|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Heretyk ~user
|
Wysłany: Sob Mar 22, 2008 1:41 Temat wpisu: Przystawki do punka |
|
|
Ahoj
Gram na gitarze rytmicznej, w punkowym zespole i chciałbym zapytać jakie przystawki mi radzicie dokupić. Chodzi mi o środek i gryf, gdzie mam 2 single, które ładnie to ujmując nie sprawdzają się w grze Przy mostku mam hambka na którym praktycznie non stop gram, ale sprzydał by mi się jakiś singielek raczej do grania ska, no i coś jeszcze, tylko się jeszcze nie zdecydowałem.
Gram na gitarze rytmicznej, oraz siedzę na wokalu. Chodzi mi o raczej o tańsze, a sprawdzone produkty - jak to na punka przystało nie stać mnie na wiele
Moja gitarka to Fender Stratocaster, składany w Polsce na przełomie roku 91/92 przez Lemańskiego na orginalnych częściach Fednerowych. Jak potrzeba więcej info to mogę podać
Ave _________________ Brak bo był za duży i się systemowi nie podobało 
Ostatnio zmieniony przez Heretyk dnia Sob Mar 22, 2008 3:04, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
|
|
BORG ~user
|
Wysłany: Sob Mar 22, 2008 2:48 Temat wpisu: |
|
|
Jeżeli aż tak bardzo potrzebujesz wymienić przystawki, to może skontaktuj się z Merlinem ( nasz rodzimy twórca przetworników ). On ci doradzi czy w ogóle warto jest wymieniać Twoje single, bo może lepiej będzie zmienić cały instrument.
Podam Ci też adres strony Merlina
www.merlinpickups.com
Pozdrawiam _________________ Coś kiedyś wymyślę  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich wpisów Nie możesz usuwać swoich wpisów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz dołączać plików na tym forum Nie możesz ściągać plików na tym forum
|
|
|