 9:42 Temat wpisu: |
|
|
A plakat ktory wisi w calej Łodzi wyraznie pisze ze jest w Deko. W takim razie ziomy z behemotha i rootwatera chca abysmy byli w 2 miejscach jednoczesnie.  _________________ Where Death is Most Alive
 |
|
|
|
|
|
|
ioper11 ~user
|
Wysłany: Nie Wrz 02, 2007 10:57 Temat wpisu: |
|
|
| nie no trzeba zrobic tak: pójść na spotkanie z Behemothem i się Nergala spytac: No to gdzi wy kurwa gracie? albo stanąć pod Funaberią,a kumpla pod Dekompresją i jak pod jednym z klubów staną tłumy to jeden dzwoni do drugiego i ten drugi przyjeżdza |
|
|
|
|
|
|
SadaM +Redaktor

Wysłany: Pią Wrz 14, 2007 1:12 Temat wpisu: |
|
|
Albo zlac wszystko w kibel i wogole nie isc hahaha.... Nie no troche parszywie to zrobili na jednej stronce napisane jest tak, na innej inaczej. Mysle ze najlepszym rozwiazaniem jest zadzownic do jednego z klubu i tam sie dowiedziec.
[ Dodano: Minutę temu ]
No i gdzie w koncu byl ten behemoth ????  _________________ Where Death is Most Alive
 |
|
|
|
|
|
|
ioper11 ~user
|
|
|
|