|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
zabzab ~user
|
Wysłany: Czw Maj 10, 2007 10:52 Temat wpisu: Basowka Mayones "5"-tka - sprzedam! |
|
|
| elo! mam do sprzedania bas Mayonesa pieciostrunowego w kolorze czarnym w stanie idealnym (nowe progi, struny) z ukladem aktywnym (2 single + humbucker Schallera) korekcja barwy tonow na jednym potencjometrze + potencjometr od glosnosci + przelaczanie pickupow poprzez trojpozycyjny przelacznik, z kluczami i mostkiem Schallera, gryf wykonany z klonu razem z podstrunica, korpus z olchy przypominajacy kszalt gitar Washburna. Do gitary dolaczam futeral. Jestem drugim wlascicielem tego wiosla (kupilem ja od lutnika K. Krysiaka u ktorego tez robilem wszystkie naprawy). Gitara sprawuje sie bez zarzutu mimo ze nie jest nowa. Powodem dla ktorego chce ja sprzedac jest zmiana instrumentu na perkusje. Zainteresowanych prosze o kontakt na moja skrzynke rafalbuckethead@gmail.com (wysle foty) lub tel 609 706 438 Pozdrawiam r. |
|
|
|
|
|
|
zupa ~user

Dołączył: 26 Mar 2006 Wpisów: 324 Miasto: Łódź Kapela: Testowy
|
Wysłany: Czw Maj 10, 2007 2:32 Temat wpisu: |
|
|
| Przenoszę do Targowiska. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich wpisów Nie możesz usuwać swoich wpisów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz dołączać plików na tym forum Nie możesz ściągać plików na tym forum
|
|
|