|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
8ystry ~user

|
Wysłany: Sro Kwi 09, 2008 9:51 Temat wpisu: Boss MT-2 czy DS-2? |
|
|
Witam, jak w temacie.
Może to dla Was dziwne porównanie, ale mam dylemat. Nie wiem którą kostkę wybrać. Pewnie spytacie co gramy z kapelą - ok: od ballad to ciężkiego rocka. MT-2 w ogóle nie brałem pod uwagę ale porównując filmiki z YouTuba szczena mi opadła. Wątpliwości dotyczą tego czy na OD-2 wystarczy mi powera bo przy MT-2 brzmi po prostu kiepsko. Poza kostkami miałbym jeszcze multiefekt Zoom'a ale tyle w tym siary, że coraz rzadziej go odpalam. Na kostce chciałbym grac zarówno riffy jak i solówki - zróżnicowane, od delikatnego czasem nawet bluesowego grania po shred. Dziwne ale tak gramy Może macie jakąś alternatywe? Może ktoś z Was ograł obie kostki? Orientujecie się czy to dużo szumów daje? A - i wiem, że najlepiej brzmią na lampie. Oczekuje rady bo nie chce potem żałować wyboru. Pozdro! _________________
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich wpisów Nie możesz usuwać swoich wpisów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz dołączać plików na tym forum Nie możesz ściągać plików na tym forum
|
|
|