| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
SadaM +Redaktor

Dołączył: 02 Gru 2006 Wpisów: 551 Miasto: Zgierz Kapela: Northern Lights Solówki: 3 |
Wysłany: Nie Gru 16, 2007 3:42 Temat wpisu: Konkurent dla Boss Metal Zone Mt-2 ?? |
|
|
Mam pewien problem. Czy jest efekt, kostka rzecz jasna, podobny jakosciowo do Boss Metal Zone Mt-2 ale tanszy?? Co byscie poradzili do grania aby zaspokoic dusze gitarzysty Metalowego?? Chodzi mi glownie o mozliwosc dosc duzej zmiany barwy i powstawania tych, hahaha ze tak to nazwe, "wyć" przy podciaganiu strun blizej mostka. To dosc pilne wiec prosze o szybkie rady.
THX...
\,,/AvE\,,/ _________________ Where Death is Most Alive
 |
|
|
|
|
|
|
ŚwieRszcz ~user
Dołączył: 04 Lis 2007 Wpisów: 17 Miasto: Oświęcim Kapela: inatao
|
Wysłany: Nie Gru 16, 2007 8:42 Temat wpisu: |
|
|
Przetestuj Boss Metal Core ( nastepca metal zone'a )moim zdaniem bije go na głowe, a nawet dwie Niestety nie jest to efekt tani ... |
|
|
|
|
|
|
SadaM +Redaktor

Dołączył: 02 Gru 2006 Wpisów: 551 Miasto: Zgierz Kapela: Northern Lights Solówki: 3 |
Wysłany: Pon Gru 17, 2007 1:25 Temat wpisu: |
|
|
Wiesz Boss Metal Zone Mt-2 juz by mi wystarczyl do wiecej niz pelni szczescia ale nie mam na niego salaty... Porzebuje efekt, kostke ktora tez bedzie idalna do grania ciezszych brzmien. Zalezy mi chyba najbardziEJ tych tzw przeze mnie w ostatnim poscie "wyć". pls... to wazne a nie mam duzo czasu.... Patrzylem np na digitecha Metal Master. Jest troche tanszy ale w sumie samnie wiem... Najgorsze ze mam jakies 200 zl na efekt...
PS: co myslicie o GLX HM-100 ???? _________________ Where Death is Most Alive
 |
|
|
|
|
|
|
ŚwieRszcz ~user
Dołączył: 04 Lis 2007 Wpisów: 17 Miasto: Oświęcim Kapela: inatao
|
Wysłany: Pon Gru 17, 2007 3:02 Temat wpisu: |
|
|
| Cytat: | | Najgorsze ze mam jakies 200 zl na efekt. |
przeciez za tyle spokojnie kupisz używanego metal zone'a, nasz gitarzysta niedawno kupil za ~150 zł |
|
|
|
|
|
|
SadaM +Redaktor

Wysłany: Pon Gru 17, 2007 5:20 Temat wpisu: |
|
|
no to znajdz takiego na allegro... _________________ Where Death is Most Alive
 |
|
|
|
|
|
|
ioper11 ~user
|
|
|
|
|
quba @Naczelny

Dołączył: 26 Mar 2006 Wpisów: 424 Miasto: Olesno Kapela: newbandz
|
Wysłany: Wto Gru 18, 2007 5:03 Temat wpisu: |
|
|
wolalbym, zeby bez przepychanek slownych tutaj bylo. Przeciez tu chodzi o wzajemna pomoc, a nie o to, kto wie lepiej ;-)
[ Dodano: Minutę temu ]
No i podana w aukcji cena jeszcze pewnie wzrosnie do okolo 230zł ;-) |
|
|
|
|
|
|
Capricorn +Redaktor

|
|
|
|
SadaM +Redaktor

Wysłany: Sro Gru 19, 2007 11:55 Temat wpisu: |
|
|
Dzieki wielkie DUDES!!!! Zamowilem tego boss ktorego podales w linku Capricorn. PS: ten digitech chyba jest sporowadzony, w zyciu w polsce nie widzialem takiego efektu no ale nvm, boss to w koncu boss a widzialem co potrafi... na dole krotki pokaz:
http://pl.youtube.com/watch?v=uut1ol_HfCU
THX jeszcze raz \,,/ _________________ Where Death is Most Alive
 |
|
|
|
|
|
|
|