| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Ulubiony producent |
| Epiphone |
|
7% |
[ 5 ] |
| Fender |
|
23% |
[ 16 ] |
| Ibanez |
|
20% |
[ 14 ] |
| Jackson |
|
1% |
[ 1 ] |
| Washburn |
|
1% |
[ 1 ] |
| Peavey |
|
0% |
[ 0 ] |
| Sqiuer |
|
0% |
[ 0 ] |
| Gibson |
|
20% |
[ 14 ] |
| Inny |
|
25% |
[ 17 ] |
|
| Wszystkich Głosów : 68 |
|
| Autor |
Wiadomość |
NoirPapillon ~user
|
Wysłany: Nie Sty 20, 2008 1:04 Temat wpisu: |
|
|
| A ja trafiłam na jakąś firmę Maya (z Japonii). Rozreklamowana jest na maksa, ale ile w tym prawdy? Zna ktoś? |
|
|
|
|
|
|
Saddam89 ~user

|
Wysłany: Nie Sty 20, 2008 9:20 Temat wpisu: |
|
|
Gitary „Maya” z tego, co mi wiadomo jest wiosłem z fabryki IBANEZ’a. Roczniki z lat 70 z opowieści i próbek opublikowanych w internecie są wspaniałymi instrumentami <jak większość firmowych gitar z tego pięknego okresu>. Ale dla mnie to jednak nadal IBANEZ tylko ze z innym logo na główce;P
pozdrawiam;) _________________ "... przepłynąć poprzez tęczę na jej nieznany drugi brzeg" |
|
|
|
|
|
|
gkoz ~user
|
Wysłany: Pon Sty 21, 2008 10:50 Temat wpisu: |
|
|
| Szkoda że zabrakło jeszcze Dean'a. Tak pozatym świetne są ESP i Gibsony u mnie pierwsze miejsce |
|
|
|
|
|
|
wesi ~user

Wysłany: Pon Sty 21, 2008 10:51 Temat wpisu: |
|
|
| Na mój gust brakuje tu skajłeja!! xP |
|
|
|
|
|
|
Saddam89 ~user

|
Wysłany: Wto Sty 22, 2008 1:51 Temat wpisu: |
|
|
heheh:P tak SKAJŁEJ:D na pierwszym miejscu:D !!!! _________________ "... przepłynąć poprzez tęczę na jej nieznany drugi brzeg" |
|
|
|
|
|
|
Kacperek ~user
|
Wysłany: Pon Mar 31, 2008 10:10 Temat wpisu: |
|
|
a ja zagłosowałem na Fendera... sam gram na Yamaszce Pacifice 112 i też jestem z niej bardzo zadowolony:) ale i tak moją ulubioną firma jest Fender, grałem kiedyś na Gibsonie (ogrywałem) i nie przypadł mi do gustu a jak grałem na poczciwym Stracie to nie chciałem wypuszczać tej gitary z rąk jak uzbieram to sobie zakupie sobie jakiegoś Fendera Vintage, mam nadzieje na Strata albo Tele _________________ If you havin' girl problem I feel bad for you son, I got 99 problems but the bitch ain't one!! |
|
|
|
|
|
|
sledz +Redaktor

|
Wysłany: Wto Kwi 01, 2008 8:02 Temat wpisu: |
|
|
Niektóre firmy (chociażby Ibanez), na początku swojej działalności robiły rewelacyjne instrumenty. Teraz już głównie trzymają się na renomie i popularności nabytej ileś lat temu - choć nie przeczę, że instrumenty z wyższej półki potrafią rwać jaja. Jednak kiedyś to było coś zupełnie innego...  _________________
 |
|
|
|
|
|
|
Saddam89 ~user

|
Wysłany: Sro Kwi 02, 2008 6:49 Temat wpisu: |
|
|
„SLEDZ” dobrze mówi;) ale teraz większość firm tak robi… także GIBSON, FENDER sa choć marzeniem nie jednego gitarzysty na świecie w tanich modelach nie zaskakuje jakością… niestety teraz liczy się ekonomia… ale dzięki temu te legendarne GITARY są dostępne dla coraz szerszego grona miłośników tych jakże zacnych instrumentów. Bo choćby 5, 10 lat temu kogo było stać na Gibsona?? Albo milionera lub zawodowego gitarzystę… Cena jest także zależna od niskiego kursu dolara ale to już swoja drogą _________________ "... przepłynąć poprzez tęczę na jej nieznany drugi brzeg" |
|
|
|
|
|
|
haxigi ~user
|
Wysłany: Pon Kwi 21, 2008 3:24 Temat wpisu: |
|
|
| tage_01 napisało: | Ibanezy! Ibanezy ponad wszystko!
Ew Gibsony/Epiphony |
Racja tylko Ibanezy ! Na tą markę też zagłosowałem  |
|
|
|
|
|
|
Assembler_Cheat ~user

|
Wysłany: Pon Kwi 21, 2008 9:32 Temat wpisu: |
|
|
Osobiście preferuje Fendera... ale Epiphone i Gibson też rządzą. Powinny być co najmniej 2 opcje do jednoczesnego zaznaczenia . _________________ Just... Play it fucking loud !
 |
|
|
|
|
|
|
|