Portal poświęcony młodym zespołom muzycznym » forum muzyczne, gitara, gitara basowa, perkusja, klawisze
Login:
Pass:
Przystawki do punka

Napisz nowy temat   {L_POST_REPLY_TOPIC}    Forum » Gitara » Gitary
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Heretyk
~user

Wpisów: 65
Miasto: Kraków
Kapela: BIOT
WpisWysłany: Sob Mar 22, 2008 1:41    Temat wpisu: Przystawki do punka  Zacytuj zaznaczone      

Ahoj

Gram na gitarze rytmicznej, w punkowym zespole i chciałbym zapytać jakie przystawki mi radzicie dokupić. Chodzi mi o środek i gryf, gdzie mam 2 single, które ładnie to ujmując nie sprawdzają się w grze Smile Przy mostku mam hambka na którym praktycznie non stop gram, ale sprzydał by mi się jakiś singielek raczej do grania ska, no i coś jeszcze, tylko się jeszcze nie zdecydowałem.

Gram na gitarze rytmicznej, oraz siedzę na wokalu. Chodzi mi o raczej o tańsze, a sprawdzone produkty - jak to na punka przystało nie stać mnie na wiele Smile

Moja gitarka to Fender Stratocaster, składany w Polsce na przełomie roku 91/92 przez Lemańskiego na orginalnych częściach Fednerowych. Jak potrzeba więcej info to mogę podać Smile

Ave

Ostatnio zmieniony przez Heretyk dnia Sob Mar 22, 2008 3:04, w całości zmieniany 1 raz
Ogląda profil użytkownika   Odwiedź stronę autora
BORG
~user

Wpisów: 7
Miasto: Mrzeżyno
WpisWysłany: Sob Mar 22, 2008 2:48    Temat wpisu:  Zacytuj zaznaczone      

Jeżeli aż tak bardzo potrzebujesz wymienić przystawki, to może skontaktuj się z Merlinem ( nasz rodzimy twórca przetworników ). On ci doradzi czy w ogóle warto jest wymieniać Twoje single, bo może lepiej będzie zmienić cały instrument.

Podam Ci też adres strony Merlina

www.merlinpickups.com

Pozdrawiam

Napisz nowy temat   {L_POST_REPLY_TOPIC}    Forum » Gitara » Gitary Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: