Portal poświęcony młodym zespołom muzycznym » forum muzyczne, gitara, gitara basowa, perkusja, klawisze
Login:
Pass:
Moja pierwsza gitara...
Idź do strony Poprzedni  1, 2

Napisz nowy temat   {L_POST_REPLY_TOPIC}    Forum » Gitara » Gitary
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
tosio
~user

Wpisów: 6
Miasto: Kraczewice
WpisWysłany: Pią Kwi 27, 2007 2:03    Temat wpisu:  Zacytuj zaznaczone      

to ja zacznę tak.pierwsza moja gitara, i jako narazie jedyna zostala zakupiona od kumpla ode mnie ze wsi...(cena ok.100 zł). Jest to gitara klasyczna firmy bodajże PRINCE.Ja narazie sprawuje sie dobrze.Mam do niej sentyment, zresztą kto go nie ma do pierwszej gitary ? Narazie mnie nei stac na kupno elektryka (no ale moze kiedyś to nastapi).Marzy mi się równiez pokój gitarowy, znaczy sie zeby gitary wisiały na ścianach...eh..tak inaczej by było...jak pozyjemy to zobaczymy . a co do gitar to narazie na allegro patrze...tam są przystepne ceny (jak dla mnie)...
pozdrawiam <peace>
Tosio
Ogląda profil użytkownika   
8ystry
~user

Wpisów: 81
Miasto: Łódź
WpisWysłany: Pią Kwi 27, 2007 2:11    Temat wpisu:  Zacytuj zaznaczone      

Eh widzę, że nie dociera:
nie napalaj się na tanie elektryki... odłóż bo potem będziesz żałował
zaczną ci korodować przetworniki i gniazdo. I powstaną nowe tematy "Co robić?". Poza tym wydaje mi się ze jakiś akustyk na początek niedrogi by ci wystarczył... mogłoby się okazać, że kupisz sobie wiosło i po dwóch miesiącach ci się znudzi... a i zanim coś kupisz to ograj, albo wybierz się z kimś kto już gra

Wpisów: 8
Miasto: Lubartów
WpisWysłany: Nie Maj 06, 2007 3:13    Temat wpisu:  Zacytuj zaznaczone      

Na początek najlepiej poszukać jakiejś używanej gitarki. Używane są tańsze, a często można znaleźć dobrą okazje. Jest też prawdopodobieństwo że instrument nie przypadnie Ci do gustu i przestaniesz się tym interesować dlatego też nie ma sensu odrazu wywalać niewiadomo ile kasy ale zrobisz jak zechcesz Smile
Ogląda profil użytkownika   Odwiedź stronę autora
lordlolek
~user

Wpisów: 31
WpisWysłany: Wto Maj 08, 2007 7:59    Temat wpisu:  Zacytuj zaznaczone      

na allegro jak pisałem kupiłem wiosło (elektr.) za 350 zł i jest to porządne wiosło. kupiłem nowe! gitara którą mam jest opisywana na tescie gitarowym. J&D eg-3 podajrze. sprawdź tosio! ja osobiście też nie kąpie sie w szmalu ale na taką git. mi starczyło bo tania. a w dodatku dobra! uwaga!!! nie kupuj skyway!!! niszcą sie bardzo szybko!!!
~user

Wpisów: 18
Miasto: Skawica
WpisWysłany: Pon Cze 04, 2007 12:54    Temat wpisu:  Zacytuj zaznaczone      

ja dostałem moje pierwsze i jak dalej służące mi porządnie wiosło Yamahe za 10 płyt cd z muzyką (bodaj 3 były oryginalne ) najlepszy zakup w moim życiu Smile
~user

Wpisów: 81
Miasto: Łódź
WpisWysłany: Pon Cze 04, 2007 8:11    Temat wpisu:  Zacytuj zaznaczone      

omg... wiesz że apollo robi pady do kompów, klawiatury i kasy do sklepów?
daj spokój i czytaj temat...

Idź do strony Poprzedni  1, 2
Strona 2 z 2

Skocz do: