| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
tosio ~user
|
Wysłany: Pią Kwi 27, 2007 2:03 Temat wpisu: |
|
|
to ja zacznę tak.pierwsza moja gitara, i jako narazie jedyna zostala zakupiona od kumpla ode mnie ze wsi...(cena ok.100 zł). Jest to gitara klasyczna firmy bodajże PRINCE.Ja narazie sprawuje sie dobrze.Mam do niej sentyment, zresztą kto go nie ma do pierwszej gitary ? Narazie mnie nei stac na kupno elektryka (no ale moze kiedyś to nastapi).Marzy mi się równiez pokój gitarowy, znaczy sie zeby gitary wisiały na ścianach...eh..tak inaczej by było...jak pozyjemy to zobaczymy . a co do gitar to narazie na allegro patrze...tam są przystepne ceny (jak dla mnie)...
pozdrawiam <peace>
Tosio |
|
|
|
|
|
|
8ystry ~user

|
Wysłany: Pią Kwi 27, 2007 2:11 Temat wpisu: |
|
|
Eh widzę, że nie dociera:
nie napalaj się na tanie elektryki... odłóż bo potem będziesz żałował
zaczną ci korodować przetworniki i gniazdo. I powstaną nowe tematy "Co robić?". Poza tym wydaje mi się ze jakiś akustyk na początek niedrogi by ci wystarczył... mogłoby się okazać, że kupisz sobie wiosło i po dwóch miesiącach ci się znudzi... a i zanim coś kupisz to ograj, albo wybierz się z kimś kto już gra _________________
 |
|
|
|
|
|
|
Inferno ~user
|
Wysłany: Nie Maj 06, 2007 3:13 Temat wpisu: |
|
|
Na początek najlepiej poszukać jakiejś używanej gitarki. Używane są tańsze, a często można znaleźć dobrą okazje. Jest też prawdopodobieństwo że instrument nie przypadnie Ci do gustu i przestaniesz się tym interesować dlatego też nie ma sensu odrazu wywalać niewiadomo ile kasy ale zrobisz jak zechcesz  |
|
|
|
|
|
|
lordlolek ~user
|
Wysłany: Wto Maj 08, 2007 7:59 Temat wpisu: |
|
|
na allegro jak pisałem kupiłem wiosło (elektr.) za 350 zł i jest to porządne wiosło. kupiłem nowe! gitara którą mam jest opisywana na tescie gitarowym. J&D eg-3 podajrze. sprawdź tosio! ja osobiście też nie kąpie sie w szmalu ale na taką git. mi starczyło bo tania. a w dodatku dobra! uwaga!!! nie kupuj skyway!!! niszcą sie bardzo szybko!!! _________________ ROCKIE!!!!! |
|
|
|
|
|
|
waldzio ~user
|
Wysłany: Pon Cze 04, 2007 12:54 Temat wpisu: |
|
|
ja dostałem moje pierwsze i jak dalej służące mi porządnie wiosło Yamahe za 10 płyt cd z muzyką (bodaj 3 były oryginalne ) najlepszy zakup w moim życiu  _________________ żyjemy tak jak śnimy... samotnie ... |
|
|
|
|
|
|
8ystry ~user

|
Wysłany: Pon Cze 04, 2007 8:11 Temat wpisu: |
|
|
omg... wiesz że apollo robi pady do kompów, klawiatury i kasy do sklepów?
daj spokój i czytaj temat... _________________
 |
|
|
|
|
|
|
|