|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
wesi ~user

Wysłany: Sob Sty 19, 2008 8:02 Temat wpisu: |
|
|
| Dlaczego gitara? Bo NIE bass ;p |
|
|
|
|
|
|
Andrzej Pajor AMATHORY ~user

Dołączył: 10 Maj 2007 Wpisów: 22 Miasto: Limanowa Kapela: AMATHORY Solówki: 3 |
Wysłany: Sob Sty 19, 2008 8:38 Temat wpisu: |
|
|
| [quote:480ff24fcd="wesi"]Dlaczego gitara? Bo NIE bass ;p |
[quote:480ff24fcd="Ramcel
"]dlaczego NIE gitara? bo bass |
CO WY TO PIEPRZYCIE!!??
Przecież to i to to gitara.
[ Dodano: Minutę temu ]
Wszysstkich ,którzy chcą zostać mistrzami gry na gitarze zapraszam na http://video.google.com/videoplay?docid=3644445489661495368
ALE OSTRZEGAM !!!! TA STRONA MOŻE WAS ZNIECHĘCIĆ DO GRY NA GITARZE. JA UMYWAM RĘCE, WCHODZISZ NA TĄ STRONĘ NA WŁASNE RYZYKO!!!!!!!!!!!!!!!! _________________ METAL METAL I JESZCZE RAZ METAL |
|
|
|
|
|
Jaj0 +Redaktor

Wysłany: Sob Sty 19, 2008 8:59 Temat wpisu: |
|
|
Popieram przed-przedmówce, gitara nie jest dla mnie mimo ze podziwiam niektorych graczy gitarowych.
Cos sie komus spieprzył post |
|
|
|
|
|
|
wesi ~user

Wysłany: Nie Sty 20, 2008 10:21 Temat wpisu: |
|
|
| Wyobraź sobie, że jakoś mnie to do niczego nie zniechęciło. Z grania na gitarze czerpię frajdę i nie podchodzę do tego jakoś przesadnie ambicjonalnie. Swoją drogą - gitara gitarze nie równa. Inaczej gra się na gitarze a inaczej na basie. |
|
|
|
|
|
|
mystery ~user
|
Wysłany: Pon Sty 21, 2008 10:11 Temat wpisu: |
|
|
Dlaczego gitara...?
Bo od samego początku czułam, że się dogadamy Gra na gitarze daje mi ogromną radość i satysfakcje, teraz już nie wyobrażam sobie bez niej życia. Gitara to instrument, który trzeba pokochać- ona wtedy odwdzięcza się nam I według mnie w żadnym instrumencie nie ma tyle emocji.
Hehe, wyszła trochę jak ,,Oda do gitary"  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich wpisów Nie możesz usuwać swoich wpisów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz dołączać plików na tym forum Nie możesz ściągać plików na tym forum
|
|